Opinie Event: Woda siły doda

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 15 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

Zrobiłam cały event z doskoku. Tak jak pisałam w ubiegłym tygodniu ostatnie eventy mnie mocno rozleniwiły. w tym evencie nie trzeba było się się spieszyć. Wszystko powoli. Mimo wszystko z tego eventu jestem bardzo zadowolona. W TSach trafiły mi się w końcu łabędzie. :inlove:Przez moment myślałam rano gdy je okryłam że to kaczki++.Podobne na pierwszy rzut oka :D Tak to jest jak człowiek patrzy zaspany. xD
    Pozostałe trafiły mi się wilki, czerwone króliki i żółwie. Drzewka takie sobie,ale mogą być.

AnnDżelina i eliza9070 lubią to.
  2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    na młodej faremce zrobiłam całą prawą stronę,z lewej strony zrobiłam 45 zadań,do 46 zabrakło 1 szklanki...........
    co dały TSy dowiem się ok. godz. 19...............

3. iwonabr

iwonabr Okazjonalny autor

Z Tajemniczych stajennych wypadły: Pancerniki (moje pierwsze) :D, 2 x Bocian i Żółwie. Więc nie ma tragedii :p

Frytka2012, Anetta41 oraz _Grani_ lubią to.
  4. piotrwan70

piotrwan70 Chodząca legenda forum

Mnie tym razem udało się zdobyć tabebuję i drzewo grejpfrutowe,więc dla mnie event udant,co do zagród ,to okaże się za jakieś 1,5 godziny:) zagrody odebrane,ale..... 2 boćki, gołąbki i pomarańczowa zagroda dla świnek,no cóż... nie można mieć wszystkiego:)

Ostatnie edytowanie: 22 marca 2016
    agatarolnik64 i gosiunia007 lubią to.
  5. slawek56

slawek56 Czeladnik forum

mam pecha, rzutem na taśmę młyn wyprodukował 4 ostatnie szklanki wody, ale itemu nie mam przez zamulenie gry w końcówce...

6. niki1990

niki1990 Komandor forum

o jaaa w końcu trafił mi się rokitnik. ale czadowo. do pełni szczęścia brakuje mi tylko derenii, wampee, pistacji, miłorzębu, nieśplika japońskiego, magnolii i mirabelki oraz oczywiście kilku zagród. Pozostaje czekać na G&T

7. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

gratulacje trzeba mieć szczęście żeby trafić na takie drzewka

odezwij się na G&T może się coś znajdzie

Popieram też tak uważam chyba coś jest nie halo jak na 94 z TS dostajesz gruszę xxl albo coś w tym stylu

Twoje posty połączyłam. Nie piszemy posta pod postem. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Salsa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 marca 2016
    piotrwan70 lubi to.
  8. niki1990

niki1990 Komandor forum

To mi wyślij zaproszenie do sąsiadów

9. iwonabr

iwonabr Okazjonalny autor

Właśnie odkryła, że tak się rozpędziłam z sianiem melona, że w stodole zostało prawie 3000 xD

eliza9070 i piotrwan70 lubią to.
  10. piotrwan70

piotrwan70 Chodząca legenda forum

Ja tak mam za każdym razem, teraz zostało mi prawie 1000 melonka :)

11. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

piotrwan70, jeden z Twoich postów usunęłam, gdyż zawierał jedynie cytat.

piotrwan70 lubi to.
  12. JJoanna

JJoanna Książę forum

Miałam na myśli 120 - 3 czyli 117 zrobionych zadań - a taką nadzieję miałam na pnącze , a przez to , że nie robiłam z musu eventu przez dwa dni to nici z pnącza :cry::cry::cry::cry:I pnącze mogę sobie no HMMMM :wuerg:

Pozdrawiam :)

Mój poziom 91 , Wyspa 264
    Piekarz 5 , Przetwórca 5 , Kwiaciarz 5 , SPA 5 , Alchemik 4
    Targ 13 , Gram od Września 2013 roku

13. gosiulka87

gosiulka87 Aktywny autor

ja tez do końca nie zrobiłam, ale pnącze jest, nie spinałam się jakoś szczególnie, by zrobić wszystko. z zagród mam kolejne żółwie, powtórne kiwi, i pomarańczową pszczelarnię. z drzew na razie powtórki czyli Niesplik XXL, Achacha, Klon cukrowy XXL, reszty na razie nie wystawiam

AlfaWilk i -katie1234- lubią to.
  14. miszaw

miszaw Młodszy ekspert

Dla mnie event bardzo udany. Z tajemniczych dostałem zimorodki i drzewo mangostanu:)

AlfaWilk i -katie1234- lubią to.
  15. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

To oddaj mi łabędzie jak masz nadmiar :D Evencik fajny był :) Wypadajki super dopisały.

0olimpia0, AlfaWilk oraz Anetta41 lubią to.
  16. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

pozostało mi do wymiany 48 szklanek i 67 słomek,,,,melonów tylko 24,,,, TS słabe,nic godnego uwagi,,buuu

17. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

U mnie z TS tylko drzewka XL lub XXL.
    Po zakończeniu eventu słomki poleciały jak szalone :)

0olimpia0 lubi to.
  18. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Ja chciałam podziękować wszystkim moim kochanym sąsiadom i znajomym. Za wszystkie Wasze słomeczki w ostatniej godzinie udało się zakończyć evencik z wynikiem 75/75. :inlove:

AlfaWilk i Anetta41 lubią to.
  19. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

No niestety,2 łabędzie nie wpadły. za to zimorodki, pomarańczowe kozy , żaby i :mad: ,a jakże{ bez nich Ts-y byłyby niespełnione} -jeże. 11 w pasku, ale 12 sie zawsze mogą przydać 8) . Dobrze ze część wydałem bo ponad 20 kolczastych już bym miał.:p

-katie1234- lubi to.
  20. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Propozycje w sprawie G&T proszę kierować poprzez prywatne sówki. Tutaj usuwam jako off-top.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.