Event Wielkanocny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Majowe, 3 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Majowe

Majowe Baron forum

Czy mogę gdzieś sprawdzić jakie nagrody wylazły z pisanek, bo dziecko karmiło króliczki i teraz zielona jestem 8)-.-;)

2. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Powinno być na dole w grze na pasku

3. romaskrys

romaskrys Moguł forum

Niestety, obawiam się że nigdzie tego nie sprawdzisz. Nagród od Zajączków nigdzie nie widać (przynajmniej ja nie znalazłem, a po Twoim pyt szukałem wszędzie) nawet na rozwijanym dolnym pasku. A szkoda, bo jak widać po Twoim przypadku, byłoby to przydatne. Nie martw się jednak, wyskakują całkiem, całkiem ciekawe (na kilkanaście prób kilka razy 5 i 10 tys PD i TPD, CMJ i 2 sadzonki). Przed Tobą jeszcze sporo pisanek, więc spoko, tylko pociechę pilnuj przy radosnym klikaniu ;)

-Marysia111- i Majowe lubią to.
  4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Sprawdziłam u siebie na Farmie i niestety nie mam podanej informacji jakie prezenty otrzymałam z zajączków. Nie wyświetlają się one w zakładce z prezentami ani w dzienniku zdarzeń :(
    Taką informację będziesz mogła uzyskać tylko w Pomocy Technicznej.

5. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Mam pytanie - czy skrzynkę z narzędziami XXL od króliczka trzeba otworzyć od razu czy może sobie leżeć w pasku i nie przepadnie?

6. -_Kocica_-

-_Kocica_- Okazjonalny autor

Ona od razu jest dopisywana do Twojego konta :) nie przepadnie :) znajdziesz ją w inwentarzu i możesz później wypakować:)

7. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Skrzynkę możesz otworzyć również po Evencie, ponieważ one nie przepadają- znajdziesz je w zakładce "Towar konsumpcyjny" :)
    Proszę również na przyszłość, jeśli masz inne pytanie niż Autor tematu, załóż nowy wątek w dziale pytań ogólnych :)

***kacper*** lubi to.
  8. Majowe

Majowe Baron forum

To ja wiem już wszystko, dzięki za odpowiedzi, można zamknąć :)

9. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również dziękuję, życzę miłego dnia i zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.