event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -wiercipiętka-, 11 sierpnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -wiercipiętka-

-wiercipiętka- Wielki mistrz forum

W jaki sposób wejść do następnej komnaty pomimo że mam dużo kluczy ale nie ma dojść do tych drzwi? i to nie jedna taka komnata.

2. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Zerknij do mapy lochów lewy dolny róg, mapa Ci pokaże w którym miejscu jesteś. Następnie zerknij w post #115 gracz wytłumaczył jak przechodzić z komnaty do komnaty, jest również mapka.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie odnośnie eventu ?

3. -wiercipiętka-

-wiercipiętka- Wielki mistrz forum

Te wskazówki nic nowego nie wnoszą, w związku z powyższym nie mam pytań zostawiam event.

4. wiesKingi

wiesKingi Czeladnik forum

Nie poddawaj się tylko próbuj z lewej strony prawej góra dół ja z mapy nie korzystałam tylko metodą prób i błędów i już skończone

5. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Nie wiem w jakiej komnacie jesteś ale jeśli chodzi o komnatę 7 to do niej można się dostać z lewej strony komnata 6 i z prawej strony komnata 8, dlatego napisałam zerkaj na mapę lochu bo na mapie jest zaznaczona Twoja pozycja.

wiesKingi dziękuję za pomoc

Jeśli nie masz więcej pytań to temat zamykam.
    Miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.