Opinie EVENT Walentynki 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. halina54

halina54 Hrabia forum

Mnie sie udalo skonczyc evencik w nocy.Pnacze zdobyte i zlote bananki przytulone.Laba na farmie do nastepnego.Walczacym zycze ukonczenia

2. kotwbutach.

kotwbutach. Aktywny autor

Witam.
    Evencik ukończyłam dziś ale coś mi się pomieszało w liczeniu, bo przez jakiś czas, komputer nie pokazywał mi, ile pozostało mi
    strzałów do końca. Dopiero dzisiejszego ranka - dopatrzyłam się, że brakuje mi jeszcze 5 strzałów. Pnącze uruchomione.
    Pozdrawiam i trzymam kciuki za walczących. :D:D:D

3. piotruś6666

piotruś6666 Wielki mistrz forum

Ja ewentu walentynkowego nie robię.

4. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Potwierdzę to,co piszą inni, evencik bardzo przyjemny.Żałuję tylko że, nie podniosłam sobie poprzeczki i nie robiłam go na jednym polu, tylko z wodą i chutkiem. No cóż może następnym razem....:music:

patrycja9922 i dotikampo lubią to.
  5. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Jeszcze jeden zasiew, dorobię 7 brakujących strzałów i idę kręcić SP na Turbo młynie.

patrycja9922, 0olimpia0 oraz Anetta41 lubią to.
  6. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Czasem lubię sobie w ten sposób podnosić poprzeczkę:) Np. moja zasada - do eventu oddaję tylko zwierzaki/rośliny wyhodowane przez siebie, żadnych zakupów na targu. Może to i mało ekonomiczne ale w końcu chodzi tylko o zabawę, a jeśli dzięki temu event staje się dla mnie ciekawszy, to czemu nie? Na tej samej zasadzie wyduszam z pól wypadajki bez przyśpieszaczy, choć super nawóz wylewa się ze zbiornikaxD Po prostu lubię takie spokojne granie ze świadomością, ze w razie potrzeby mam zasoby pozwalające na szybkie zakończenie każdego eventu:)
    Jeszcze 9 minut i będzie koniec walentynek. No chyba, ze spudłuję i będę dosiewać roślin (oby nie xD)

7. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Dokładnie robię tak samo, a frajda nawet z kiepskiego eventu murowana.Ja już po evencie, teraz wystawiłam potrzebne w następnym zadaniu zwierzaki;)

patrycja9922 i dotikampo lubią to.
  8. rolniksam92

rolniksam92 Aktywny autor

Gratuluje wszystkim, którzy już ukończyli:) ja jestem na 5 zadaniu, kwiaty są, ale narazie krecą się tylko 2 strzaly, bo na reszte brak wypadajek...także ide siać róże:)

patrycja9922 lubi to.
  9. -pablolandia-

-pablolandia- Książę forum

Event wg mnie trochę nudny i nie wymagający... Nie specjalnie się angażując uda mi się go zakończyć dziś wieczorem, wypadajek mam już na plusie :) Tak czy inaczej nagrody fajne, banany się przydadzą więc ogólnie na plus :) Powodzenia dla walczących :D

patrycja9922 lubi to.
  10. alexander1102

alexander1102 Aktywny autor

Skończyłam.Wytrwałości tym,którzy jeszcze walczą

ankak106, Anetta41 oraz 0olimpia0 lubią to.
  11. sproketh

sproketh Okazjonalny autor

Lajtowy ten evencik. Skończyłam dzisiaj rano...:music: Jako strzelec wyborowy - ani razu nie spudłowałam w strzelaniu. xD Bananki, punkciki, superpasza, Wg mnie - nagrody za taką lekką pracę są wypasione. :):):)

12. 2284nana

2284nana Czeladnik forum

Event łatwy,lekki i przyjemny mało siania a roślinka krótko rosnąca była.
    Każdy event w którym jest pnącze do zdobycia jest przyjemny-czytaj bezcenny bo to darmowe bonusy do gry.
    Jeszcze darmowe [​IMG]

patrycja9922 lubi to.
  13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Witam pracujących w pocie czoła farmerów.:)Zostało mi do oddania 11 strzałów w ostatnim zadaniu=88 trzonów strzał i stoję w miejscu -.- Nie użyję SN,zaparłam się.Jutro powinnam skończyć.

14. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

Ja utknęłam na ostatnim zadaniu,bo brakuje wypadajek,żeby strzały wyprodukować. Jednak nie martwię się,bo jeszcze dużo czasu zostało :) gratki dla tych co ukończyli już event i powodzenia dla tych co jeszcze walczą ;)

patrycja9922, Anetta41 oraz 0olimpia0 lubią to.
  15. brydzia175

brydzia175 Wyjątkowy talent

melduje ze event skonczylam dzisiaj rano o godz.10, event przyjemny, nagrody dobre, zwlaszcza /pierwszy raz/ zlote banany, a pnaczem tez nie pogardze,
    zycze powodzenia walczacym

16. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Mnie tak jak niektórych zatrzymały wypadajki, lecą okropnie :sleepy: W przedostatnim zadaniu brakuje 100, a jeszcze będą potrzebne do produkcji strzał :wuerg:
    Mam nadzieję, że zdążę :(

17. Justa16

Justa16 Młodszy ekspert

hej, u mnie kiepsko idzie przez wypadajki, internet mi wczoraj nawalił i dopiero teraz łaskawie dał się uruchomić-.-
    jeśli ktoś mógłby podesłać,to będę wdzięczna;)

patrycja9922 i Anetta41 lubią to.
  18. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Melduję zakończenie eventu, nawet żadnego pudła w strzelaniu nie miałam :D:D:D:D, pnącze fajniutkie, myślę, że warto było robić:). Trzymam kciuki za walczących, na pewno zrobicie całość:), skoro nieudacznikowi w okularach się udało, czyli mi:)xD

19. iwonanana

iwonanana Baron forum

O dziwo ( na noc posialam orzech i cebule) wypadajek brak tylko na 7 strzal. Badyl juz odtatni raz na 2 polach, na noc znoew dlugorosnace i skoncze. Test bezkasztankowy wypadl dobrze, choc w zanadrzu czeka, gdyby cos.

dotikampo, patrycja9922 oraz TETUNIA lubią to.
  20. Reniuchna

Reniuchna Okazjonalny autor

no cóż, przyszłam się pożalic na wypadajki, jestem przy ostatnim zadaniu i brakuje mi 150 szt do produkcji strzał, jezeli masz dobre serduszko i mozesz podesłac , będę wdzięczna

patrycja9922 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.