Opinie Event z okazji Dnia Rodziców

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 6 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy!

Cóż za emocjonujący Dzień Rodziców! Rodzina świnek wybiera się na leśny piknik. Pakują wszystko co potrzebne i ruszają w stronę lasu. Prosiaczki harcują po łące, wywijają koziołki i taplają się w każdej kałuży. Zbieraj lupy i księgi owadów, by bawić się razem z nimi!

Czwartek 07.05.2015 godz. 14:00

Środa 13.05.2015 godz. 14:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

eliza9070 lubi to.
  2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Dobra fiołków brakowało mi do eventu, ale już dokupione. Resztę mam :)

hiacynta i eliza9070 lubią to.
  3. Nela2361

Nela2361 Młodszy ekspert

Kolejny event.Takie tempo ze trzeba sie szybko wyrabiać na zakrętach:p

hiacynta, oset53 oraz eliza9070 lubią to.
  4. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

załamana jestem ilośćią wypadajek 800 lup!!! :cry:

hiacynta, eliza9070 oraz kropelka04 lubią to.
  5. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

o matko!! co BP się tak rozpędziło z eventami - konie mi padną przy takim tempie. Siły brak, a tu dalej do roboty!!

Pozdrawiam

P.s. Przynajmniej nie ma nudy:D

6. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

Do eventu wszystko mam więc nie jest źle. Sporo siania i wypadajek :)

7. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

zresztą roślinkę rosnącą 10h można siać tylko na dwoch łąkach

hiacynta, eliza9070 oraz kropelka04 lubią to.
  8. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Koszmarem jest czas wzrostu roślin. Żaby i papierowe serce mam ;)

Pozdrawiam

9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

roślin troche jest do wysiania-10 h wzrostu? o matko...w sumie na noc pasuje, ale nie na wszystkich łąkach przecież...
    event jak kazdy inny bede robic, tylko musze strategie obmyslec bo sobota i niedziela jestem na uczelni. w sumie wtedy 10h roslinke moge zasiac, a na pozostalych roze na wypadajki....hmmm....zobacze ile uda mi sie jutro i pojutrze nasiac :p
    jedyne co mnie pociesza to ze nie ma świnek :p
    roslinki musze wysiac bo mam tylko jezyne xD
    nagrody nie powalające, papierowe serce juz mam jedno.....żabi staw i drzewka japonskie tez, ale robie ;) bedzie przynajmniej na g&t :p

hiacynta lubi to.
  10. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

Co do kupienia było, uzupełnione (u mnie na targu nie ma już jeżyny - chyba trochę zarobię :music:)
    Wypadajek sporo a do umieszczenia pucharów na drzewie brakuje... lepiej nawet nie pisać :p

hiacynta lubi to.
  11. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Już rzygam sianiem 2 roślinek ,nie ma na to czasu ,dziś wolne ale jutro do pracy 8-16 i reszta obowiązków więc na Farme czasu zbyt dużo nie ma :(pogłupieli z tym sianiem ,poproszę event tylko z samymi wypadajkami ale nie w kosmicznych ilościach 800-900 szt. tylko ok 500 :p. Roslinka eventowa 10 h tego jeszcze nie było kolejny dziadowski pomysł BP żenada:mad:

kasialucja08, hiacynta oraz benny93 lubią to.
  12. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Witam :)

Roślinki potrzebne do ewentu mam w nadwyżce, ale miłość matki rośnie aż 10 g. :wuerg: , no to sianie jej tylko na noc . Ewent będę robić w końcu to jest profesja farmera sianie i zbieranie plonówxD.

13. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Siania nie ma za dużo jak na 6 dni. Wypadajek sporo, no ale skoro tyle, to muszą wylatywać. Jak zwykle damy radę! [​IMG] [​IMG]

14. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

I znowu mega sianie się zapowiada ale oczywiście robię... Nagrody jak dla mnie mogą być... żabi staw mam tylko jeden więc chętnie przygarnę drugi, niech żabki na dwa głosy kumkają będzie weselej w końcu maj xDxDxD cieszy mnie rzemiosło zwłaszcza jabłecznik z cukinią produkować nie mogę a przydatny przetwór zwłaszcza w takich zadaniach jak było w ostatnim komiksie... a tani nie jest więc warto mieć w spiżarni... sporo super nawozu i super paszy tego nigdy za wiele... a pnącze takie sobie, nie za wiele punktów na wyspę ale zawsze 4000 tysie dziennie do przodu, mandragora jak dla mnie nie użyteczna jakoś skrzaty mnie do siebie nie przekonały. -.--.- Roślina eventowa 10 godzinna trochę mnie przeraziła i ilość wypadajek ale może się uda ...

Edit. drugie żabki dostałam od nietoperzy... wiedziałam że tak będzie :p:p

Ostatnie edytowanie: 6 maja 2015
  15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

liczba wypadajek jest tragiczna :wuerg::wuerg::wuerg::wuerg:

hiacynta i kropelka04 lubią to.
  16. kropelka04

kropelka04 Generał forum

ja sie zastanawiam ile uda mi sie zrobic na glownej lace i czesci bahamy. jestem juz troche zmeczona tymi goniacymi sie eventami. nie bede farmy demolowac (bo tego nie znosze), zrobie ile sie da, bez gonitwy, na luzie.
    wypadajkami sie nie martwie... jakby co wiadomo pnacze kasztankowe + uszlachetniona cebula. mnie najbardziej z tych nagrod sp interesuje

hiacynta i zagma lubią to.
  17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A ja właśnie wczoraj opróżniłam spiżarnię, żeby zdobyć puchary....:cry:Ale spróbuję powalczyć, szczególnie, że szwajcarski opuściłam.

hiacynta lubi to.
  18. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Dla mnie za duzo tego siania. Mogliby zrobic jedna rosline o krotszym czasie. Event pasuje...musza mi oczy odpoczac od tego monitora...

hiacynta lubi to.
  19. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Wypadajek dużo, siania wg mnie na uśrednionym poziomie. Czas wzrostu też mi nie odpowiada, wolałabym 4h i 10h. Oczywiście ta pierwsza w ilości 5000 tys to pikuś, gorzej z tą drugą.

50 SP i 80 SN to średnie nagrody. Rząd... No cóż chciałoby się więcej niż 5000 tys na dzień.

Ilość wypadajek przeraża, aż 1200, bez kasztankowego albo uszlachetnień niższym lvlom trudno będzie uzbierać.

Nie podoba mi się to, że eventy są praktycznie po sobie. Trochę oddechu by się przydało.

Poradnik Miodzio8)

20. vilemo1975

vilemo1975 Aktywny autor

znowu demolka farmy a dopiero wystawiłam zwierzaki:(

hiacynta lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.