Opinie Event z okazji Dnia Rodziców

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 6 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nasionkochia

nasionkochia Czeladnik forum

współczuję, niestety swoje lupki dzisiaj już wysłałam
    ja trafiłam na wspaniałych sąsiadów - wysłałam zaproszenie, na kolejnych eventach ode mnie dostaniesz wypadajki ;)

2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

no to już gratki:D

3. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

uffff
    ukończyłam - wreszcie
    dziękuje jeszcze raz za pomoc - teraz pora leżakować heheheh
    trzymam kciuki żeby wszystkim się udało

4. Mefka99

Mefka99 Młodszy ekspert

Musisz ich dodać do znajomych. Klikasz na "ptaszek" obok ich wiadomości, potem "dodaj do znajomych" i wchodzisz w zakładkę "znajomi". Szukasz ich nicka i zaznaczasz go. Opcja "obdaruj" będzie już aktywna :)

5. *ewa*

gratki:D

6. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

W znajomych już im mam, ale ilonka uparcie "odmawia" wysłania prezentu...
    ilonka102...ja Cię bardzo przepraszam, ale nie mogę wysłac Ci obiecanej lupki :cry:. Starałam się, ale coś się skopało i teraz juz nikomu z listy znajomych wysłać nie mogę :cry: Może później spróbuję, bo nawet odświeżanie strony nic nie daje :cry:

7. Mefka99

Mefka99 Młodszy ekspert

To już nie wiem o co chodzi o_O Może "magiczne" przelogowanie coś da ;)

8. *ewa*

tessao masz już maxa:D
    muszę spadać do pracy:D
    jeśli uda mi się wrócić przed 14,to może jeszcze komuś pomogę:D

Ostatnie edytowanie: 13 maja 2015
    Pan_Plusz i kropelka04 lubią to.
  9. alina0101

alina0101 Okazjonalny autor

Owieczka 311 Spróbuj z farmy_ wejdź w Newsy, prezenty, podaruj- wyskoczy Ci lista i powinnaś wysłać :)
    Ewent skończyłam dwa dni temu, lupy i księgi lecą jak oszalałe.
    Powodzenia wszystkim walczącym :)

10. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

11. Aqqus

Aqqus Okazjonalny autor

xD Mnie też się udało.. o dziwo!

Zawsze mam problem z wypadajkami.. a teraz nagle LUP ponad stan!
    Może dlatego, że w ogóle mi nie zależało na skończeniu tego eventa robiąc go "mimochodem"..
    i może to jest metoda?
    Wiem jakie to irytujące nie móc skończyć zadania z powodu braku wypadajki, jest jeszcze chwila - może jeszcze komuś sie uda zebrać. Trzymam kciuki!
    Sama nie poratuje nikogo, bo już "lupki"wysłane.. a Ci co mają "leniwych" sąsiadów -
    zwyczajnie bym ich wymieniła.

12. Ilonka102

Ilonka102 Okazjonalny autor

Jeszcze raz kochani dziękuję za pomoc! Lupki nie są mi już potrzebne, przesyłajcie innym.

carlain21 lubi to.
  13. kheme

kheme Analityk forum

Dobra, ja rezygnuję, nie mam szans na ukończenie. Od północy wleciało mi 137 lup (wow!), ale wątpię, żeby udało mi się uzbierać brakujące 43 do końca eventu. Dzięki wielkie, wszystkim wysyłającym!

sqra lubi to.
  14. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

informuję wszem i wobec, że dzięki waszej wspaniałej pomocy uda mi się zakończyć event, do zebrania została 1, słownie JEDNA lupa xD
    i ona musi wypaść przy następnym zbiorze :D

bardzo dziękuje wszystkim którzy byli wspaniałomyślni i wspomogli mnie w tej walce o wypadajki :inlove:

15. baska22

baska22 Stały bywalec

Ja też byłam nastawiona że tego eventu nie robię !! Ale tak po cichu siałam siałam te roślinki że udało się zdobyć pnącze i wszystkie itemy na niego. :D Brakowało lup ok 80 ale dziś rano wypadły z pól :p do pełni szczęścia brakło mi roślinki eventowej do jednego zadania z dwoma jabłecznikami z cukinią xD
    nie poddawajcie się walczcie do końca w miarę możliwości :mad:

16. marynia53

marynia53 Cesarz forum

niestety, masz już komplet prezentów a miałam szczere chęci.

17. kheme

kheme Analityk forum

Dzięki! Zostało39, ale wątpię, wątpię..

AsiaPelasiax lubi to.
  18. marynia53

marynia53 Cesarz forum

siej coś co rośnie 2 godziny, może sie uda. oczywiście z wodą to będzie krócej. Albo dodaj SN + pnącze, no nie wiem co Ci doradzić

kheme lubi to.
  19. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Na godzinę 12:17 brakuje mi aż 78 lup. posiałam co prawda żurawinę i fiołka żeby zdążyć zebrać przed 14 ale..czy tyle wypadnie? wątpię. a tak marzyłam o pnączu8)

kheme lubi to.
  20. sqra

sqra Czeladnik forum

I mnie się udało, skończyć cały event, dzięki waszej pomocy. Dziękuję wszystkim :inlove::inlove::inlove:
    Nie mogę już pomóc, wszystkie prezenty rozdałem.

kheme lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.