Opinie EVENT Walentynki 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. amdep

amdep Moguł forum

Zielska mam nadmiar, nie umiem policzyć przy sianiu. ;)

Do końca brak 7 strzał, 5 sztuk się robi, na dwie zabrakło wypadajek.

Z całej farmy zebrałam właśnie 36 sztuk, w tym 15 z Bahamy - z tym pnączem, podobno zwiększającym ilość wypadajek.

Od dawna mam puchary na drzewie, a z wypadajkami i tak zawsze problem.

Mam tylko dwa wielkie drzewa na SN, więc używam SN tylko na rozsiew - więc nie staram się ulepszyć róż na SN, bo po co.
    A z miłością do wody rosną 8 godzin, o sianiu na super-polach nie ma mowy.

Zresztą, dlaczego to my mamy stawać na głowie, cudować, siedzieć godzinami przy grze?
    To ma być rozrywka a nie praca. ;)
    Niech "oni" wreszcie dają przyzwoitą ilość wypadajek w eventach. :p

A głównie, niech wreszcie sprawdzą, dlaczego od lat jedne serwery są pod tym względem lepsze od innych.
    To już jakaś czarna magia... Trudno w to uwierzyć, ale z Forum widać, że rzeczywiście tak jest. Ja jestem na gorszym. :(

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

U mnie evencik wczoraj skończony, gdyby nie to, że w sobotę 7 min przed zbiorem musiałam wyjechać xD, to w sobotę było by po evencie, ale cóż najważniejsze, że po powrocie nie zastałam chwastów i o 1 dzień później skończony :p. Mimo opóźnienia na i tak przed czasem zrobiony xDxD

3. visa77

visa77 Komandor forum

Melduje że evencik zakończony i pnącze już uruchomione :D

4. kurczakmały13

kurczakmały13 Czeladnik forum

witam wszystkich, u mnie także już po evencie, dość łatwe było to strzelanie do kaczek.

5. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Brakuje wypadajek do oststniego zadania... A już dwa razy trawiłam w czarne serducho. powiedzcie że nie tylko ja mam problemy z celowaniem :)

patrycja9922 i Anetta41 lubią to.
  6. rolniksam92

rolniksam92 Aktywny autor

ja raz nie trafiłam, także nie jesteś sama:D

Anetta41 i Marzenocha lubią to.
  7. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Gratuluje wygranej w konkursie, a za tym forumowym wieszczem tęsknię jak diabli,:cry:Co do eventu...podobało mi się, a teraz chomikuję produ;)kty na następny.

amdep, patrycja9922 oraz babula40 lubią to.
  8. Jaśminiak

Jaśminiak Naśladowca mistrzów

Gratuluję wszystkim którzy juz się uporali z eventem, Ja też rano skończyłam, nawet pomimo balu karnawałowego :) Na szczescie nie trafiałam czarnych balonów;)

patrycja9922 lubi to.
  9. zvirek13

zvirek13 Forumowy żółtodziób

skonczylem misje walentynkowa,i nie moge dodac,pomimo zdobycia "W powietrzu czuć miłość"i"Walentynka dla Zosi",pnacze tez juz zdobylem???moge tylko kupic za floreny???pomimo tego ze posiadam te dwa itemy w swojej skrzynce...

patrycja9922 lubi to.
  10. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Na pnącze trzeba 3 itemów, 2 z eventu i 1 dowolny, może to być chociażby okazały krzew, który możesz dostać od sąsiada jako prezent.

patrycja9922 lubi to.
  11. dorriss

dorriss Okazjonalny autor

Ja też już po evencie:) Dość szybko go skończyłam, pomimo małej ilości czasu na farmę w weekend. Pnącze odpalone, farma wróciła do stanu 'międzyeventowego' ;)

patrycja9922 lubi to.
  12. Maryśka93

Maryśka93 Młodszy ekspert

Kochana,na 87lvl u hodowałam o 2000 tys za dużo (już o tym pisałam) ale nie o tym....wczoraj nie mogłam wejść na farmę mniej- więcej od 18 do 22.W ankiecie ( tej w kinie) napisałam wyraźnie,że zamiast robić ankiety wystarczy żeby BP czytało Forum. Tu są wszystkie nasze smutki i żale i oczekiwania (radości - też), a...... szkoda klikać. Zdrówka:)

patrycja9922 lubi to.
  13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Maryśka93,jeden z Twoich postów usunęłam,ponieważ zawierał tylko cytat i nic tam nie napisałaś,chyba niechcący tak Ci wyszło.

Zapraszam do poradnika na temat cytowania,itd...: >>>Forum krok po kroku
    oraz do wątku,gdzie można swobodnie ćwiczyć :>>>Wątek do ćwiczeń :)

Anetta41 lubi to.
  14. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Kwiotki oddane :) muszę zebrać jeszcze 88 trzonów :) jak do 5:00 rano nie zbiorę tak event nie zaliczony, bo wracam dopiero po 14:00

0olimpia0 i Anetta41 lubią to.
  15. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Ale event się kończy chyba w środę a nie jutro...:)

patrycja9922 i Anetta41 lubią to.
  16. agaszcz80

agaszcz80 Koneser forum

U mnie lecą jak głupie teraz nawet z marchwi pisz sówkę poratuję ja skończyłam w sobotę event

patrycja9922 lubi to.
  17. tkoivusaari001

tkoivusaari001 Ekspert forum

amdep gdyby nie szklarnia to by mi na styk starczylo wypadajek ...pracujac w pocie czola..taka jest prawda ..i tak zawsze mialam. Zadna roznica czy byly czy nie puchary i Jaski.
    Ja to zawsze powtarzam ..to BP w tym glowa zeby zachecic graczy do robienia eventu i wydawania kasy na dluzsza mete...bo stachanowskie teksty czesci -damy rade- do mnie nie przemawiaja;)

Event wczoraj z niesmakiem zakonczony ( sialam na 2 polach).. mierzi mnie mysl ze musialam drugi raz zdobywac ta sama rune w imie wyrownywania szans.... czakam na dalsze naprawy i nowosci w stylu firmy tfu8)

*galinka*, amdep oraz patrycja9922 lubią to.
  18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

19. lussi_ja47

lussi_ja47 Czeladnik forum

Tez juz ukonczylam ten event, pozdrawiam:)

patrycja9922 lubi to.
  20. misiaaniszewska

misiaaniszewska Okazjonalny autor

Event skończyłam dzisiaj,trzony strzał zdobyłam dzięki uszlachetnionym goździkom,pnącze postawione i już pracuje.Pozdrawiam wszystkich walczących.

patrycja9922 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.