Opinie EVENT Walentynki 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Tam chyba wchodzi dowolny item z twoich zapasów :)

EDIT: cytat z FAQ do eventu:

*ustawiamy na nim dwa itemy, które są do zdobycia w evencie oraz jeden dowolny (niebędący dekoracją ani ulepszeniem) zajmujący 1 małe pole

Uff... patrz wyżej 8)

Posty połączyłem, ponieważ Gracz usunął posta między Twoimi.

SMOD_Chris

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 lutego 2015
    patrycja9922 i tjola lubią to.
  2. tjola

tjola Forumowy żółtodziób

Dziękuje już jest ok , pozdrawiam :)

Dziękuje za pomoc :)

Posty połączyłem, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Chris

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 lutego 2015
    patrycja9922 i zzizzie lubią to.
  3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Szybciutko połącz posty, jednego pod drugim nie wolno pisać ;)
    A najlepiej wykasuj ten, zanim MOD zauważy ;)
    Gratuluję skończenia eventu :)

patrycja9922 lubi to.
  4. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

432 trzony na +

5. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Event skonczylam dzis rano - musialam dorobic dwie strzaly po porannych zbiorach zielska serduszkowego, bo oczywiscie zle policzylam, nie chcialo mi sie obudzic wczoraj rano razem z kogutami, by zrobic dodatkowy zasiew, zatem zuzylam jakies 130 sn. To tez skutek zabawy w pociag i odmowy usuniecia wszystkich zagrod z Lesnej. Najwazniejsze, ze ukonczony w calosci! A wypadajek chyba okolo 100 sztuk na plus. :)

patrycja9922 lubi to.
  6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A mnie się nie udało, niestety zebrałam zasiew kilka minut za późno. Gratuluję zwycięzcom.

patrycja9922 lubi to.
  7. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

Ja również skończyłam rano. wypadajek o dziwo jakieś 200 na plusie. Gdyby nie moja choroba i to ze przez cały weekend leżałam chora a na farmę wchodziłam sporadycznie to event dawno bym skończyła. Zwłaszcza,że tym razem od dawien dawna nie demolowałam farmy a siałam na głównej łące i po trochu na dwóch pozostałych a bahama żyła sobie swoim życiem.
    Gratuluje wszystkim tym, którzy skończyli a tym którym się nie udało - następnym razem będzie lepiej.

patrycja9922 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.