Opinie Event z okazji Dnia Rodziców

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 6 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 11eveline

11eveline Książę forum

Ciekawa prawidłowość - jak robię eventy - to ciągle martwię się o wypadajki. A teraz, kiedy event odpuściłam wypadło już 221 ksiąg i 263 lupy. :)

chrumcia91 lubi to.
  2. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

A ja nigdy nie miałam Cytryniaka i jakoś niespecjalnie mi na nim zależy, bo wypadajek zawsze mam dostateczną ilość, a nawet nadmiar. Teraz to już nawet pnącza nie odpalam, bo szkoda mi SN, skoro i tak mi zostają po evencie. Pucharów też nie mam kompletnych, zwierza mi szkoda. Ale fakt, zdarzyło mi się przy jednym z eventów, że krucho było z czymś tam i wtedy brać farmerska pomogła :) Tym razem lupy i księgi też sobie spokojnie wylatują. A w razie pożaru, to pnącze będzie do odpalenia :)

77marzena77 lubi to.
  3. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Ksiąg mam już połowę, a lup około 260 szt.

Nie jest najgorzej.

myszamm lubi to.
  4. 77marzena77

77marzena77 Młodszy ekspert

własnie wzięłam kajet i policzyłam (oczywiście +/-) :)
    piątek:11-19 - dłgie =2000
    19- 23- kr =2000
    nA NOC DŁ =4000
    sobota 9-13 -kr =4000
    13-17 kr =6000
    17-21 - kr =8000
    noc długie =6000 :inlove:
    niedz 9-13 kr 10ooo
    13- 17 kr =12000:p

dodam że jade z samą wodą , qpka zadroga...,a wypadajki jakoś dojdą :):)
    aaa lupy 110 , księgi 80 ....:)

5. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Tak wygląda u mnie stan wypadajek ;)

Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

6. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    u mnie na dużych polach rośnie sobie miłość ojca,bo szybciej dojrzewa,jak nazbieram na wszystkie małe pola,to zmienię pola,na noc pójdzie miłość matki,w tym momencie mam:lup 363,a książek 333,na dzikiej zostawiłam baobaby,bo nie mam sn.

Ostatnie edytowanie: 8 maja 2015
  7. tessao

tessao Cesarz forum

liczba "wypadajek" tragiczna :(

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

bo siejesz pewnie dlugorosnące, a z eventowki slabo zawsze lecą :p
    ja narazie męcze milosc ojca ;) mam jej ok. 3500
    zrobilam na razie tylko srebrna w 1 i 2 zeby kombajn wziąc, reszte oddam pozniej ze względu na wypadajki bo nie wiem czy sie uda ;) martwilam sie weekendem ale chyba nie mam po co az tak, bo chyba lapka wezme na zajęcia :p zaraz zbiór milosci do ojca ;)
    matka na noc idzie na 2 pola, mam jej narazie niecale 1300 ;) ale to jeszcze zdaze na spokojnie, najpierw krócej rosnącą sie zajmę :)
    wypadajek narazie mam 178 lup i 173 ksiegi (po oddaniu w 1 i 2 srebrnym ;) )
    jakos lecą. mam nadzieje ze sie uda wszystko zrobic

eliza9070 lubi to.
  9. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Miałam nie robić eventu..i praktycznie nie robię.
    Sieję bez paniki i o wypadajki się nie martwie.
    Narazie mam tylko zadanie 1 z czego tylko jedną kampanię.
    Będę robić każde kolejno zadanie - zobaczymy ile zdążę zrobić.
    Jeszcze tydzień temu walczyłabym jak lwica o wypadajki i eventówkę ale jestem leń po ostatnim evencie i pełni :)

10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A u mnie po nocy wypadło L99 i K62. Zobaczymy co będzie dalej. Fajnie, ze srebrne oprócz pierwszej i drugiej są bez wypadajek.

eliza9070 lubi to.
  11. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Lup brakuje 554 a ksiąg owadów 206.
    Za 38 minut zbieram miłość ojca z 3 łąk,ale nie są to całe łąki w polach, stoi tam parę drzewek i zagród. A na SP na dzikiej miłość matki zasiana na 22 takich polach z wszystkimi dopalaczami:)

Zrobione wszystkie srebrne i jak wystarczy eventowej roślinki to 2 złotą kampanię w 6 wykonam:)

12. sylwiajj

sylwiajj Zaawansowany

U mnie Lup 228 Ksiąg 188 roślinek mam mało jeszcze. Trochę czasu brakuje na siedzenie na farmie lepiej korzystać z pogody, tak jak dzisiaj idę z dzieckiem Na Narodowy dzień Zwycięstwa oglądać wozy bojowe wojska RP :D :D :D

13. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

U mnie wypadajek nawet nie ma po 200 szt, ale się nie martwię ,czasu dużo, a w razie czego to odpalę róże i ta dam;)Roslinka sobie rośnie(nazwa dla mnie tragiczna)Mogli by programiści troszkę pomyśleć, żal :mad::cry:

14. kropelka04

kropelka04 Generał forum

witam :) ja sobie powolutku sieje na glownej i bahamie, juz widze ze zrobie calosc :)) (taty mam 3200, mamy 2000), z wypadajkami spokojnie, ksiag 578, lup 700. ale jestem zmeczona trzecim z rzedu (bez odpoczynku) eventem, dlatego powoli, powoli, bez demolki farmy. i tak zrobie ;)
    zycze mnostwa wypadajek i przyspieszonych zbiorow;)

15. carlain21

Z tego co widzę jak spojrzałam w kalendarz to mamy kilka dni przerwy po tym evencie do eventu z kukułkami:)

Ładnie masz wypadajek nazbierane a roślinki też nazbierasz:)

16. kropelka04

kropelka04 Generał forum

dzieki :) wypadajki dzieki kasztankom (5 zasiewow cebulki ;) pmoglo. bez pnacza na dzien dobry bylo odpowiednio 110 i 160). a roslinki, nazbieram :) tate po 16 zbieram z glownej , jeszcze 1 zasiew i bedzie komplet. a mame jeszcze zdaze, od jutra bede ja siala na obu lakach (4 zbiory dziennie po okolo 1.000 szt.).

tak czekam na te przerwexDxDxD. wiem, ze moglabym nie robic tego eventu, ale nalog jestem:p

.Robaczek. lubi to.
  17. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

zbojkotujmy zmiany w grze dotyczące qpy- niech każdy gracz wystawi 10 ofert po 1 sztuce

18. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

u mnie powoli do przodu

myszamm lubi to.
  19. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

Hmmm... obawiam się, że w ten sposób utrudnimy tylko życie tym, którzy chcą akurat kupić nawóz. Próbowałaś kiedyś dziubać po jednej sztuce? Mnie szlag trafia i klnę w żywy kamień tych, którzy mają takie genialne pomysły...

20. carlain21

Wszystkie srebrne wykonane, dodatkowo kampanie złote w zadaniach 1, 5,6:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.