Opinie EVENT Walentynki 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. inwald060670

inwald060670 Aktywny autor

Czy wiecie ile potrzeba zrobić strzał?

patrycja9922 lubi to.
  2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

to jest zapewne tylko pokazowe, żeby pokazać co się stanie jak trafi się czarny balonik ;)

55 (jeżeli tylko różowe balony będziesz trafiać ) ;)

_Olenka47, patrycja9922 oraz TETUNIA lubią to.
  3. tkoivusaari001

tkoivusaari001 Ekspert forum

Jednej rzeczy nie rozumie , w poradniku nie jest dokladnie napisane czy tylko celne trafienia sie licza? jest napisane np.-15 strzalow- ...czyli wsio rawno ...a z animacji wynika ze tylko celne wchodza zaliczenia.

patrycja9922 lubi to.
  4. [Zosia]

[Zosia] Ekspert forum

Nagrody średnie ZB ok,a ja liczyłam na nową zagrodę marzyły mi się wilczki ,koguty lub ropuchy bo nie mam.

elzbieta1 i _Grani_ lubią to.
  5. hotaru27

hotaru27 Czeladnik forum

O jaaaaaaaaa złote banany:):):) chętnie przytulę nie powiem, że nie hahaha:) niestety snajper ze mnie żaden hahaha:) ale może nie będzie aż tak źle:) pozdrawiam:)

elzbieta1 i patrycja9922 lubią to.
  6. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Co do 3 itemu to można postawić jak ktoś ma owcę walentynkową lub krowę walentynkową.

7. Agata00755

Ale chwila, jak dostaniemy 5 strzał na początek, to wyprodukować trzeba ich 50 jeszcze, czyli dodatkowo 6600 sztuk serduszkowego kwiatu, moje poprzednie obliczenia trochę zawyżone.

Jeżeli tylko różowe serduszka będziemy trafiać to wystarczy 15 000 serduszkowego kwiatu.

8. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim:)
    chyba jest blad w OO..niemiecki FAQ podaje ze strzaly musza byc celne;)

9. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Ciekawe ile florenów będzie kosztowało zakończenie zadań bez strzelania?:p

NASTKA.BURAN, _Grani_ oraz gretag lubią to.
  10. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Jest poprawka już w FAQ:
    Z runą to tylko : 00:13:30
    z runą + turbo młynem : 00:06:00
    I zgadzam się co do "plusów" przedstawionych przez Ciebie:)
    Na minusy nie zwracam uwagi, bo i tak evencik zrobię ;):)

Ostatnie edytowanie: 11 lutego 2015
  11. hedonistka

hedonistka Okazjonalny autor

a to jeszcze będą dodatkowe nagrody za każdorazowe trafienie? bo umknęło mi to gdzieś?:p

patrycja9922 lubi to.
  12. niebo016

niebo016 Generał forum

Obawiam się tej strzelanki, może być trudno, podejrzane to jest.

13. Agata00755

U Holendrów znalazłam:

Więc nie jest źle, można spokojnie trafić tylko w różowe serduszka :)

14. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

strzelanka bedzie prosta..strzelamy do momenu zestrzelenia np w 2 zadaniu 15 balonow z Zoska.

15. kwasia1999

kwasia1999 Młodszy ekspert

Posiałam co trzeba i wychodzi na to, że będzie idealnie walentynkowo :inlove:. Spokojnie na małych polach na dzikiej i głównej bez stresu się nazbiera nie ma co zmieniać idealnego porządku na leśnej :p. Gorzej z celowaniem zbytnio nigdy w trafianiu do celu dobra nie byłam, a że "czarny" mnie lubi zapewne wiem jak to się skończy o_O

patrycja9922 lubi to.
  16. rolniksam92

rolniksam92 Aktywny autor

MI też się wydaje, że ta mini gra będzie prosta..i takie spokojne tempo:) mały relaksk pomiędzy sianiem...:) a event robie dla bananow oczywiście..i mam nadzieje że uda się w całości:)

17. michav765

michav765 Stały bywalec

Wygląda na niespecjalnie trudne ale jak będzie okaże się dopiero w praktyce.;)

patrycja9922 i gretag lubią to.
  18. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Jajko będzie dawac pd i tpd z zagród, oraz chyba sianogrosze , a będzie kosztowało 299 florenów, takie oo mignęło mi przed chwilką zamiast wyprzedaży cudownego pnącza Walentynkowego:p

19. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Dobrze, że zaglądałam czasem do Zgaduli, bo teraz mam mniej kwiatków do zbierania :p
    Małe zapasy porobione, więc powinien to być szybki event ;) O ile wypadajki na to pozwolą :sleepy:

20. babula40

babula40 Komandor forum

Hehehe ,ja już umówiłam spotkanie z panią a firmy pożyczkowej na literkę P xDxDxD
    Event ,sztampa ,jak już wcześniej zzizzie napisała 8)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.