Opinie Event z okazji Dnia Rodziców

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 6 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

Ok rozumiem, tylko BP nie reaguje na to co my piszemy, tylko robią nam pod górkę. Rozumiem że czasowo może to utrudnić życie niektórym farmerom, ale cel chyba jest słuszny

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Z całym szacunkiem, ale to nie BP kupuje ten nawóz. To będą kupowali zwykli gracze, więc nie sądzę, że to coś da. Poza tym patrząc na targ to spora ilość graczy każdy towar wystawia po 1 sztuce, żeby dokopać się do większej ilości trzeba kilkanaście stron przejrzeć, nikt nie lubi klikać po 1 sztuce, a woli poszukać ofert, gdzie tego towaru jest jednak więcej. Tylko wywoła to niepotrzebne nerwy wśród graczy.

A w temacie, księgi mam już więcej niż trzeba, lup nadal brakuje. A roślinki powoli się zbierają:)

3. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

Tak jak wcześniej napisałam że będzie to tylko czasowy problem, event się skończy i co wtedy - wszyscy sobie przypomną jakie ograniczenia wprowadziło BP - czy zdajecie sobie sprawę że jeżeli macie pojemność zbiornika 300 - to jeżeli dacie to na targ to po 7 dniach jak nikt nie kupi to do was wróci - ok jeżeli macie pusty zbiornik, ale jeżeli w zbiorniku macie 300 szt - to to co wraca przepada Wam bezpowrotnie??

4. madzika2

madzika2 Mieszkaniec forum

Ale co to da? Tylko nie słynne "wyrównanie szans" bo jak zaczynałam to nikt się wyrównaniem szans nie przejmował.

Zawsze można wystawić na targ po maksymalnej cenie, to co aktualnie masz, zwrot dać do obornika znowu na max, Tak się kiedyś nawóz na targu magazynowało.

martynka1428 lubi to.
  5. .Gwiazdka.

.Gwiazdka. Naśladowca mistrzów

Ale w pewnym momencie jak dlugo eventu nie bedzie to to i tak będzie mało...

Tak na prawdę mogli dać większy limit a nie 100 szt. :/

A wracając do eventu do przodu powoli, lup tylko mało :(

eliza9070 lubi to.
  6. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

Ale nie wiem o co ten hałas... przecież to, że nawóz nie będzie się magazynował ponad pojemność (nawet jeśli jest to zwrot z targu) to tylko powrót do stanu raptem sprzed paru miesięcy. Teraz różnica jest tylko w tym, że nie można wystawiać ofert większych niż 100 a druga to taka, że nie można kupić oferty większej niż mamy miejsca w silosie. Wcześniej po prostu można było kupić, a to co się nie zmieściło szło w kosmos.
    Mamuśka z tatuśkiem rosną, człapię do kuponów powoli :)

7. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Oglądam taki serial "Grimm" nie chciałbyś tamtych nazw...

Dzięki, nie zauważyłem tej aktualizacji. Dobre to i niedobre.

Normalne po nocy. Też tak mam...

A w temacie - wszystko rośnie. Mamowych w stodole 1300, tatowych - 3000, wypadajki lecą. Ksiąg mam 179, lup 228. Jeszcze nic nie oddawałem. Powinno się udać do środy.

8. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Sieje, zbieram, zbieram, sieje i jakoś idzie do przodu. Maminych mam 1600 tatowych 6200, ksiąg 227, lup 288.Powoli się skończy.
    Co do obornika skoro już zmienili że można mieć kupionego ile się chce to powinni tak zostawić, człowiek się już przyzwyczaił ale to za dobre dla graczy było, dla czego nie zmienią z powrotem młyna żeby nie przepadała wyprodukowana część paszy jak się przerwie produkcje?? Skoro już tak się cofamy z tym co za dobre wyszło to i niech cofną to co nie za bardzo dla nas stało się korzystne...

eliza9070 lubi to.
  9. eliza9070

A kto by tam chciał zmiany na lepsze... [​IMG] Trzeba siać i podlewać! [​IMG]

10. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Cześć,
    Mnie tam już niczego nie brakuje tylko mama i tata rosną....
    a co do tej drugiej, kupowej sprawy...to 311x100x 10...i od nowa...tylko się nabiegam na targ...

11. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

część misji już zrobiona,

brakuje wypadajek :cry:

eliza9070 lubi to.
  12. .elom.

.elom. Ekspert forum

Siej-zbieraj-konsumuj-------i -i-----umieraj

13. eliza9070

To jedna dla Ciebie![​IMG] Najpierw nasiejemy, potem będziemy dusić wypadajki. [​IMG]

EDIT:

Różyczki posiane, jeszcze trzy zbiory i mamowych będzie dosyć, tatowych 6 zbiorów. Także liczę, że w niedzielę będzie koniec z sianiem eventówki. Zostaną wypadajki. Narazie ich niewiele, ale później się podgoni. Książek 190, lup - 236.
    Widzę, że wszyscy poszli spać, [​IMG] albo się bawić. [​IMG] To dobranoc wszystkim. [​IMG]

Ostatnie edytowanie: 8 maja 2015
  14. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

U mnie roślinek nawet połowy nie ma, ale nie spinam się, zrobię ile się uda, żyć też trzeba ;)
    Lup-250
    ksiąg-202

eliza9070 i .Robaczek. lubią to.
  15. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Możesz jaśniej? bo ani to do mojej wypowiedzi nijak się ma, ani do eventu...
    A dowcipu to nawet z lupą nie widzę w tym..

roślinki rosną

Ostatnie edytowanie: 8 maja 2015
  16. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zmykam spać:D
    dobranoc:D

kruszynka63, jakacper78 oraz AgiFarm83 lubią to.
  17. eliza9070

Może to miało tak filozoficznie zabrzmieć?

jakacper78 lubi to.
  18. Pan_Plusz

Pan_Plusz Koneser forum

Melduję się! xDxDxD
    Dodam tylko, że to nie był urlop, tylko ciężka praca...
    A po pracy...
    Widzę, że tęskniliście za Pluszem.. :cry:(wzruszenie) Ja też się bardzo stęskniłem za Wami!
    Nowa przeglądarka nie sprostała - wołała o aktywację, nie wiem czy samej przeglądarki czy Flash'a, nie miałem czasu wnikać, za dużo na głowie było (mógłbym dużo opowiadać,...)
    Wniosek jest jeden...

Apropos eventu...
    Z opóźnieniem zaczynam, wiem, że nie zrobię całości. Jeszcze nie analizowałem poradnika, ale zaczynam standardowo. Co prawda tym razem bez pomocników i CMJ, ale spróbuję co nieco powalczyć. Ojciec i matka już na polu podlany SN.

Naklikałem się bez pomocników - zbierz no tyle drzew ręcznie i siej na małych polach z qpą i wodą, hehhh
    Po 10h jazdy wyzwanie ;)

PS: Agiii, znalazłem dla Cb 4 bursztynki :D:inlove: Lov ju cały czas (mimo, że na "Mewiej Łasze" tyle foczek było ;) (ok.250)
    Ale dla mnie tylko jedna foczka jest xDxDxD

PS2. Czytając wątek od 1strony zamarło mi serce, że Cb nie ma [strzeż Cb dobry Boże od bana]

19. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

dlugo juz nie mialem ewenu gdzie jest nadmiar wypadajek ale to pewnie przez to ze zbiory sa nie pryskane :D

NASTKA.BURAN, visa77 oraz elwira17 lubią to.
  20. -_Kocica_-

-_Kocica_- Okazjonalny autor

Cos jest nie halo :p
    Wypadajki ponad 400 lup i ani jednej ksiegi owadow.... :/ tez ktos tak ma?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.