Opinie Event: Woda siły doda

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 15 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

że tak zapytam to dlaczego 4CHMJ?

_Ola_Z_ i xBabciaEwa lubią to.
  2. adikamila

adikamila Nadzorca forum

Jak to dobrze czasem poczytać, że nie ja jedna jestem zielona w wielu rzeczach na farmie mimo iż gram też już od kilku lat. Podobnie jak ty Smerfie gram dla relaksu, nie mam żadnych strategii w wykonywaniu misji (które rzadko z braku czasu udaje mi sie do końca zrobić) a w ulepszeniach i innych dodatkach to też nie do końca się orientuję. Ale gram, podstawowe misje robię, rośliny rosną, zwierzęta też zadowolone więc jest ok :) Może wiele nowości mnie omija ale kiedyś dojdę do tego :)
    Wracając do tematu, na brak słomek nie narzekam ale melonów mogłoby być więcej. Czemu one tak wolno rosną? :(

3. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Mam zrobioną całą prawą stronę,a po lewe brakuje mi jeszcze do skończenia 11 zadań aby odpalić pnącze, dzisiaj wieczorem będzie po evencie :)

4. 11eveline

11eveline Książę forum

Event ukończony :). Postawiłam TS-y i wieczorem zobaczę, co ciekawego wykluło się. :)

5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzień dobry :D Gratulacje dla tych co skończyli :) Babcia pomału truchta do przodu . Dzisiaj melon będzie wysiany .:)
    Póżniej uszlachetniona cebula na słomki i jakoś pójdzie. :) Do wtorku chyba dotruchtam , ale parcia to nie mam i zapału jakoś
    brak .:) Deszczu słomek na farmach życzę i miłego dnia . :)

6. kasia750

kasia750 Hrabia forum

hej babciu ty:D truchtasz ja pełzne:p wiec napewno sie zgramyxD i dalej popełzniemy/potruchtamy co by dalej.....:):);):p

7. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

To ja z wami :) Bo dopiero naklejkę zdobyłam xDxDxDxD

8. xBabciaEwa

dobrze ,że nie sama truchtam , w towarzystwie zawsze rażniej . Roślinka rośnie , wnusia się bawi , to czas na kawkę .:)

9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Event tak nieciekawy, że nawet kasztanka nie odpaliłam. Sieję, zbieram.... zbieram....sieję itd.
    Jestem 47/47 i nie wiem ile rośliny brakuje mi do końca - ale się dowiem;)
    Z zagród dostałam żółwie, jeże i wilki. Z drzewek guawa xxl, liczi xxl, achacha i karob xl.

Dobrze, że piątunio :D

10. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

zrobione 30/33
    z tajemniczych drzewek....rokitnik zwyczajny,wianowłostka królewska xl-.--.-
    następne zagadkowe drzewo za 45 min.
    a zagadkowa zagroda za 4 godz.
    szału nie ma,pomału się robi.....aby do przodu:)

oset53 i -katie1234- lubią to.
  11. gadek

gadek Fanatyk forum

Wiater Was nie przewrócił,jak koło Was leciałam?[​IMG]
    Tak mnie nosiło dziś z rana[​IMG] ,że nie wytrzymałam i użyłam kasztanka[​IMG] normalnie brak mi cierpliwości[​IMG]
    Ale za to jak idealnie melona wysiałam[​IMG] Pd i sg nie będzie,oj nie.
    Dzień dobry:)

12. kropkowaty

kropkowaty Aktywny autor

ale marudy :D ja mam dopiero 61 lvl i o gozdzikach i cebulach i na dodatek uszlachetnionych moge tylko pomarzyc :D

a zyje i nie marudze ;) dzielnie prę do przodu chociaz do tej pory ani jednego eventu nie udalo mi sie ukonczyc ;))

13. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Gratuluję:)
    wdzięczność Fredzia i Jędrusia bezcenna:music:
    a swoją drogą powiedz nam ile koszyczków kupiłaś, bo bez wydawania kasy ten event jest przecież nie do zrobieniaxD

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Do 100 doszłam nie spiesząc się zbytnio, ciągle trwając w postanowieniu niedemolowania farmy. Cierpliwa jestem, a moja kasztanka na wybiegu bryka ;)

15. xBabciaEwa

To teraz wiem , dlaczego się tak grzebie z tymi słomkami , melonami , a Fredziu i Jędruś patrzą z wyrzutem . ;)
    A melon rośnie jakby co :)

16. gadek

gadek Fanatyk forum

Dzięki:)
    Koszyczków to nawet zliczyć nie potrafię,tyle ich byłoxD

17. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

witam.
    Ja na razie sieję i zbieram, nic nie mielę w młynie i nic nie oddaje. Zacznę jak będę miała komplet roślinki czyli jutro rano. Jakoś czasu i chęci nie mam by liczyć ile mi czego trzeba... wypadajek mam niecałe 400 sztuk mam nadzieję że komplet uzbieram.

18. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    ja mam zrobione 45 z prawej i 46 z lewej strony:D
    zatrzymał mnie brak słomek:(
    ale ślepota i głupota nie boli:rozpędziłam się zebrać z pnącza i............uruchomiłam kasztanka tuż po tym jak zasiałam melona i teraz muszę go użyć jak urośnie melon,akurat na styk się wyrobię:mad:
    brakuje mi 524 słomki:(

kybek93 lubi to.
  19. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Event wybalansowany:):):) teraz postawię tsy i wtedy się wypowiem czy było warto:p

tak się rozpędziłam że zrobiłam jeden siew eventówki za dużo-.- komuś melona????:)

20. kasia750

kasia750 Hrabia forum

na obecna chwile-.- 43/43:p tajemniczosci-gołebnik:cry:,żaby,:cry:strusie pomaranczowe:cry:,jodłaxxl:cry:,nesplikxxl :cry:jest co jest:sleepy: reszte wystawie na koniec:wuerg: i sprawdze jaki bedzie szałxDxDxD .....pełzne dalej:D:D:D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.