Opinie EVENT Walentynki 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agaszcz80

agaszcz80 Koneser forum

Wydaje mi się, że to czysta zazdrość bo Norbiemu udało się nazbierać i chwali mu się, że jest sprytny :) strasznie nie lubię takich niegrzecznych i bezpodstawnych ataków jest to dość dziecinne zachowanie.

A w temacie roślin 4300 + rozsiane na polu zbiór za 1 h wypadajek 378 jakoś mi to powolnie idzie chyba jakieś przesilenie albo coś takiego nie mam jakoś weny twórczej na ten event, :oops: a w młynie jeszcze nie kręcę strzał czy co tam mam kręcić bo mi się SP produkuje xD

2. {Monia}

{Monia} Komandor forum

A ja odpaliłam kombajnik z misji, zmieniłam na małe pola i korzystając z urlopu sieje te badyle. Żadnych sekundówek nie mam (brak pnącza) a wypadajek około 250. Evencik się kręci, rośliny i chutneye się sprzedają.

Anetta41 lubi to.
  3. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Poczytałam forum i teraz na temat qpy wiem więcej niż myślałam, że wiem xD

4. baska22

baska22 Stały bywalec

Witam , kto by pomyślał że qpa będzie przewodnim tematem na forum w czasie walentynek !!8)!!
    Też wczoraj byłam w szoku gdy weszłam na targ i zastałam pusty stragan z qpą !:mad: Dowiedziałam się dziś z forum że nie ma ograniczeń w kupowaniu kupy!!! po fakcie:cry::cry: BRAWO BP:mad:

Badyl rośnie , wypadajki wypadają i powiększają swój stan , nie jest źle

Atomcia lubi to.
  5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Dlaczego "brawo BP"...?
    Info o tej zmianie wisi od wczoraj, to nie jest wina BP, że nie zajrzałaś wcześniej na forum ;)
    Więc akurat w tym przypadku nie ma co się na nich złościć :)

U mnie badyl rośnie bez kupy, bo nigdzie mi się nie spieszy. Zaczęłam z opóźnieniem, więc dopiero za godzinkę ustrzelę pierwszą porcję balonów - sprawi mi to sporą radość, bo Zosia jest ohydna 8)

6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

witam serdecznie miltiroomaxD
    z zasady nie odpowiadam na takie posty ale dla Ciebie zmienie to..
    nie obawiaj sie,o moj zarobek na tej kupie kupy:pspokojnie mi to zejdzie juz teraz cena jest powoli zadawalajaca
    a bedzie jeszcze drozej bo raz event na karku a dwa do kwiaciarni tez jest potrzebna tylko czy ty sobie zdajesz sprawe to ja nie wiem
    edit
    sprawa zb jako nagrody
    no czytam i wierzyc mi sie nie chce starzy wyjadacze a maja zamiar rozdawac na prawo i lewo zb..znacie przeciez bp i wiadomo nie od dawna ,ze jesli Oni daja w miare za free to trzeba brac bo przejdzie dzien ,ze wyrownaja rachunek a moze on byc wtedy slony no ale to juz sprawa kazdego farmera w mysl zasady o rzepce itd;)

7. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Abonament kupiony, strzały do młyna wstawione. Za 5h będzie komplecik :) Roślinki zostało 500 sztuk, zbiór o 16:30, o tej godzinie zakończe również 1 i 2 zadanie. Pewnie jutro koniec eventu :D

PS. Ja czytając wczoraj OO o kupie nie do końca je zrozumiałem. Gdy Norbi wkleił grafikę z pokaźną sumką kupy dopiero zrozumiałem, że można jej mieć dużo ponad limit. Ale niestety było już za późno na kupno nawozu, bo na targu 0 ofert :D Te ogłoszenia mogłyby być jakieś takie bardziej czytelne, albo powiedziane wprost - można mieć kupy ponad limit zbiornika :D

8. [Zosia]

[Zosia] Ekspert forum

Z tą ilością roślin do strzał to przesadzili,miało być tak mało a wyszło jak zwykle.Zawsze koszmarne ilości do posadzenia ,przecież oddajemy też ze stodoły.Gra miała być relaksem a nie harówą .

