Opinie EVENT Walentynki 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Hej leniuszku dobrze , że czuwasz:), dla mnie te 5 sztuk to kropla w morzu potrzeb będzie :D:D:D:D

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie mam -17 dioptrii ani okularów w naprawie(cytat z blazers-a ;) ) ale pewnie też ze strzelaniem kłopocik będzie xD

3. wiectak

wiectak Czeladnik forum

przeczytałam uważnie i stwierdzam, że...
    w tabelce zbiorczej liczba serduszek potrzebnych do zrobienie strzał wynosi 6 600, co odpowiada wytworzeniu 50 strzał (czyli tyle ile trzeba), ale...
    przed tabelką dali założenie, że produkujemy 55 strzał, czyli w tabelce powinno być, że potrzebujemy 7 260 serduszek :)

4. elzbieta1

elzbieta1 Chodząca legenda forum

ludzie od kompów ,jutro zakasac rekawy i w pole .Od tych wszystkich wyliczeń mam strita w oczach a jak bede jutro strzelać?hmmm????

A jutro my zaczniemy, a inni napisza ze juz skonczyli .Dzien jak codzien

Twoje posty połączyłam.Na forum nie można pisać posta pod postem,jeśli chcesz coś dopisać,to proszę korzystaj z opcji "Edytuj".
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń Zapomniałam ,przepraszam

SMOD_Atena.

Ostatnie edytowanie: 11 lutego 2015
  5. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Już jutro będziesz? Ja pewnie w sobotę, po' pracach domowych', może przy okazji do męża jak mi nie pomoże w sprzątaniu :D

6. tkoivusaari001

tkoivusaari001 Ekspert forum

Dziekuje Norbi :) To z moim refleksem pozostaja sianie.... , albo corka...nie wiem co taniej wyjdzie..... za jajo w Renzo dawno temu , duzo wziela ...ale warto bylo;)

Pozdrawiam Lucy.

7. chris975

chris975 Fanatyk forum

10 ZB jako nagroda? To w końcu zaszaleli :)
    U mnie to ponad 1,8 mln tpd także nie do pogardzenia :)
    Pnącze ok.
    Oczywiście robię bo i tak nuuuudy na farmie ;)
    Oby bez błędów ;)

8. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

dasz sama rade:) ilosc strzalow jest nieograniczona zabraknie to znowu w mlynie je zrobisz;):)

9. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Ja planuję do tego celu wysiac 30 000 roślinki eventowej :D

10. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

poprzedni event nie robiłam ale za ten z chęcią się wezmę :D:D

11. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Nie siej tyle, dasz radę ustrzelić tyle co trzeba balonów..chyba,ze masz szkiełka w okularach jak denka od słoików...:p
    ..w razie czego pomogę telepatycznie :p

..a event robię bo zmusiłaś mnie do tego. .xD

12. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Okulary mam od kilku dni, ponoc przez wglapianie się w kompa:D, ale z celowaniem u mnie gorzej, więc liczę na Twoją telepatię:oops:

13. aga_24

aga_24 Okazjonalny autor

nie do końca rozumiem 8400 +6600 to są rośliny do dania i do zrobienia na strzały ale jak dla mnie 55x132 szt. =7260 dodatkowych roślin chyba że mam inny kalkulator?????

14. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

odejmij 5 sztuk, bo na start dostajemy za darmo 5 sztuk, czyli wyprodukować musisz 50. W tabelce te 5 sztuk nie jest uwzględnione.

15. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Musisz mieć 15 tys. serc żeby zrobić strzały i zadania. 5 strzał dostajesz na starcie od BP.

16. Agata00755

17. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

18. Agata00755

No w sumie i racja xD

19. nana290159

nana290159 Książę forum

Och, przewiduje klopot z trafianiem, pozyjemy, zobaczymy.

patrycja9922 i TETUNIA lubią to.
  20. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Ostatnio w eventach jest sporo TPD w nagrodach (pnącze). Teraz jeszcze złote banany... Nie wiem jak to rozumieć - że czekają nas duże wydatki w ZB, czy że następuje dewaluacja ZB?
    Event oczywiście robię. Jak zwykle, czyli od A do Z. Wygląda mi na jeden z tych łatwiejszych:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.