Opinie Event: Woda siły doda

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Mar 15, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

Zrobiłam cały event z doskoku. Tak jak pisałam w ubiegłym tygodniu ostatnie eventy mnie mocno rozleniwiły. w tym evencie nie trzeba było się się spieszyć. Wszystko powoli. Mimo wszystko z tego eventu jestem bardzo zadowolona. W TSach trafiły mi się w końcu łabędzie. :inlove:Przez moment myślałam rano gdy je okryłam że to kaczki++.Podobne na pierwszy rzut oka :D Tak to jest jak człowiek patrzy zaspany. xD
    Pozostałe trafiły mi się wilki, czerwone króliki i żółwie. Drzewka takie sobie,ale mogą być.

AnnDżelina and eliza9070 like this.
  2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    na młodej faremce zrobiłam całą prawą stronę,z lewej strony zrobiłam 45 zadań,do 46 zabrakło 1 szklanki...........
    co dały TSy dowiem się ok. godz. 19...............

3. iwonabr

iwonabr Okazjonalny autor

Z Tajemniczych stajennych wypadły: Pancerniki (moje pierwsze) :D, 2 x Bocian i Żółwie. Więc nie ma tragedii :p

Frytka2012, Anetta41 and _Grani_ like this.
  4. piotrwan70

piotrwan70 Chodząca legenda forum

Mnie tym razem udało się zdobyć tabebuję i drzewo grejpfrutowe,więc dla mnie event udant,co do zagród ,to okaże się za jakieś 1,5 godziny:) zagrody odebrane,ale..... 2 boćki, gołąbki i pomarańczowa zagroda dla świnek,no cóż... nie można mieć wszystkiego:)

Last edited: Mar 22, 2016
    agatarolnik64 and gosiunia007 like this.
  5. slawek56

slawek56 Czeladnik forum

mam pecha, rzutem na taśmę młyn wyprodukował 4 ostatnie szklanki wody, ale itemu nie mam przez zamulenie gry w końcówce...

6. niki1990

niki1990 Komandor forum

o jaaa w końcu trafił mi się rokitnik. ale czadowo. do pełni szczęścia brakuje mi tylko derenii, wampee, pistacji, miłorzębu, nieśplika japońskiego, magnolii i mirabelki oraz oczywiście kilku zagród. Pozostaje czekać na G&T

7. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

gratulacje trzeba mieć szczęście żeby trafić na takie drzewka

odezwij się na G&T może się coś znajdzie

Popieram też tak uważam chyba coś jest nie halo jak na 94 z TS dostajesz gruszę xxl albo coś w tym stylu

Twoje posty połączyłam. Nie piszemy posta pod postem. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Salsa

Last edited by moderator: Mar 22, 2016
    piotrwan70 likes this.
  8. niki1990

niki1990 Komandor forum

To mi wyślij zaproszenie do sąsiadów

9. iwonabr

iwonabr Okazjonalny autor

Właśnie odkryła, że tak się rozpędziłam z sianiem melona, że w stodole zostało prawie 3000 xD

eliza9070 and piotrwan70 like this.
  10. piotrwan70

piotrwan70 Chodząca legenda forum

Ja tak mam za każdym razem, teraz zostało mi prawie 1000 melonka :)

11. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

piotrwan70, jeden z Twoich postów usunęłam, gdyż zawierał jedynie cytat.

piotrwan70 likes this.
  12. JJoanna

JJoanna Książę forum

Miałam na myśli 120 - 3 czyli 117 zrobionych zadań - a taką nadzieję miałam na pnącze , a przez to , że nie robiłam z musu eventu przez dwa dni to nici z pnącza :cry::cry::cry::cry:I pnącze mogę sobie no HMMMM :wuerg:

Pozdrawiam :)

Mój poziom 91 , Wyspa 264
    Piekarz 5 , Przetwórca 5 , Kwiaciarz 5 , SPA 5 , Alchemik 4
    Targ 13 , Gram od Września 2013 roku

13. gosiulka87

gosiulka87 Aktywny autor

ja tez do końca nie zrobiłam, ale pnącze jest, nie spinałam się jakoś szczególnie, by zrobić wszystko. z zagród mam kolejne żółwie, powtórne kiwi, i pomarańczową pszczelarnię. z drzew na razie powtórki czyli Niesplik XXL, Achacha, Klon cukrowy XXL, reszty na razie nie wystawiam

AlfaWilk and -katie1234- like this.
  14. miszaw

miszaw Młodszy ekspert

Dla mnie event bardzo udany. Z tajemniczych dostałem zimorodki i drzewo mangostanu:)

AlfaWilk and -katie1234- like this.
  15. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

To oddaj mi łabędzie jak masz nadmiar :D Evencik fajny był :) Wypadajki super dopisały.

0olimpia0, AlfaWilk and Anetta41 like this.
  16. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

pozostało mi do wymiany 48 szklanek i 67 słomek,,,,melonów tylko 24,,,, TS słabe,nic godnego uwagi,,buuu

17. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

U mnie z TS tylko drzewka XL lub XXL.
    Po zakończeniu eventu słomki poleciały jak szalone :)

0olimpia0 likes this.
  18. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Ja chciałam podziękować wszystkim moim kochanym sąsiadom i znajomym. Za wszystkie Wasze słomeczki w ostatniej godzinie udało się zakończyć evencik z wynikiem 75/75. :inlove:

AlfaWilk and Anetta41 like this.
  19. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

No niestety,2 łabędzie nie wpadły. za to zimorodki, pomarańczowe kozy , żaby i :mad: ,a jakże{ bez nich Ts-y byłyby niespełnione} -jeże. 11 w pasku, ale 12 sie zawsze mogą przydać 8) . Dobrze ze część wydałem bo ponad 20 kolczastych już bym miał.:p

-katie1234- likes this.
  20. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Propozycje w sprawie G&T proszę kierować poprzez prywatne sówki. Tutaj usuwam jako off-top.

Thread Status:
Not open for further replies.