Opinie Event: Woda siły doda

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 15 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

ee to ja i tak robię bez zegarka zbieram rano potem wieczorem i już a mam czas na inne zajęcia

jeszcze dziś zrobię 1 zadanie- może to niewiele ale przynajmniej sprawdzę czy da się zrobić event na spokojnie bez sn i logując się 2x na dobę a i bez wielkiej demolki farmy której strasznie nie lubię to zaczyna być chore poukłada ledwo co człowiek a tu znów trzeba burzyć burzenie to pikuś ale ustawianie z powrotem już niekoniecznie

7jessy75, kybek93 oraz eliza9070 lubią to.
  2. azikowo

azikowo Fanatyk forum

no własnie o co chodzi z tym kasztankiem [​IMG]
    tak myślę i myślę i nic wymyślić mądrego nie mogę, bo to ani maj ( za późno na naukę jak kasztany kwitną [​IMG]) ani wrzesień, aby se iść i kasztanków nazbierać i ludziki zrobić chociaż naprawdę nie wiem w czym one w grze przeglądarkowej pomogą:) może ołtarzyk trzeba z nich zrobić,tlko jakie zrobic i jak ułożyć[​IMG]
    ciemna jestem światło na farmie zgasili, albo żarówki ukradli [​IMG] wypadajek brak, bo nie wiem o co chodzi z tajemniczym kasztankiem, chyba se pójdę i koszyczków parę kupię, aby tak jak Wy skończyć ten event :cry::cry::cry:
    tylko czy na wybrakowany nie trafię [​IMG]
    może jednak nie i skończę szybko event a wtedy [​IMG] żeby odreagować fascynującą mechanikę eventu a jak już padnę to siądę [​IMG] i dalej będę myśleć o tym nieszczęsnym kasztanku:
    kiedy?
    skąd?
    jak?
    dlaczego?
    po co?
    i jak Oni to robią?
    xDxDxD:cry::cry::cry:

roślinka sobie rośnie, słomek brak to i lemoniady nie będzie, event wybalansowanie robię czyli raz lewica, raz prawica dostaje:wuerg::wuerg:xD doznania jakie są w tym evencie każdy widzi >:(:Do_O:cry::cry:

3. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

SN miałęm prawie 300 i niemal wszystko poszło.. oczywiście runa 60% kerststol, biała niewinność i oczywiście CHM, teraz nie ma kiedy siać długorosnących roślin 3 pola zajmuje roślinka ewentowa reszta drzewka... Ale nie ma co narzekać ważne że poniedziałek, wtorek urlop:) Pozdrawiam!!!!!

panoramaogrodnicza, Anhedrea oraz Nutka lubią to.
  4. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Event u mnie toczy się powoli - melonów mam na stanie 6605, zaś słomek 444 sztuki. Myślę, że zrobię go w całości o ile nic nieprzewidzianego się nie wydarzy. :)

5. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

U mnie na obecną chwilkę jest 17 /61 trzyma mnie melon za 2 godziny zbiór i pozostaną jeszcze 4 zasiewy wiec jutro wieczorem powinien być koniec eventu :)

Nutka i *galinka* lubią to.
  6. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Smerfie :)
    mnie Twoje pytania naprawdę nie przeszkadzają, jeżeli masz taką potrzebę to pytaj - po to jest to forum.
    Chciałam bardziej skłonić Cię do zastanowienia się nad grą. I widzisz, sam doszedłeś do tego dlaczego, pnącze kasztankowe u Ciebie nie działa tak jak np. u Draculika.
    A swoją drogą podziwiam Olgę za cierpliwe i jakże wyczerpujące wyjaśnianie zasad tej gry.:)

Ciebie również pozdrawiam i życzę szybkiego zdobycia brakującego Ci uszlachetnienia.

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Gdzie ją widzisz na drzewie?? Coby w temacie było za 1,5 h zbiór melona. Potem o 2(wątpię) i 7 :) Brak 10500 kapelutków - meloników :D I 778 słomków do całości :)xD:)

Ostatnie edytowanie: 17 marca 2016
    gadek lubi to.
  8. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

69 zadań wykonane:)

Uważam,że całkiem nieźle:)

Nutka, waszunio oraz xBabciaEwa lubią to.
  9. farmerka_x

farmerka_x Koneser forum

60 zadań zrobione i mam z TS moje łabądki - hurra :):):)

