Opinie EVENT Walentynki 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

Zdaje się że to jest nowa mechanika gry :D

2. shashua

shashua Młodszy ekspert

stwierdzenie, że mam mieszane uczucia co do tego eventu, to duuuuże niedopowiedzenie, nagrody przeciętne co najmniej, sadzenia w miarę i znów młyn zajęty

amdep, Keczmer, gretag i dalsza osoba lubią to.
  3. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

event bardzo miły, nie powalający ale sympatyczny, banany super! tylko gdzie ta świnka?

patrycja9922 lubi to.
  4. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Ja mam takiego misia, to miś starszego syna z dawnych lat ale się przydaje :p..również trzymam kasiorkę na licencje a dopiero po licencjach mogę inne cacka kupować.. :p
    Potraktowali nas nawet z tego względu źle,że nie dali TM a mamy robić w młynie strzały..robią wszystko żebyśmy nie mieli kiedy ukręcić tych paru sztuk SP i ją kupowali do klonowania..sprytne ale ja jestem jeszcze sprytniejsza :p
    ..kto ma braki w Złotych Bananach to faktycznie musi event robić, przynajmniej jego część..a ja nie muszę..
    ..czekam bo mnie interesują te cacka itemowe za fl i jajo farmerskie...:p:D

5. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

to ja juz nie rozumiem czego mozna oczekiwac ...przy poprzednich eventach byl jek masowy ze powinni zlote banany dac teraz dali 10 i jeszcze zle ...komiczne zjawisko xDxD:cry:

6. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

Te mini gry służą mini graniu, tak to rozumiem :)

malinarp lubi to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

SirMarkIIII lubi to.
  8. dosias

dosias Generał forum

event robie ze wzgledu na banany i pnącze, zawsze dodatkowe tpd na wyspe sie przyda bo mam duzo rzeczy na wyspie zablokowanych

becia1989, patrycja9922 oraz malinarp lubią to.
  9. michav765

michav765 Stały bywalec

Dla bananów i pnącza warto się pobawić:)jednego tylko nie rozumiem w jakim celu jest dzisiejsze BB skoro nic hodować do eventu nie potrzebao_O

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-madzialenna- Twój post usunęłam i bardzo proszę powstrzymaj się od takich komentarzy i tekstów.

malinarp i SirMarkIIII lubią to.
  11. iwonanana

iwonanana Baron forum

Tez robie dla ZB i pnacza i tez nie rozumiem BB, nijak sie ma do ewentu.

12. Keczmer

Keczmer Aktywny autor

Mini-gra... czyli ja nie zrobię eventu. :(

A do tego w opisie planszy:

3 - możliwość ukończenia zadania za floreny

Jeżeli trafimy w czarne serduszko - strzała Amora przepada.

Jednym słowem event jest dla bardzo zręcznych, albo dla bogatych.

Nie zaliczam się do żadnej z tych grup. :(

13. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

Event taki sobie, ale jak zawsze będe robić :)

patrycja9922 i malinarp lubią to.
  14. -myszofiko-

-myszofiko- Czeladnik forum

z BB nic nie szkodzi- niech bedzie:) a nóż ktos z Farmerów chce sie pobawic w klonki:) oczywiscie majac za "duzo" super paszy
    a event walentynkowy- fajny nawet 10 złotych bananków wpadnie prawie za free, bo przy moim 234 poziomie na baha tez trzeba troche uzbierac TPD zanim sie przejdzie na kolejny poziomik
    życze powodzonka i duzzzzo miłości w realu oczywiście:)

azikowo, patrycja9922 oraz malinarp lubią to.
  15. iza_79

iza_79 Książę forum

a dadzą turbomłyna? strasznie długo te strzały będą się robić. nic nie napisali więc raczej te mini gry trzeba zrobić w całości

16. wiectak

wiectak Czeladnik forum

tak sobie czytam poradnik i się zastanawiam....
    w tekście poradnika umieszczono zdanie:

"Do wykonania będziemy potrzebować: 10 x serduszkowe kwiaty, 5 x trzon strzały"

Jednak wg obrazka z młyna wynika, że do produkcji strzały należy zużyć 132 serduszka i 8 trzonów strzały.
    Jeśli obowiązują wartości z obrazka polecam przeliczyć wartości serduszek i trzonów potrzebnych do produkcji.

patrycja9922 i malinarp lubią to.
  17. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Plusy:
    1) Dość mało do siania , wyjątkowo niska ilość wypadajek (podstęp jakiś ?)
    2) 10 bananów - wielu graczy powinno być zadowolonych , od zawsze były naciski , żeby pojawiały się w nagrodach eventowych. Mnie osobiście średnio kręcą obecnie , mam spory zapas , nowości na Baha brak , a Rafa ...... wiadomo , projekt widmo za 6 kwartałów będzie gotowa.
    3) Dobre pnącze pod względem dawania PD zwłaszcza na Baha.

Minusy:
    1) Pnącze na 3 itemy , a tylko 2 do zdobycia . Idiotyzm jakiś i próba wyłudzenia kasy od estetów. Pewnie pojawią się te szumnie zapowiadane i mające wyższe PD walentynkowe itemy za FLorki to trzeba będzie taki nabyć , żeby gałąź prezentowała się okazale. Dobrze , że mnie ryba co dam będzie wisieć (cokolwiek i już).
    2) Małe ilości kwiatów do oddania , jedynie maki mogą być , targ za mocno się nie ruszy.
    3) Zajęty młyn - 1,21n na sztukę strzały to przegięcie. Nie , nie kupię turbo-młyna , ani abonamentu. Nie ze mną te numery.
    4) No i te infantylne strzelanie do baloników , brrr.

Event jak każdy inny , bo zajęty młyn (klasyka) i strzelanka (nowa mechanikaxD) to za mało.
    Srednie te Walentynki , ale zrobię , bo jest tak nudno , że HEJ;).

Bry , bry.

Ostatnie edytowanie: 11 lutego 2015
  18. ksmyk

ksmyk Zaawansowany

.... właśnie - czy ktoś mógłby przybliżyć w jaki sposób mamy strzelać do tych serduszek??? ma ktoś jakąś instrukcję obsługi?
    Skoro przepada strzała, która ustrzeli czarne serce to znaczy, że trzeba sobie strzał na wszelki wypadek przygotować więcej ... bo jeszcze się okaże że czarnych serc będzie więcej niż jedno ....

A banany jako nagroda bardzo mnie cieszą ...

amdep, patrycja9922 oraz malinarp lubią to.
  19. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Jak zwykle , jako nałogowa farmerka ewent muszę zrobić.:) Ale ciekawi mnie jakie nagrody wyskoczą za celne trafienie w serduszko.;) Czy czymś miłym nas zaskoczą ?xD

20. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Rośliny i wypadajek mało teoretycznie:p, myślę, że produkcja dodatkowych strzał zwiększy znacznie tę ilośc, zwłaszcza u mnie, bo słabo idzie mi strzelanie, więc pewnie dorobię mnóstwo strzał:), z resztą Twojego postu zgadzam się w 100 procentach

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.