event z Szymkiem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nltog, 17 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nltog

nltog Aktywny autor

Kiedy powstał dopisek o lesie tropikalnym?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. nltog

nltog Aktywny autor

Tak, znalazłam. jest informacja w ogólnym ogłoszeniu. Teraz spytam, dlaczego nie było informacji o tym, że coś ma być zmienione w trakcie trwania eventu. Nie czytam co 2 minuty poradnika w poszukiwaniu zmian. Nie byłoby bardziej fair wobec graczy napisać na forum nowego ogłoszenia, że coś będzie zmienione w trakcie eventu?

4. SMOD_Atena

nltog link, który podałam wyżej prowadzi przecież do ogłoszenia o zmianie, które zostało przekazane Graczom jak tylko otrzymaliśmy je z Centrali Bigpoint.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. nltog

nltog Aktywny autor

Owszem, jest link, ale to link do poradnika, a ja miałam na myśli osobny temat informujący o zmianie. Np. taki Uwaga zmiana w poradniku do eventu Szymek coś tam, coś tam. I w treści o tym, że nastąpiła zmiana i tu link do tej zmiany, czyli do poradnika

6. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

dopisanie nowego posta do danego tematu, wytłuszcza ten temat na głównej stronie, i automatycznie widać że jest coś nowego, robienie dodatkowych wątków dotyczących tego samego tematu jest bezsensowne, dlatego było podane w istniejącym linku eventowym

7. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

cyfrzakk, dziękuję za pomoc.

Czy Autor tematu ma jeszcze pytania?

8. gladus

gladus Czeladnik forum

a dlaczego z lasu tropikalnego nie wypadają czerwone deski?

9. SMOD_Atena

gladus tak zdecydował Producent gry. Zapraszam do zamieszczenia swojej opinii w temacie eventu: Wielkie plany Szymka.

A skoro Autor tego wątku nie ma dalszych pytań to tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.