Event "Wyścigi traktorów" - Turbolina - wymiana, prezenty

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Dragonfly, 24 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Cześć słoneczka! Potrzebuje 1 wypadajkę. Kto poratuje? Marzenocha

2. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

tylko 4 wypadajki 1krok dzieli mnie od 30xSP pomóżcieeeee:oops::cry:

3. milqin

milqin Aktywny autor

Mnie dzieli tylko 1 wpadajka, zatem plis!

4. fiszu_1

fiszu_1 Stały bywalec

Strasznie proszę o pomoc brakuje mi osiem turbolinek, nie mam już z czego pozbierać :(

5. largini

largini Forumowy żółtodziób

Potrzebuję 2 turbolin!!!

Proszę potrzebna jedna turbolina;)

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem -->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć -->Wątek do ćwiczeń

MOD_Dragonfly

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 listopada 2015
  6. FarmerkaAnita

FarmerkaAnita Czeladnik forum

Witajcie. Zabrakło mi 8 turbolin do ukończenia 4 traktorka. Poratujecie? Wszystko już zebrałam, nic mi więcej nie spłynie. Bardzo proszę. Już chyba nie ma szans, popatrzyłam na godzinę :)

7. milqin

milqin Aktywny autor

Taka drobna refleksja po zakończeniu eventu, dosłownie NIKT na koniec tutaj nie pomógł mi, choć 13star dzięki za jabłecznik. :*
    Jeśli umawiam się na wymianę na stałe, to co dziennie wysyłam i tego się spodziewam. Niestety muszę zrewidować listę tych wymian, zatem na kolejne eventy będą nowe miejsca.

8. Event się zakończył, więc temat zamykam.

milqin lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.