Opinie Event: Woda siły doda

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 15 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Karen139

Karen139 Baron forum

Event skończony.
    O stajennych nie warto wspominać.
    Za to sadzonki na farmie dały 3 górskie jałowce i tabebuję.:D:D
    Na wyspie 1 drzewko grejfrutowe i 2 nektarynki.:):)

2. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam, evencik skończony xD. Życzę powodzenia tym, którzy jeszcze pracują i bardzo owocnych plonów w słomki, a zapomniałam dodać, że z TS nic ciekawego oprócz 2 razy Tabebuja.

3. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Event zakończyłam wczoraj, po kilku błędnych obliczeniach i zmarnowaniu trochę czasu i SN-.-:p
    Tak to jest jak się nie czeka z uzbieraniem wszystkich roślin tylko kręci we młynku wcześniej;)
    Stajenne będą za 2,5 h, sadzonki na farmie przyniosły tabebuję i jakieś badziewie, ale sadzonki wyspowe...:inlove::inlove:

4. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Na małe co nieco ..... słomeczka...:)
    U mnie 41/34 , ale dopiero dzisiaj planuję ze trzy zbiory. Słomek ci u mnie wystarczy, bo lecą ruchem jednostajnym, wyprzedzając zdecydowanie pełzające melony.
    Wracam do moich porządków wiosennych, bo kawa mi się kończy:D

5. hipiewa

hipiewa Czeladnik forum

103 zadania zrobiłam:):)

__BiAłY__ i kasiag33 lubią to.
  6. Vagabondalmond

Vagabondalmond Okazjonalny autor

Czy tylko ja mam taki problem że na wyspie z każdej ts leci bananowiec? -.- Evencik idzie powoli ale sprawnie 35/40 :p

bari06 lubi to.
  7. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

mi za każdym razem leci coś innego ostatnio odebrałam pitaje xxl , figowca xxl, liczi xxl i dwa jeszcze przez godzinke bd dojrzewały i zobaczymy co z nich wyleci :)

Nutka i Vagabondalmond lubią to.
  8. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

Witam w słoneczne południe
    Evencik powoli do przodu lewa strona zrobiona, prawa 50/75
    pnącze odpalone z TS jak zwykle porażka ale już zdążyłam się do tego przyzwyczaić:D
    Powodzenia walczącym i dużo słomek ;)

bari06 i __BiAłY__ lubią to.
  9. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witam! nie wszystkie sadzonki posadziłem, ale z tych co rano... Bez jakichkolwiek rewelacji:sleepy:/ Nieśplik xl , daktylowiec xxl , pigwa xxl , klon palmowy xl, Wyspa: figowiec xxl , karob xl , wianowłostka k. xl. Jeszcze zostały trzy i nie mam złudzeń że będzie "lipa" he oczywiście w przenośni..
    Zagrody- Ryby pomarań. , gołębnik- szósty już zresztą.. Pozdrawiam! i życzę więcej szczęścia z TSami;)

Ostatnie edytowanie: 19 marca 2016
    bari06, oset53 oraz 0olimpia0 lubią to.
  10. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

witam wszystkich, lewa strona 73/75 , prawa 44/75 jak zwykle problem z wypadajkami:( ale czasu jeszcze dużo

bari06 lubi to.
  11. HMJS

HMJS Stały bywalec

U mnie też póki co ze stajennego badziew wypadł, niestety drzewka na wyspie i farmie też się nie spisały :( 1 jałowiec górski reszta szkoda gadać, ale mam jeszcze 2 drzewka do odkrycia i 1 zagrodę... może się uda ;)

bari06 lubi to.
  12. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    TSów na wyspie lepiej nie wspominać:(:(:(
    guawa XXL
    korab XXL x 2
    kiwi XXL
    papaja XXL

13. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

event można powiedzieć prawie na ukończeniu , prawa strona koniec lewa 34/75 wszystko przez brak słomek , ale mam nadzieję na dobry koniec , zdobytych sadzonek i stajennych jeszcze nie postawiłam więc mam nadzieje na coś dobrego chociaż po moich doświadczeniach związanych z poprzednimi TS nie liczę na żadne rewelacje , obym się myliła ;).Gratulacje dla tych co skończyli , trzymam kciuki za walczących 8)

bari06 lubi to.
  14. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

30 zadań brak do pnącza - jakoś idzie:music: Trawka i goździki posiane:music: Jutro przewiduję koniec bo użyję dziś dopalaczy do PD:music: Słomek brak 256-.-

bari06 lubi to.
  15. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

niewierze normalnie jestem w szoku :inlove::inlove: z TSów wyskoczyła różowa obora pierwszy raz dostałam coś różowego z kibelków :D a do tego koguty i czerwony pkt zbioru piór

16. rafsta33

rafsta33 Okazjonalny autor

odpalam kasztanka i koncze evencik:)

17. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka,
    skończyłam wczoraj przed południem...robotna...
    dalej nie wiem po co te dwie kolumny...chyba żeby mnie zmęczyć tylko. Z TS byle co, czyli to, czego się spodziewałam.
    To zobacz w różowych. Posadź na noc coś długo rosnącego. Goździki, albo zboże jakieś i będzie git.

18. Vagabondalmond

Vagabondalmond Okazjonalny autor

Do skończenia eventu brakuje jeszcze 600 słomek :sleepy: Ale do głównej nagrody tylko 340 :D No cóż, nie będzie podwójnych itemków :cry:

bari06 lubi to.
  19. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Jedna strona napędza jedną żabę, druga drugą... [​IMG]

Na wyspie: nektarynka, wianowłostka XL, ostrokrzew XXL x2, na farmie: górski jałowiec, poziomkowiec XL x2, jarząb XXL oraz dziobaki, wilki i łabędzie [​IMG]

Jeszcze dwie sadzonki i jedna zagroda czekają na słomki, żeby je zdobyć...

20. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja niestety z TS dostałam same starocie szkoda nawet pisać :(

bari06 i xBabciaEwa lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.