Opinie Event: Woda siły doda

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 15 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

pnącze odpalone a stan 64/65 słomek brak

Wrzosowisko3 lubi to.
  2. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Zagadkowe farmowe:

owczarnia pomarańczowa, żółta wytwórnia guano, zimorodki, gniazdo bociana
    oliwka XXL, tabebuja, migdałowiec XXL, śliwa XXL, klon palmowy XL :)

3. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

ja tam równo polewam póki co :)
    po lewej i po prawej 45/75

do tej pory przy tym evencie zużyłam 10 sztuk sn przy rozsiewce z czego jestem b zadowolona :)
    na wypadajki jak dotąd nie zwracam uwagi bo zanim zielsko urośnie to coś tam leci

myślę że spokojnie zdążę

zastanawiające; do eventu potrzeba 266 szklanek wody i 1064 słomek do picia- nijak się to ma tego że żaby są 2

po co tyle słomek? wychodzi 4 słomki na jedną szklankę - to pewnie dlatego te żaby ledwo zipią xD

4. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

odkryłam ts-y z wyspy

i mam

wianowłostka XXL
    cedrat xl
    mango xxl
    bananowiec xxl

i

pitomba xxl :inlove:

to chyba dobrze co?

5. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

I evencik przeszedł do historii.

Powodzenia dla jeszcze walczących:)

6. ania-miyu

ania-miyu Mieszkaniec forum

55/31 i słomki zastrajkowały:(
    A z zagród i drzew same koszmary się trafiają-.-

bari06 lubi to.
  7. bari06

bari06 Półbóstwo forum

A ja mam za sobą wreszcie produkcję wody ( 266 ) i zostało mi 4300 melona do wysiania :p. Mnie się nie spieszy xD.
    Gratki dla tych , którzy już skończyli :).

8. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Pnącze odpaliłem, teraz następne zadania do ostatniej zagrody w miarę wypadania słomek.
    Z TS:
    banan xxl, kaki xxl, karob xxl, wianowłostka xl (xxl zostały, xl na pasek) i jedna do odkrycia
    migdał xxl, oliwka xxl, czarna wierzba, nieśplik xl, klon cukrowy xxl
    z zagród:
    czerwona stajnia, pomarańczowe gęsi, żaby (i jedna do zdobycia)
    z czerwonych brakuje mi tylko świnek, gęsi i myszek (ostatnio co ewent z zagrodami to przynajmniej jedna czerwona :inlove:)
    tylko łabędzi brak :sleepy:

9. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

od stajennego dostałam żaby, bobry pomaranczowe, strzeygalni owiec zólta, wilki, chlew czerwony, obora pomaranczowa, i Łabedzie a z ts.... surmia xxl, oliwka xxl, jarzab xxl, klon cukrowy xxl, górski jałowiec, a z bahamy cedrat xxl, tamandyrowiec xxl, mobin xxl, pandanus xxl, kaki xxl, jestem zadowolona a jak u was?

bari06, gadek oraz 0olimpia0 lubią to.
  10. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam wieczorowo;),
    wieczorowy wynik 66 / 65, pnacze stoi ale robie do konca, zawsze cos wpadnie;), teraz posieje na noc kurki, rano pozbieram wypadajki, i moze bedzie koniec,
    spokojnego wieczoru;)

11. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mam 118 zadań zrobionych,,,czyli finisz prawie,,,nic nigdy mnie tak nie irytowało,,jak kupowanie w tym ewencie wody,,ciągłe braki,ciągłe wychodzenie z młyna..:mad:

bari06 lubi to.
  12. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Nie musisz "wychodzić' z młyna - naciśnij plusik przy kropelce, przekieruje Cię.

gadek, eliza9070 oraz aleksandra lubią to.
  13. JJoanna

JJoanna Książę forum

Z eventem się nie spieszę - zrobię jak zrobię . I tak mam dwa dni prawie opóźnienia z eventem bo nie było mnie na farmie . Wszystko sieję na super polach i mi się wydaje ( albo i nie ;):p ) , czy to jakoś szybciej idzie ? Wykonałam liczbę zadań 72 - słomkę do picia mam na plusie bo 273 sztuki - jak nigdy co nie muszę się martwić o wypadajki ( chociaż to ! ) tylko czy zdążę z sianiem ? E zobaczy się .
    Z drzewek na Farmę wyszło mi Migdałowiec XXL + Klon Palmowy XXL , a na Wyspie 1 - Karob XXL
    A zagród Cygnus 3 szt. , będę wiedziała dopiero za 4 godzin co z nich wyjdzie . Oby coś normalnego;) :p

A z tym cudownym pnączem to ci co robią eventy , to mi się wydaje , że tak trochę głupio zrobili , a dlaczego ?
    Ponieważ jak są itemy to wiadomo jest przeważnie pnącze , ale do LICHA czemu zawsze go się daje - Pnącze oczywiście , na końcu zadań jak się zdobędzie wszystkie itemy , potem przerwa - trzeba coś tam jeszcze zrobić i jest dopiero Pnącze .
    A jak ktoś nie zdąży , przypuśćmy ma wszystkie itemy w evencie - Woda siły doda - i zabraknie np. 3 zadań - to może się obejść smakiem - nie ma pnącza ..... A byłoby fajnie gdyby to pnącze było do zdobycia prawie na starcie lub w środku zadań np. tak gdzieś 70 i to by było ok , bo po co , mi po itemach jak nie mam pnącza ? Gdy już na Wyspie skarbów , ogrodzie ozdobnym nie mam prawie gdzie stawiać . Chociaż jak się te itemy postawi na Wyspę skarbów czy w Ogrodzie ozdobnym to CHYBA dają inaczej PD niż na pnączu ? A MOŻE się mylę ?

Mój poziom 91 , Wyspa 263
    Piekarz 5 , Przetwórca 5 , Kwiaciarz 5 , SPA 5 , Alchemik 4
    Targ 13 , Gram od Września 2013 roku

14. Vagabondalmond

Vagabondalmond Okazjonalny autor

Jak tak dalej pójdzie to chyba będę musiał zasiać super pola i użyć SN :cry: A myślałem, że uda się bez :sleepy:

15. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

pnącze na końcu,,to nagroda,,,dodatkowe miejsce do postawienia itemów,,same itemy,,masz rację ,postawione w ogrodzie ozdobnym,,często dają lepsze pd,

JJoanna lubi to.
  16. kaska0305

kaska0305 Okazjonalny autor

60/61 i ciągle męcze wypadajki

17. czala11

czala11 Czeladnik forum

..a skąd tyle zagród..?chyba miałaś jakieś zaległe ts;)

18. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)
    Skończyłam wreszcie, tsy zagrody dały łabędzie i pom. jajcarnie dla równowagi, gęsi pom. i jeże chyba, obleci, drzewa dopiero posadzone.
    Teraz wywalam drzewa i mam wywalone 8) te drzewa znaczy8)

19. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

I u mnie pnącze odpalone. Teraz farma działa jak dawniej, jak słomki będą to zrobię event do końca ale bez spinki :)

20. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

no tak,,dzięki,,ale nie zawsze ten plusik mi się pokazuje

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.