Opinie EVENT Walentynki 2015

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by TL_Mouse, Feb 11, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Tam chyba wchodzi dowolny item z twoich zapasów :)

EDIT: cytat z FAQ do eventu:

*ustawiamy na nim dwa itemy, które są do zdobycia w evencie oraz jeden dowolny (niebędący dekoracją ani ulepszeniem) zajmujący 1 małe pole

Uff... patrz wyżej 8)

Posty połączyłem, ponieważ Gracz usunął posta między Twoimi.

SMOD_Chris

Last edited by moderator: Feb 18, 2015
    patrycja9922 and tjola like this.
  2. tjola

tjola Forumowy żółtodziób

Dziękuje już jest ok , pozdrawiam :)

Dziękuje za pomoc :)

Posty połączyłem, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Chris

Last edited by moderator: Feb 18, 2015
    patrycja9922 and zzizzie like this.
  3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Szybciutko połącz posty, jednego pod drugim nie wolno pisać ;)
    A najlepiej wykasuj ten, zanim MOD zauważy ;)
    Gratuluję skończenia eventu :)

patrycja9922 likes this.
  4. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

432 trzony na +

5. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Event skonczylam dzis rano - musialam dorobic dwie strzaly po porannych zbiorach zielska serduszkowego, bo oczywiscie zle policzylam, nie chcialo mi sie obudzic wczoraj rano razem z kogutami, by zrobic dodatkowy zasiew, zatem zuzylam jakies 130 sn. To tez skutek zabawy w pociag i odmowy usuniecia wszystkich zagrod z Lesnej. Najwazniejsze, ze ukonczony w calosci! A wypadajek chyba okolo 100 sztuk na plus. :)

patrycja9922 likes this.
  6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A mnie się nie udało, niestety zebrałam zasiew kilka minut za późno. Gratuluję zwycięzcom.

patrycja9922 likes this.
  7. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

Ja również skończyłam rano. wypadajek o dziwo jakieś 200 na plusie. Gdyby nie moja choroba i to ze przez cały weekend leżałam chora a na farmę wchodziłam sporadycznie to event dawno bym skończyła. Zwłaszcza,że tym razem od dawien dawna nie demolowałam farmy a siałam na głównej łące i po trochu na dwóch pozostałych a bahama żyła sobie swoim życiem.
    Gratuluje wszystkim tym, którzy skończyli a tym którym się nie udało - następnym razem będzie lepiej.

patrycja9922 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.