Opinie Event z okazji Dnia Rodziców

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 6 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Jeszcze jeden zasiew matki oraz trzy ojca i roślinki będą w komplecie. Jeszcze nie zaglądałam do Spółdzielni. Oddam wszystko w ilościach hurtowych. Mam nadzieję że wypadajki dopiszą. Pozdrawiam i życzę wszystkim pracusiom miłego dnia.

2. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

Witam. Roślinki dojrzewają, wypadajki wypadają. Chciałam oddać wszystko hurtowo, ale kombajn się skończył, to zadanie drugie rozpoczęłam. Brakuje nieco ponad 400 lup i 75 książek owadów.

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Na leśnej rośnie ostatni raz ojciec, na głównej i leśnej matka (tego jeszcze trochę brakuje), a Bahama przywrócona do normalności. Jutro powinno być po evencie:)

4. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

PanPLUSZ proszę o sówkę
    ja event dzisiaj skończę
    pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie

5. madzika2

madzika2 Mieszkaniec forum

Nie powiem co mnie trafia jak widzę po 1 sztuce nawóz, pszenicę itp. Zawsze wtedy szukam ofert w większej ilości.

Dzień dobry :)

Miłości obie rosną, wypadajki lecą za wiele już mi nie brakuje jeszcze jeden zbiór i pnącze oraz żaby moje. Japońskie 5 do kolekcji zdobyte ;) To PD na wyspę mnie cieszy najbardziej :)

6. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Witaj Pluszu![​IMG] Widzę, że fajnie tam miałeś!

Parafrazując, co napisała Agata00755 w trzy dni się wyrobisz, ale ciężko z wypadajkami. Lecą jak krew z nosa.
    Jeden cmj Ci podeślę. [​IMG]

7. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Nie wyrażam zgody ;) u mnie początek niemal ;)
    Ps. gratuluję

8. camilla2006

camilla2006 Czeladnik forum

jak wy to robicie ze eventy juz macie prawie pokonczone :D:D:D

skaliwa i Anuszki lubią to.
  9. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Poranny meldunek xD

Pozdrawiam :)

10. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

U mnie ostatni zasiew ojca na polach, potem na dwóch polach dwa zasiewy matki (jeden na noc), na leśną wrócą baobaby i mega zagrody, na bahamie postawię wreszcie wielbłądy, pandy i fabryczki i jutro znowu wszystko trzeba na nowo ustawić na głownej i dzikiej. Jak ja tego nie lubię... demolka idzie szybko, tylko potem przywrócić wszystko do porządku.....
    Wypadajki lecą tak sobie, ale do konca mam nadzieję uzbierać i wszystko oddam hurtem :p;):)

11. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Zgadzam się! [​IMG]

12. allasad

allasad Forum Pro

Witam
    u mnie tez koncowka brak mamusi 2010 a tatusia 1500 i bedzie koniec .pozrdwienia dla pracusiow.

13. madzika2

madzika2 Mieszkaniec forum

Małe pola, woda do podlania i najważniejsze chutnej marchwio-jabłkowy (+2 do zbiorów).

skaliwa i kropelka04 lubią to.
  14. rajskafarma

rajskafarma Mistrz forum

a ja dopiero w połowie eventu... do srody dużo czasu, to zdążę bez problemu... do południa sprzątam i sieję tatka, a potem 2x mamcia i można isc spac.. lubie te długo rosnące, bo pracuję i dostep do farmy mam tylko w domu

eliza9070, skaliwa oraz kropelka04 lubią to.
  15. kropelka04

kropelka04 Generał forum

witam event powoli do przodu, wypadajek mam nadkomplet. mamy mam 3350 wiec jutro z rana bedzie w komplecie, a taty nasialm ponad 5500 i od jutra poleci na obu lakach (zaznaczam ze sieje tylko na glownej i bahamce).
    pozdrawim wszystkich siewcow;)

16. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Ojciec w stodole, matka na polu :D:D wypadajki mniej więcej w połowie coś słabo lecą ale jest jeszcze sporo czasu to się uzbiera.

17. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    po porannych zbiorach miłości ojca mam ponad 7000,miłość matki dopiero rozsiana na polach,książek 475,lup 525..............
    tym razem nie o wypadajki się martwię,a o roślinki:(
    Panie Plusz podrzucam chutneyka cobyś Pan z głodu nam nie padł:D

18. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Posiana miłość do matki i ojca,głupio to jakoś brzmi.

eliza9070 lubi to.
  19. Nelaa50

Nelaa50 Naśladowca mistrzów

A u mnie do zdobycia zaplanowanych nagród jeszcze tylko 650 miłości matki i 1900 miłości ojca. Pewnie skończyłabym dzisiaj, ale ostatni chutney ważny będzie jeszcze tylko przez 2 godzinki :(

eliza9070 lubi to.
  20. dzitka8

dzitka8 Okazjonalny autor

U mnie "matka" będzie miała wolne za 3 godzinki:) "ojciec" niestety do końca dnia będzie na polu robił aby wszystko skończyć dzis:)

Napisz do mnie sówkę a podeślę Ci CMJ.

eliza9070, .Robaczek. oraz 0olimpia0 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.