Opinie Event Wyścig Traktorów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Lepiej tego podsumować nie mogłaś :D Tylko nie przekrocz prędkości tym traktorkiem w drodze na targ :D

2. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Białą niewinność należy skonsumować przed zasianiem i podlaniem supernawozem. Możesz także użyc w celu przyspieszenia wzrostu rośliny kerstolu.

Anetta41 lubi to.
  3. kaska0305

kaska0305 Okazjonalny autor

czesc wszystkim. mam pytanie dlaczego przy piątym zawodniku sa do wygrania itemy które były do zgarniecia u poprzednich zawodników?

4. alexander56

alexander56 Generał forum

cóz tu tłumaczyc , wypada sie cieszyc bo to jedynie dubel itemów i jak znalazł do wstawiania w luki na pnaczu :p o takie itemy 1 x2 zabiegamy przeciez ;):D

Dybilas4 i Anetta41 lubią to.
  5. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Spoko! [​IMG] Przeprosiny przyjęte! [​IMG] [​IMG]
    Jeszcze 64 turboliny do końca, czyli 16 kroków. Ale to już jutro rano.

6. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Rekord w długości robienia eventu pobityxD Właśnie w żółwim tempie dobrnęłam do końca (bez siania eventówki i kasztanka):)

No dobra, event robił się sam, ja tylko zbierałam 2 razy dziennie drzewa :p

7. visa77

visa77 Komandor forum

Rządek zdobyty :D a resztę to ile się uda :D

8. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Cześć Agi! Miło Cię widzieć! [​IMG]Bo ten event był dla TOP-owiczów [​IMG], żeby odetchnęli!
    Policzone dokładnie: jeszcze 14 kroków do końca, czyli 56 wypadajek.

9. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

10. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

ja skończylam 3 zadania i robie 4, chcialabym uzyskac rzad ale do tego jeszcze duuuuuzo mi wypadajek brakuje, potrzebna roślinka już w komplecie ale jakoś wypadajki słabo lecą, do rzędu potrzeba mi jeszcze 230 wypadajek a tak mało czas zostało, na polu oczywiście goździki rosną bo z nich najwięcej mi wypada, ale i tak nie uzbiera sie 230. pomoże ktoś?

Anetta41 lubi to.
  11. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Hej sąsiedzie :) Ciebie również:D W sumie masz rację. Odetchnęłam, to prawda:) Zapełniłam trochę stodołę owocami, bo po TOP-ie została pusta:oops:

Turboliny ładnie leciały z drzew:) Może to był lepszy sposób na skończenie eventu, niż sianie roślin?:p

12. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

do końca zostały 26 kroków czyli 104 wypadajki :music:

hmmm dam rade czy nie

oto jest pytanie

dziś rano spodziewałam się lepszej wypadalności wypadajek i troszkę się zaskoczyłam :sleepy:, że tak marnie poleciały

Anetta41 lubi to.
  13. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Brakuje mi jeszcze ponad 120 wypadajek do pnącza. Mam nadzieję, że je zdobędę.

Anetta41 lubi to.
  14. LadyMirabelle

LadyMirabelle Okazjonalny autor

Zawodnicy nr 2 i 3 na mecie:D:D Zawodnikowi nr 4 do końca brakuje 62 wypadajki, miejmy nadzieję, że tyle wyleci przy porannych zbiorach;)

15. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Uprzejmie informuje, że pnącze odpalone, ale że w głowie mi się kręci od .... kręcenia kółek od kilku dni , to zaległam pod jabłonką i nie jadę dalej. Jutro skoro świt do pracy, to trzeba się wyspać, a i dzisiaj jakoś zapału do roboty w polu nie było. Poza tym jakoś nie lubię czerni to ... na co mi bryka w tym kolorze ?xD

16. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

Event zakończony!!! Powiem wam , że zachwycona byłam i jestem tą animacją :D :D No świetna i te emocje, czy żółw tj.ja wygram ten zawzięty wyścig czy nie! ALe przy takim dopingu jak był nie mogło mi się nie udać :D :)

17. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Zgodnie z przewidywaniami event skończony. Czarna strzała na WS xD. Gratuluję Tym którzy skończyli i trzymam mocno kciuki za walczących ;). Nie poddawajcie się :music: , bo dzisiaj chyba odkręcili trochę kurek - miałam z rannych zbiorów troszkę więcej turboliny niż zawsze xD.

18. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Nie wiem czy dojadę do pnącza. Brak SN, wypadajki słabo idą. Napisałem o pomoc z turboliną , może się jakoś uda wyrwać pnącze.

Anetta41 lubi to.
  19. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

dojechałam do mety 5 zawodnikiem xDxD

wypadajki lecą już na + :)

gratuluję tym co skończyli

walczącym jeszcze życzę powodzenia!

-katie1234- i Anetta41 lubią to.
  20. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

ludziska pomocy bez was nie ukończę nawet 4 wyścigu:( te wypadajki lecą jak krew z nosa a do pracy trzeba iść:(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.