Opinie EVENT Walentynki 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakleci.ewa102

jakleci.ewa102 Zaawansowany

Event zrobię dla pnącza i bananków ,ale niepokoi mnie coraz częstsze zajmowanie młyna produkcją czegoś do eventu.Przecież w tym czasie mogłabym ukręcić SP....ALE NIE ,BO młyn znów będzie zajęty..Jutro zobaczymy jak to będzie .Strzelcem dobrym nie jestem to i tu się nie popisze...hhahah:D

amdep, patrycja9922 oraz _Grani_ lubią to.
  2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Niemcy mają animacje:

Czyli wychodzi, że normalnie myszką klikasz.

3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

taaa niemcy maja -.- a czemu my nie mamy -.-

4. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

A to Jajo co takiego superaśniego będzie dawać, może masze kochane złote Floreniki ? :D

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Jakby w tym tempie,co na animacji,to trafiam 10/10 :DInaczej bieda będzie -.-

6. wiectak

wiectak Czeladnik forum

Z tą produkcją w młynie to się tak nie wściekajcie Niemcy i Anglicy podają, że produkcja w młynie trwa jakieś 13-15 minut.... :)
    Radzę napisać poradnik od nowa... zbyt duża liczba błędów....

patrycja9922 lubi to.
  7. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Hm.. event jak event. Zamierzam go zrobić niestety nie w całości bo potrzebne są róże a ja niestety dopiero 64 poziom. Ale PD zawsze się przyda z tych kilku zadań. :)

kybek93 i patrycja9922 lubią to.
  8. jakleci.ewa102

jakleci.ewa102 Zaawansowany

To coś jak bicie kretów...tylko teraz Zośkę:)

patrycja9922 lubi to.
  9. agaszcz80

agaszcz80 Koneser forum

Myślę, że te 13 - 15 minut to jest z Turbo Młynem i pnączem chyba

patrycja9922 lubi to.
  10. Czinkłeczento_

Czinkłeczento_ Forumowy żółtodziób

Pytanie tylko jakie tempo narzucą...:eek:

agnieska i patrycja9922 lubią to.
  11. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Został poprawiony FAQ....
    Nie jest tak źle z produkcją strzał :)

12. goska2903

goska2903 Czeladnik forum

w poradniku już jest poprawione że czas produkcji strzały to 15 minut

13. balladyn1

balladyn1 Aktywny autor

Obawiam się tej mini gry i mojego młyna xD:D

amdep lubi to.
  14. wiectak

wiectak Czeladnik forum

nie z pnączem lecz z runą...a o turbo młynie nic nie piszą, więc podstawa to pewnie 15minut, a z runą 13min.
    poradnik chyba już poprawiają....

patrycja9922 lubi to.
  15. agaszcz80

agaszcz80 Koneser forum

A widzisz pomyliłam runę z pnączem to wina tych różowości na oczy mi padło ;) :inlove:

patrycja9922 lubi to.
  16. elzbieta1

elzbieta1 Chodząca legenda forum

no tak ,trzeba sprawdzic zapasy w stodole .No ciekawe jak beda wypadac te strzały i jak bedzie w młynie ,Zauwazyłam ze wypadajki leca marnie na poczatku a najlepiej jak skonczy sie zadanier ,Dobrze kombinuja haa

patrycja9922 lubi to.
  17. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Czyli wychodzi, że do zadań potrzeba 8400 serduszkowego kwiatu i do mini gry 7260.

Minimum potrzeba 15 660 serduszkowego kwiatu ( pod warunkiem, że nie trafi się czarnego balonu).

18. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Tylko roślinki trzeba wysiac ponad 15000, a dla nie umiejących strzelac jeszcze więcej :cry:

19. Megan

Megan Komandor forum

Banany się przydadzą (nie mam ich zbyt dużo), pnącze też (szkoda, że są w nagrodach tylko dwa itemy), roślinki są, więc raczej event do wykonania (tak powoli nie spiesząc się).

Obawiam się tylko tego strzelania, jeżeli nie będą baloniki zbyt szybko się poruszać, to bedzie do wykonania.

amdep, patrycja9922 oraz _Grani_ lubią to.
  20. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Oglądam Niemiecki poradnik strzelania i ...wyjść z podziwu nie mogę ,że za każdym razem trafiają w czarne serduszko.No kto jak kto ?ale Niemcy to nie powinni mieć problemów ze strzelaniem:D:DxDxDchyba że daltoniśćixDxDxD

elzbieta1 i patrycja9922 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.