9. myszulka

myszulka Ambasador forum

A ja sie pospieszylam i juz evencik skonczylam i tony super nawozu zuzylam

aweva55 lubi to.
  10. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

Ja też jak przeczytałam ogłoszenie to zrozumiałam, że naprawili błąd a nie dali nową funkcję. Ja nie wiem jak można tak pisać i zagmatwać tekst, że 70 % czytających nie może zrozumieć o co chodzi -.-

11. agaszcz80

agaszcz80 Koneser forum

Znaczy leżysz do góry brzuchem teraz xD u mnie zostało jakieś dwa zasiewy i wypadajki do zebrania zaraz młyn ruszę niech kręci te strzały miłości ;)

patrycja9922 i myszulka lubią to.
  12. -norbijas-

na niemieckim forum i nie tylko na nim jest to troszeczke inaczej napisane
    a mianowicie tytul posta jest inny niz u Nas
    uktualizacje i bledy w grze
    cytat.
    Bugfixe und Update 12.02.2015
    a w poscie jest to dosc zrozumiale wytlumaczone..

zrodlo

13. szalona2122

szalona2122 Czeladnik forum

są chętni na wymianę strzałami pisać 5 wolnych prezentów :):D

patrycja9922 lubi to.
  14. zzizzie

Link coś nie działa ;)
    Ale tak w ogóle to się czepiasz, u nas pominięto zaledwie jedno małe słówko "update" ;)8)
    Kupy nie kupuję (zresztą i tak jej nie ma na targu), ponieważ nigdy jej nie używam do eventów - niewiele daje, wolę SN xD

15. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Też właśnie nie wiem czy to chodzi o słomę , która z butów wystaje , czy są inne przyczyny , że multi wtedy się pojawia i qpa xD.
    W temacie , nabyłem tylko 60 tysi nawozu po 8-19 SG , bo za późno zatrybiłem .
    Obecnie max cena jest 70 SG i oczywiście pusto na targu , wieczorem będzie 100-ka i można się zastanowić czy już warto , czy czekać.
    Jaki będzie zarobek łatwo obliczyć.
    Lubię gnój 8).
    Strzelanka zaliczona , były emocje , za chwilę odbieram 15 z hakiem mlnów TPD , zacnie.

Bry weekendowe :).

16. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Po pierwsze- na 100% można było kupić tanio, bo między eventami cena spada na łeb i szyję.
    Po drugie- cena nawozu rośnie . Wolno, ale stale i przy stanie 0 na rynku spokojnie sprzeda.
    Po trzecie - przy tej ilości nie trzeba sprzedawać drogo, żeby zarobić czyli .... patrz po drugie.
    Po czwarte - są i tacy Farmerzy, którzy nie potrzebują terapeuty i maja w nosie straty pikseli. A jak do tego lubią kąpiele w błocie wzbogacone o mocznik to.... ciałko pikselowe wygładzone jak pupcia niemowlaka.xDNa Walentyki jak znalazł;)
    Za 20 minut zbieram kwiatki i uruchmiam nogi. Pogoda super, żadna nagroda mnie nie przekona do klikania.
    Frankowi pomogę:inlove:... jutro.

17. zzizzie

No, teraz działa ;)
    I faktycznie troszkę jakby inaczej to u Niemców brzmi 8)

18. -norbijas-

link juz juz dziala;)
    a co do czepialstwa to gdyby w tym poscie bylo to slowo to moze by wiecej osob przeczytalo i skorzystalo na tym
    tak szczerze to ja kazde OO czytamw pierwszej kolejnosci bo sa one dla mnie zrodlem wielu informacji

19. zzizzie

Ja też czytam OO, w razie czego też niemieckie. To o "naprawie błędów" jest wyjątkowo dziwaczne, przykre to.
    Fragment o czepialstwie to był oczywiście jadowity sarkazm, nie pod twoim adresem zresztą ;)

patrycja9922 i Mojabonanza lubią to.
  20. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

gracze nie posiadający pakietu Premium mogą wystawić więcej, niż 500 szt nawozu, gracze posiadający pakiet Premium więcej, niż 600 szt nawozu na targu (nadpisze się ilość nawozu ponad pojemność obornika, jednak jeśli jest pełny zagrody nie będą go więcej produkować).
    Zizka z całym szacunkiem (to zielone to to z OO) ale gdzie Ty widzisz w tym ogłoszeniu że teraz można kupić obornika do woli ? Ja wiem że mam małe IQ ale czy czytam od początku czy od końca to i tak wyczytać nie idzie tego że teraz "płyta gnojowa" jest bez dna

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.