Opinie Event: Woda siły doda

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 15 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

U mnie jak do tej pory 43/41 zrobione,4100 melonów czeka do jutra
    na słomki których mam całe zero na chwilę obecną.Orzech laskowe rosną,
    zobaczę jutro ile słomek z nich wypadnie.
    Dobrej nocki życzę.

2. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

drakulik, ja Ciebie bardzo proszę nie pisz głośno takich propozycji, bo wiadomo ;) "licho nie śpi, licho czuwa" i w kolejnym evencie będziemy mieli po 1 nasionku "czegoś tam " :p

Jeszcze 5 zadań i 16 szklanek wody i prawa strona zrobiona w całości :) Mam nadzieje,że druga część również szybko uda się zrobić :)

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Ja czekam jeszcze 16 minut na melona i się okaze czy już dosc czy jeszcze jeden zasiew bedzie potrzebny...mam nadzieje ze juz nie i posieje zaraz gozdziki i bede mogla posc spac bo jutro pobudka troche wczesniej :p

4. 11eveline

11eveline Książę forum

Ukończone 103 zadania. Za 1 h zbieram melony i zostanie jeszcze jedno sianie i ....jutro będzie koniec. :)

-katie1234- lubi to.
  5. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

35 żab napojonych. Za 3 h z hakiem następny zbiór melona. Nie jest taki zły ten event. Wszyscy narzekają, że sałata i owies ale ludziki z mniejszymi poziomami też grają i niekoniecznie mają gożdziki.

-katie1234- lubi to.
  6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

400 sztuk mi zabrakło....ehhh no to na bahamie posieje a na reszcie juz gozdziki :) wypadajek 409 :) dobranoc :)

-katie1234- i eliza9070 lubią to.
  7. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Mi też mniej więcej tyle, a że nie chciało mi się liczyć, to posiałem wszędzie....

Ostatni melon posiany. Żebym wiedział, że tak szybko urośnie, to bym kombajnu na 48 godzin nie uruchamiał... No ale - kombajnem szybciej farmę przywraca się do użytku.
    108 szklanek zrobionych, to znaczy, że jeszcze 608 słomek trzeba zebrać. To znaczy też, że 456 słomek jest zebranych z eventówki w 2 dni eventu, czyli farmę można przywracać do normalności, bo z drzew i goździków nie powinno być mniej. Za trzy dni koniec?

8. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

jeszcze 30 zadań z prawej strony do wykonania

-katie1234- lubi to.
  9. 11eveline

11eveline Książę forum

Ostatni zasiew melonów już powoli dojrzewa. Zrobione 129 zadań. Rano koniec:)

-katie1234- lubi to.
  10. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Żółw mega , nigdy nie wpadłem żeby z kasztana aż tak ogarniać , ten mocno kudłaty też świetny , zazdroszczę talentu i życzę sobie jak najwięcej takich postów na tym drętwym obecnie Forum.
    Event za mną , jak zawsze ostatnio dałem coś tam i z dobre 2 tysie za dużo wysiałem ....
    Jaka karma , taki karmnik.

Ostatnie edytowanie: 18 marca 2016
  11. chmura11

chmura11 Czeladnik forum

Czy tylko u mnie wygrane tajemnicze drzewa i zagrody w eventach to sam szajs? Czy po prostu mam niefart? Poziom 90, więc myślałam że będę lepiej traktowana...

12. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

46/39 i czekamy na zbiór melona. Jak na razie wypadajki dopisują.

Frytka2012, Anetta41 oraz xBabciaEwa lubią to.
  13. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Nie chcę denerwować ale ja zaczęłam siać goździki podczas poprzedniego eventu i mam już wszystkie uszlachetnienia - do wyboru do koloru :D Skorzystałam na razie raz na zwykłych polach i było tak jak każdy pisał, że z każdego pola jedna wypadajka. Ale podlane SN; bez SNtylko z wodą i qpką wypadajek była połowa ...
    Ja póki co, rozsiewam melony, słomki zbierają się przy okazji. Zamierzam rozpocząć oddawanie plonów dopiero po tym, jak już będę mieć wszystkie melony. Nie wiem czy mi się uda w ten sposób ale chcę spróbować.

14. marynia53

marynia53 Cesarz forum

55/46 czyli 100 zaliczone. jeszcze 4,3h i melon dojrzeje.

Frytka2012, xBabciaEwa oraz -katie1234- lubią to.
  15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

37/36 - melon dopisuje, wypadajki mniej. Zbiór o 14 :)

xBabciaEwa i -katie1234- lubią to.
  16. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Witajcie! [​IMG]

To masz farta. Mi zdobycie pożądanych uszlachetnień goździka zajęło 10 miesięcy. Jeszcze brakuje SNZ, ale mi już na tym nie zależy.

Melony wszystkie zebrane, teraz czas na słomki. Brakuje jeszcze 565 sztuk.[​IMG] Czas na przywrócenie spokoju na farmie i oczekiwanie, aż sobie same wypadną. 120 szklanek zrobionych, może zacznę powoli oddawać? [​IMG]

17. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;),
    u mnie 41 / 41, nie ma zalu ani zazdrosci, laca na rowno:D,
    powoli skoncze, po co sie spieszyc, teraz lece siac marchewke, bo mi zabrakniexD,
    powodzenia w wypadajkach, fajnie nawet leca;)

eliza9070 lubi to.
  18. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

równo 90 zadań zrobionych
    roślinka w komplecie - pierwszy raz od nie pamiętam już kiedy zdemolowałam farmę i na dodatek zjadłam na raz 4 chutneje. A to wszystko z lenistwa - nie chciało mi się liczyć ile potrzeba pełnych zasiewów, a początkowo ilość roślinki mnie lekko przygniotła. Nic to.
    557 słomek brak do końca - wypadną.
    Teraz tylko proszę trzymać kciuki żeby pogoda się utrzymała, bo za chwilkę idę sprawdzać, czy tory jeszcze są :)

19. kasia750

kasia750 Hrabia forum

a ja pełzne powoli:sleepy: ,34/40;) zaraz zbiory :pspoko nie szaleje bo po co:) ............w razie co na wypadajki wysieje uszlachetniona cebule xDale mysle ze nie bedzie takiej potrzeby:D roslinka rosnie w dzien:) w nocy długorosnace:p mam czas wiec ide pełznac dalej xDxDxDxD

20. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

ja tez tak mysle, ze kasztanek nie bedzie potrzebny, zostawmy sn na bardziej potrzebne wypadajki;),
    ja zostawilam troche drzewek, nie chcialam zostawiac tylko gole pola, cien tez potrzebny, jak slonko swieci;)

oset53 i -katie1234- lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.