event z bobrami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Iskierka95, 12 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

Witam,robiłam zadanie indywidualne,jeśli oddałam do zadania więcej jak wymagano to reszta przepadała i w związku z tym mam pytanie-dlaczego punkty nadprogramowe przepadają skoro robimy w tym samym czasie zadanie globalne? i czy global liczy się dopiero po zrobieniu zadania indywidualnego?

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Aby uzyskać nagrody z etapu globalnego, należy zakończyć zadania indywidualne w celu odblokowania możliwości zdobycia 4 ogólnych nagród w evencie.
    Dopiero po zakończeniu etapu indywidualnego można "wpłacać" dodatkowe zwierzaki do etapu globalnego. Dodatkowo zadania indywidualne mają ustaloną wartość, którą należy do eventu dostarczyć- jeśli wpłacisz więcej, to suma ta nie przechodzi do kolejnego indywidualnego zadania lub etapu globalnego.

3. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

czyli global robimy dopiero po zakończeniu zadania indywidualnego-bardzo to nie fer w stosunku do graczy:cry:

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Dokładnie, zwierzęta do etapu globalnego można oddać dopiero po zakończeniu części indywidualnej. Jeśli chcesz wyrazić opinię na temat eventu czy po prostu o nim porozmawiać, to zapraszam do tego wątku: >>klik<< :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Autorka wątku pojawiła się na Forum, jednak nie zadała więcej pytań, więc wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.