Opinie EVENT Walentynki 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rolniksam92

rolniksam92 Aktywny autor

melduje wykonanie zadania!:) dziękuje wszystkim za pomoc!:)

2. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Skończyłam wczoraj. Event całkiem fajny. Pozdrawiam Walczących :)

patrycja9922, ankak106 oraz visa77 lubią to.
  3. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

ja czekam na ostatnie 800 sztuk badyla eventowego
    za to wypadajek 470 ponad stan ;) a zapowiadało się gorzej:p

4. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Ja mam nadzieje, że za chwilę również event zakończę;) Gierka nie była taka straszna jak to na początku było zakładane;) Event luźny, tylko szkoda że w nagrodach nie było wejściówek imprezowych :(

patrycja9922, ankak106 oraz Anetta41 lubią to.
  5. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Finitooo-koniec-amen ;)

patrycja9922, juliuszka oraz ankak106 lubią to.
  6. tytan77

tytan77 Czeladnik forum

Evencik ukończony wczoraj rano bez zbędnego pośpiechu :)
    Szału z nagrodami nie było no ale cóż nie było trudno go skończyć to i nagrody musiały być na takim poziomie ;)

patrycja9922 i ankak106 lubią to.
  7. iza_79

iza_79 Książę forum

a ja skończę dopiero jutro rano. wypadajek duży plus, ale powiem szczerze, że sianie tym razem lekko mnie wykończyło.

patrycja9922 i ankak106 lubią to.
  8. smerf41

smerf41 Weteran forum

Nie wiem jak i kiedy, bo tak z doskoku robiłem ten event, ale przed chwilą zaliczyłem:)i wszystkie nagrody zgarnąłem....hehehe:)słabość moja do pnącza jest ogromna dlatego cieszy mnie każdy kolejny jego rząd:)Pozdrawiam

9. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

o evencie juz dawno zapomnialam . natomiast myslalam ze tradycyjnym zwyczajem farmerowiczow bedziemy swietowac dzien kota czy tez koniec karnawalu.

patrycja9922 lubi to.
  10. kawusia

kawusia Młodszy ekspert

hihihi- u nas koniec karnawału będzie w poście . Oni zawsze na przekór , to jest brak szacunku i godności dla nas :(

11. krystynka5070

krystynka5070 Młodszy ekspert

A w Poznaniu dzisiejszy ostatni dzień karnawałowy nazywa się : "podkoziołek "i trwa do północy , a póżniej śledzik .
    Event też zakończony - czekamy na następny ( karnawałowy ) hihihi

patrycja9922 lubi to.
  12. To nie jest brak "szacunku i godności " każdy gracz ma prawo do własnych wyborów, chcesz bawisz się nie chcesz nie bawisz się. Możesz oczywiście uszanować ten czas i nie włączać gry Twoja decyzja. :)
    Ja czas postu praktykuję w realu a tutaj pozwalam sobie na małe wirtualne odprężenie :)

Pozdrawiam kończących evencik :)

13. nnalepkaa08

nnalepkaa08 Czeladnik forum

a u mnie jak zwykle na jednej farmie wiadro wypadajek na plusie na drugiej deficyt ratunkuuu

patrycja9922 lubi to.
  14. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

Zdecydowanie mozna bylo ten evencik karnawalowy zrobic w karnawale ale to trzeba najpierw pomyslec

patrycja9922 lubi to.
  15. kamykb

kamykb Forumowy żółtodziób

Nnalepkaa nie tylko ty masz takiego pecha u mnie to samo na jednym nam nadwyżkę a w drugim deficyt

patrycja9922 lubi to.
  16. jakleci.ewa102

jakleci.ewa102 Zaawansowany

Pnącze już od 2 dni daje punkty...a wypadajek w nadmiarze jak nigdy dotąd:)

patrycja9922 lubi to.
  17. Luna11.11

Luna11.11 Aktywny autor

Halo,
    niestety w ostatnim z ktorys ewentow mielismy 10 zwyklych i 8 zoltych kameleonow.
    Wilki byly w TS - ach. A i to bylo ich malo. Ja na 35 ts-ow nie mialam ani jednegi wilka i ptaszka kiwi.
    Natomiast golabki, zaby, bociany a nawet kogut i duzo poczatkowych zagrod.

Bylam z tych zdobyczy nie zadowolona ;(( .
    Potraktowano mnie jak nowicjusza.
    Pozdrawiam smutnych jak ja i
    radosnych jak inni

patrycja9922 lubi to.
  18. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Zdecydowałam się wczoraj zdobyć pnącze, ale .... nie zdobędę :) Zabraknie jednej strzały, a w zasadzie jakiś 92 roślinek na nią. Posiałam , ale za chwilkę idę do roboty, a tam zgodnie z moimi zasadami nie gram. Zatem nie wiem po co siałam, chyba ..... z rozpędu :D Moich 24 strzał nie wykorzystuje bo lepsza wymiana na PD i SG niż strzelanie na wiwat.
    Evencik fajny, 4 cjm czekają w spiżarni na kolejny. Jeden odpalony ,ale znowu cały dzień .... bezrobotny.

patrycja9922 lubi to.
  19. fioanka

fioanka Aktywny autor

Czy u Was pnącze jest do zbioru co 10h czy co24h

patrycja9922 lubi to.
  20. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Po porannych zbiorach mam + 433 wypadajki ;) Dlaczego tak nie lecą jak są eventy ilościowe 8)

patrycja9922 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.