Opinie EVENT Walentynki 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Z OO: "Traf w dziesiątkę i wygraj jeszcze dzisiaj miłość i atrakcyjne nagrody!"
    Rozbawiło mnie to zdanie do łez! Dobre hasło dla portalu randkowego hehe ;) albo "Randki w ciemno" :D
    Coś tam powalczę, kwiatki zaraz rozsieję, a na noc superpola i tyle moich przygotowań.
    Prosiłabym o sprostowanie,czy strzały można produkować w wyspiarskim młynie?

gretag lubi to.
  2. gretag

gretag Chodząca legenda forum

..a itemy już dodane i pnącze, wszystko wypasione,..biegnijmy po pożyczkę :p..szkoda tej armatki bo fajna jest ale trudno.. i dużo czasu poświęcili tym itemom dlatego trzeciego na zwykłe pnącze nie dali rady zrobić..:cry:
    ..taka fajna oprawa tego eventu a nagrody liche jak dla mnie bo banany mam..oby jeszcze na starcie jakiej strasznej obsuwy nie było i żeby nam co wypadajek czy roślin nie zeżarło :D

3. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Z odpowiedzi na temat mini gry nic mi nie wynika,dalej nie wiem,po co strzelać w balony, nagród nie me z tego żadnych przecież:)

patrycja9922 lubi to.
  4. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Dokładnie tyle i 660 (260+400) trzonów strzały.
    Uzupełniam , bo nie widzę teraz takiego info w FAQ.
    Myślę, że każdy kto nie ma np. -17 dioptrii i okularów w naprawie będzie miał 100 % w tej mega strzelance ;).

Małe wyliczenie odnośnie wartości TPD 10 bananów :

99-101 : 249.000 TPD
    199-201 : 1.078.000 TPD
    299-301 : 15.356.500 TPD

W sumie niezłe kwoty i wychodzi na to , że dla "wysokich" na Baha banany obowiązkowo do zgarnięcia ;).

Ostatnie edytowanie: 11 lutego 2015
  5. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

No jak to nie? :eek:

W tabelce nagrody podane

6. carlain21

Rozumiem,że to te strzały, które w młynie będziemy produkować, będą służyły do wykonania zadań 2,4.6?
    Dziękuję za odpowiedź:)
    Trochę to mało ciekawe zajęcie,a może będzie jakieś utrudnienie w tym strzelaniu:)

azikowo i patrycja9922 lubią to.
  7. Agata00755

tak, wystarczy poczytać poradnik. Tam to jest napisane wszystko.

8. carlain21

Czytałam,ale jak widać mało uważnie;)

To czekam na event i na strzały AmoraxD

9. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Według informacji w FAQ, Strzały Amora będą do wyprodukowania w młynie na Farmie:
    W młynie na Farmie do zrobienia będą Strzały Amora.

patrycja9922 lubi to.
  10. oliwcia190604

oliwcia190604 Młodszy ekspert

Witam Wszystkich,czy komuś udało się policzyć ile potrzeba wypadajek i ile serduszkowych kwiatów? lubię tabelki które pod spodem maja podane dokładne ilosci każdego produktu do oddania,a tu mam czarną magię:(

Renia1920 lubi to.
  11. Agata00755

Wystarczy poczytać kilka postów wcześniejszych, bo było podawane. Dokładniej posty #104 i #87

12. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Liczył ktoś ile tej roślinki do siania?
    Mnie wyszło: 8400 szt
    + na produkcję strzał 55x132 =7260
    Razem 15 660

13. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

na strzały tylko 6600, bo 5 strzał dostajemy w gratisie ;) więc roślinek równo 15000

14. wiectak

wiectak Czeladnik forum

Do zadania potrzeba min. 55 strzał, ale 5 dostajemy przy starcie ewentu.
    Dlatego musimy wyprodukować min.50 strzał a nie 55 !!
    Potrzebujemy do tego jakieś 6 600 serduszek i 400 trzonów !!

patrycja9922 i blazers lubią to.
  15. oliwcia190604

oliwcia190604 Młodszy ekspert

z matematyką nie jestem za pan brat,czytam ale jesli ktos inny w tym lepszy to dlaczego nie skorzystać z podpowiedzi,a pisali 15660 i pisali 15000 a z tymi wypadajkami to już w ogóle nie wiem ile potrzebujemy

16. Agata00755

Roślinki 15 000
    Trzonów na zadania potrzeba 260 + na wyprodukowanie 50 strzał 400 sztuk, czyli łącznie 660

patrycja9922, NASTKA.BURAN oraz blazers lubią to.
  17. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Pierwsze OO zawierało tabelkę co ile potrzeba,a teraz po uaktualnieniu już jej nie ma może któryś z modków dodał by taka tabelkę zawsze to jakieś ułatwienie z góry dziękuję :) Event nie trudny i mam nadzieję,że szybki do skończenia o ile wypadajki będą leciały :D

babula40 i mikavmx lubią to.
  18. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

Hmm mam mieszane uczucia co do tego eventu. Dobrze chociaż,że można zdobyć banany o które ciężko ;)

patrycja9922 lubi to.
  19. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Tabelka będzie dodana nieco później, ze względu na małe poprawki i problemy z hostingiem :)

patrycja9922 i Renia1920 lubią to.
  20. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jestem ciekawy, które FAQ podaje prawidłowe wartości nagród:

Nasze:

Angielskie:

Niemieckie:

Porównajcie nieparzyste zadania.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.