Opinie Event: Woda siły doda

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 15 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja właśnie zrobiłam ostatnie zadanie i ogłaszam koniec eventu:DNo może po targu się trochę pokręcę i coś zyskam;)
    Powodzenia tym co jeszcze gonią z wiadrami:)

2. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Witajcie ciemnym wiosennym porankiem! [​IMG]
    Zgodnie z założeniami event przed chwilą zakończony. [​IMG] Ostatnia tajemniczość, to niesplik XL.[​IMG] Jedyna radość z tego eventu to łabędzie i jałowiec górski.[​IMG] Takie stare nowości![​IMG]
    Szklanek 12 na plusie, a jeszcze parę się ukręci, to przez melona, którego za dużo wysiałem...[​IMG]

3. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

To i tak miałaś więcej szczęścia niż ja jedyna nowa stara sadzonka to wierzba a zagrody lepiej nie mówić tak samo na wyspie cedryt xl normalnie szał

eliza9070, Anetta41 oraz -katie1234- lubią to.
  4. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Matematyka padła u Mnie o_OObliczyłam zasiewy roślinki i zabrakło mi 200 szt. :mad:Więc czekamy jeszcze na ostatni (chyba) zbiór melona. Wypadajki ponad stan w liczbie 23 szt.

AlfaWilk, xBabciaEwa oraz Anetta41 lubią to.
  5. RADASS81

RADASS81 Czeladnik forum

U mnie event zakończony wczoraj ale zostało sporo słomek do picia więc sieję dalej melona do produkcji szklanek bo na koniec nawet ładnie płacą za szklanki (1000SG) ;)

Nutka, AlfaWilk oraz Anetta41 lubią to.
  6. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Dzieńdobry ,skończyłam wczoraj wieczorem, żabki odpoczywają.Udało się bez odpalania kasztanka i na plusie 130 słomek.Kibicuję wszystkim jeszcze walczącym, powodzenia :)

7. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Witam.
    z moich Ts-ów dostałam
    Kameleony pomarańczowe
    Wilki
    Ryby czerwone
    Jeże
    Klon palmowy xxl
    Niesplik xl i xxl
    daktylowiec xxl
    Tamaryndowiec xl, xxl
    Achacha x 2
    Palma kokosowa
    No i powiedzcie mi bo nie wiem, cieszyć się czy płakać. Nowości ciągle brak, same wykopaliska.
    Dobrego nbia wszystkim.

8. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Witam :) a u mnie z TS wyskoczyło:

jeże, żaby, karp koi pomarańcz. , obora pomarańcz.

klon palm. XL x 2 , oliwka XXL , czarna wierzba , daktyl XXL

karob XXL , pandanus XXL , tamaryndowiec XXL , cedrat XXL ( 1 sadzonka rośnie bo się zawieruszyła )

I mam być z tego zadowolona , żadnej nowości :wuerg:.

9. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Witam. Event zakończony, pnącze od 2 dni działa, dziśiaj 3 dodatkowe itemki stanęły na wyspie skarbów. Jak parę ostatnich eventów, bez spiny, a nie mam kasztanka , kończę na dzień przed zakończeniem czasu. Na razie posadziłem 2 sadzonki na farmie, wyrosła tabebuja:),której nie miałem i klon palmowy xxl . Może być.;)

10. mamuńka-

mamuńka- Naśladowca mistrzów

witam:D
    z całej farmy szpinaku wypadło 55 słomek:(

Anetta41, -katie1234- oraz xBabciaEwa lubią to.
  11. Arczi999

Arczi999 Fanatyk forum

Witam, pnacze zdobyte, do konca zostalo mi 30 poziomow od lewej strony. Jutro bedzie po evencie :)

12. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Wszystkie zadania ukończone :D Odpoczywam do następnego eventu :D

13. iwonabr

iwonabr Okazjonalny autor

Witam. Pnącze zdobyte, ale do ukończenia eventu brakuje jeszcze 160 słomek. Wieczorek zbiór róż a na noc goździki więc raczej powinnam ukończyć wszystkie zadania :)

14. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

dobrze ze ;owiedzialas tez sieje

-katie1234- i Anetta41 lubią to.
  15. vilemo1975

vilemo1975 Aktywny autor

a u mnie z tajemniczychsame cuda pomarańczowe kozy bobry indyki i żaby z drzewek najlepszaxDjabłoń xxl a na wyspie 2:cry: cedraty

bari06, -katie1234- oraz Anetta41 lubią to.
  16. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Ja też się pochwalę TS'ami super hiper cudne rzeczy wyszły:)
    Cedrat XL, Wianowłostka królewska XL, Karob XL, Moringa XXL, Karob XXL,
    Poziomkowiec XL, Oliwka XXL, Klon cukrowy XXL, Migdałowiex XXL x2,
    Kurnik pomarańczowy czerwony, Jeże, Zimorodki, Bociany, Żaby.

17. kotarynka

kotarynka Młodszy ekspert

no jest szał, ja dopiero czekam na to co wyrośnie, ale może lepiej zawczasu wyrwać? :D
    ups tak się ucieszyłam, że niedługo kończę, że zapomniałam posiać melony do wiaderek, a jeszcze kilka zostało!!! :cry:

Ostatnie edytowanie: 21 marca 2016
    AlfaWilk, -katie1234- oraz Anetta41 lubią to.
  18. niebo016

niebo016 Generał forum

Zastanawiam się czy nadprogramowe szklanki z wodą będą wymienione na sianogrosze i punkty doś.???

-katie1234- lubi to.
  19. hellwis

hellwis Generał forum

Tak zawsze są wymieniane jak nie pozostają w grze

niebo016 lubi to.
  20. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

w tej tabelce masz pokazane wartosci na jakie zostaną wymienione szklanki ;)[​IMG]:D

-katie1234-, Frytka2012 oraz eliza9070 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.