10. smerf41

smerf41 Weteran forum

Z całym szacunkiem dla wszystkich graczy to właśnie różni Drakulika od innych, że nigdy nie śmieszy ją zadane pytanie..bez względu na poziom gracza, że zawsze służy pomocą i jest bardzo cierpliwa. Widzisz ja grę traktuję jako relaks...ale nie jestem maniakiem..wiele różnych rzeczy związanych z grą gdzieś mi ucieka - a nie mam czasu na studiowanie forum - pewnie tak robi sporo graczy - nie gram zadaniowo, nie mam ciśnienia, że wszystko muszę mieć - zresztą Drakulik to wie i wielu moich przyjaciół farmianych, że od początku gry nie gram za realną kasę i nie ze skąpstwa..wolę jak mi zostaje kasa przeznaczyć to na jakiś charytatywny cel - tak sobie założyłem od początku gry.
    Czasem jak mnie coś zaintryguje co przeczytam na forum - a nie bardzo wiem jak to zrobić po prostu pytam, nie jestem w tym natarczywy i mam nadzieję, że nikogo tym nie obrażam ani się nie narzucam się.
    Dziękuję bardzo za Twoje życzenia..mam nadzieję, że wypowiedziałaś to w najlepszym momencie..właśnie włożyłem kolejne goździki:)...życzliwi ludzie przynoszą nam zawsze szczęście:)
    Pozdrawiam bardzo serdecznie.

11. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Aziu,zdecydowanie potrzebujesz terapii parę pięter niżej :cry:.Depresja przedwiosenna jak nic:eek:
    Event nudny,wypadajki pomału lecą .
    Mechanika eventu fascynująca:cry::cry::cry:Mam nadzieję,że jutro z badylem będzie koniec:music:

12. marmlada

marmlada Fanatyk forum

No jak to po co, żeby lvl na forum wbijać :p

ostatnio nawet pogoda się u mnie balansuje, więc eventu nie balansuje, tak dla równowagi ;)
    Tak to u mnie wygląda
    melony rosną dalej a ja już nie mogę się doczekać tych żółtych mleczarni i pomarańczowego kurnika 8)

Dobry wieczór przy okazji:)

13. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Dla mnie ten event ma świetną mechanikę, bo to taki klasyk - posiej i wrzuć (coś jak film "Casablanca"). Przynajmniej nie muszę uczyć się całej drabinki produkcyjnej czy też innych wymyślnych rzeczy. :)

-katie1234- i eliza9070 lubią to.
  14. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Na teraz - słomek 403, melona 4 tys.
    W tygodniu powoli do przodu - co rano do pracy. Więc rozsieję teraz goździki na małych jutro po pracy zbiorę z chutneyem - przybędzie słomek, a potem 5 zasiewów ewentówki i sądzę że w niedziele będzie koniec po ewencie.
    Dla mnie ewent ok. ( nie mam kasztanka i super drzew) więc mogę sobie siać i zbierać, siać i zbierać .... - taki sobie mały farmer
    a potem może i do mnie przypłyną łabędzie :p

gadek, eliza9070 oraz waszunio lubią to.
  15. gadek

gadek Fanatyk forum

Na moim targu również szaro*,w związku z czym eventówkę dosiać muszę sama,całe 5 tys. mi brakuje-.-
    A wypadajków:eek: szkoda gadać,aż 500:cry:
    TS nie wystawię,pójdę tropem Dr. B. ;)

*żarcik taki

16. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Ja tego ustawiania wręcz nienawidzę (w większości robię to ręcznie), ale idąc za doświadczeniem tych bez SN, i swoim - tak idzie szybciej, a i nie ma syndromu "ostatniej godziny". Drugi event, który robię tym sposobem. [​IMG]

No tak, zapomniałem o tym. I że potem wypadajki lepiej lecą... [​IMG]

17. Nutka

Nutka Komandor forum

Robię jak na siebie bardzo nietypowo, bo prawie na bieżąco ;). Staram się nie patrzeć co mam oddawać, bo rzeczywiście widok oddawania 50 marchewek czy sałaty jest jakiś przygnębiający 8). Robię to tak szybko, że nawet nie zauważyłam, że tam widać z każdej strony ile zadań się zrobiło :DxDxDxD. Dopiero jak czytałam forum zaczęłam się zastanawiać skąd tyle osób wie i pamięta po ile zadań z każdej strony zrobiło :wuerg::cry:xDxD. Jak ktoś dał screena to dopiero wtedy zauważyłam, że jest taka informacja 8)xDxD. Chyba potrzebuję wolnego od pracy, bo mnie wykończy -.-. A do urlopu tak daleko ... W zasadzie chyba jednak dobrze, że ten event nie wymaga myślenia, bo mogłoby być bardzo źle :pxD.
    Życzę wszystkim większego ogarnięcia niż moje :).

18. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Pnącze już moje ;)

zrobione 129 zadań :)

19. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

ja z zagadkowych drzew dostałam guawę xxl i jarząb xxl:)

20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zrobionych zadań 33/33 :) Słomki blokują :(

-katie1234- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.