Opinie Event: Woda siły doda

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 15 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

No i prawidłowo , truchtaj dziecko , nie ma się co spieszyć , trzeba dawkować emocje , a nie pstryk i zrobione :p, a póżniej , że nie ma co robić , cebulka rośnie ,żeby w temacie było .:)

2. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Piekł go będzie piec, a Ty w tym czasie do wiaderek z wodą... [​IMG]

Na szczęście szybko się oddaje. Trochę dłużej trwa wkładanie do młyna. Tylko 12 szklanek na raz.

3. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Ewa, ja róże zaraz posieję :) Robię powoli, jak Ty, tyle, że zbieram na całość8)
    Wypadajki lecą tak sobie, na stanie 620, więc chyba dam radę :)

4. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

skusiłam się jednak na event, tylko wypadajki marnie lecą, by nie powiedzieć że nie lecą xD. Chyba na noc róże posieję, pierwszy item na ogólnym postępie zdobyty, za chwile będzie drugi, na trzeci i pnącze nie liczę, nie ma szans.
    Powodzenia wam wszystkim :D

5. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Przerażają mnie te żaby po skończeniu eventu mogli by zmienić animację,bo te żaby wyglądają na bardzo zmęczone :( aż żal serce ściska patrząc na nie mimo,że to tylko piksele :cry:

6. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

z TSów wyszły:
    żabki x 2
    żółwie
    pomarańczowe kaczki
    klon cukrowy XXL
    jodła XXL
    jarząb XXL
    daktyl XXL
    na wyspie odkryję rano................

7. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Robię sobie evencik pomalutku, jeszcze 448 słomek do zebrania oraz 3600 melonów i będzie koniec.
    Zdobyczne Ts-y wystawię hurtem po evencie.
    Powodzenia wszystkim życzę i dobrej nocki.

8. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

46 zadań z lewej strony
    50 zadań z prawej strony

Roślinkę będę mieć już całą rano, tak mnie się wydaje. A szklanek to brakuje coś ok. 96 sztuk.

gadek, Anetta41 oraz eliza9070 lubią to.
  9. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

U mnie juz 13/61. Schab się marynuje, mak namoczony, szklanka procentowej wody wypita czyli można iść spać. Powodzenia wszystkim nadal walczącym z żabami ;)

Anetta41 i eliza9070 lubią to.
  10. etanus

etanus Forum Pro

Etanusik też już skończył a robił sobie powolutku i duuużo leżał. Powodzonka dla wszystkich:):):)

11. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Zrobiłam dotąd 30 i 34. Korzystałam tylko z superpól i zbioru raz dziennie, wczoraj udało się dwa. Teraz przechodzę na małe bo odpaliłam kupon dwunastogodzinny i jestem w końcu w domu. Na słomki nie narzekam. Mam dużo drzew,zagród i warsztatów / dopiero dzisiaj połowę zastąpiły pola/.
    Nie wiem czy będę chciała pnącze bo podoba mi wodny relaks i trochę żal pchać go na gałąź. No i zawsze to mniej melonów do siania, a z tym u mnie najgorzej :p.

12. Karen139

Karen139 Baron forum

Itemy w tym evencie są podwójne.:)

13. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

To muszę poczytac FAQ, bo prawdę mówiąc nie miałam kiedy.

Anetta41 i -katie1234- lubią to.
  14. puszapek1

puszapek1 Analityk forum

witam,u mnie 35 zadan i koniec,troche nuda wialo bo roslina dlugo rosla ale i tak mi sie podobalo,czekam co wybuduje krecik

15. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

W tygodniu nie mam za dużo czasu na farmę i takie spokojne eventy mi pasują:) Oczywiście lubię też, gdy od czasu do czasu pojawiają się eventy stanowiące wyzwanie - wymagające przemyślenia strategii a później dobrej organizacji pracy;)

Teraz dłubię sobie event powoli i w 100% metodami "naturalnymi" (nie licząc SN na rozsiew). Wypadajki ładnie lecą, brakuje mi jeszcze 235 szt., ale powinny wypaść do jutrzejszego przedpołudnia - czyli wcześniej niż zakładałam. Robię obie strony po równo - tu 1 i tam 1 patrząc na poczynania żab. Dla mnie liczba zadań wygląda na przemyślany zamysł twórcy. Takie naprzemienne klikanie robi wrażenie pracy przy pompie i ja osobiście czuję się tak, jakbym samodzielnie tę wodę pompowała do wiader. Nie byłoby takiego efektu, gdyby wrzucało się hurtowo...

16. abask

abask Fanatyk forum

Prawa strona zrobiona a z lewej zostało jeszcze 25 zadań. Powolutku. Bez szaleństwa i moje żaby zadowolone ;)

17. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Mam na razie 14800 melona i zostaje mi ostatni zbiór ze wszystkich pięciu łąk, chyba mi wystarczy ... Słomek 660 ale jak już zbiorę melona to zasieję goździk i liczę na wypadajki. Więc dziś zacznę zdobywać nagrody :D

Frytka2012 lubi to.
  18. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

Mam 43/39,
    co wyrośnie z Ts-ów
    tego jeszcze nie wiem
    a patrząc na żabki
    serce mam rozdarte,
    że tak długo stoją
    na wiadrze podparte.

ps: abasku witam! My chyba się znamy z forum z przed lat!

.Robaczek., Krzychu64 oraz 0olimpia0 lubią to.
  19. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;),
    z rana u mnie 60 / 54,
    jeszcze melony rosna, dobrze, ze wszystkich rano nie zmielilam, a juz w mlynie byly, bylby klopot,
    posialam na noc kurki, dobrze wypadajki polecialy,:),
    kasia, podzielisz sie makowcem, mniammmxD, ja sie podziele slomka:D
    powodzenia tym co walcza jeszcze:)

kasiag33 lubi to.
  20. abask

abask Fanatyk forum

Oj, dawne to czasy ;)))

Witaj ;)

tola666 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.