Opinie EVENT Walentynki 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

ok - ale rynek kupy nigdy nie był wolny - więc jak napisali naprawa błędów w grze - to powinna być naprawa, a nie danie nowej funkcji

2. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Niby tak, ale .... kiedyś nawóz wygrywany na kole dopisywał się ponad limit, czyli była możliwość nazbierania dużej ilości nawozu....więc może to, że nie dopisywało nawozu, ponad pojemność zbiornika, przy zakupie było błędem , a teraz to naprawili .....
    Ale kto to wie? .....chyba tylko BP wie co było i kiedy błędem xD

Do końca eventu brakuje 5180 kwiatuszków :)

3. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Nie przespałem, poprostu nie czytam takich tematów.

To znaczy że mogę kupić np 5000 nawozu na targu i dopisze mi ponad stan ? pragnę zauważyć iż nie jestem Sołtysem i nie posiadam Premiuma - ja z tych biednych farmerów.

Walentyny na polu rosną powolutku bez pośpiechu, nagrody nie są warte pośpiechu.

4. est-orka

est-orka Fanatyk forum

A szkoda, że nie czytasz ;)
    I możesz kupić i 50 000 nawozu ...nie tylko 5 000 .....a nawet i więcej np. 500 000 qupki.

Pośpiech.....może i tak, nie jest wskazany w tym evencie...... ale nagrody, na pewno warte są zrobienia go :)
    Powodzenia:)

5. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam,
    Kwiatki wrzucone na małe pola. Teraz tylko czas pamietać o ...czasie zbioruxD. Akurat dzisiaj nieco wolnego czasu posiadam, ale... czy pamięć będzie gotowa do współpracy:p? Głowa ma często inną koncepcję i zazwyczaj w czasie wolnym uruchamia nogi, a te już niosą gdzie popadnie;).
    Liczę jednak, że wieczorem co najmniej te pięć strzał z darowizny wypuszczę.
    Przyglądam się naszemu Frankowi i tak sobie myślę "gdzie ty z tymi krótkimi nóżkami taką żyrafę i latawca chcesz gonić...?" A Franek w mojej głowie odpowiada "... poczekam, aż jej zbiornik z paliwem przestrzelisz, to wtedy spokojnie .... potruchtam".

6. ma-ter

ma-ter Komandor forum

czyli przed kolejnym eventem warto nazbierać qpy na zapas....tylko jak to się będzie miało do obecności qpy na rynku???
    bo obecnie notoryczny brak:)
    więc nawet jak bym chciała przyspieszyć zbiory to najpierw musiałabym zrezygnować z eventówki na rzecz zwierzaków:(

blazers, -Maud- oraz est-orka lubią to.
  7. .Farmeria.

Przeczytałem teraz, ale ja chyba mam inny rozumek jak ci z za zachdniej granicy, jaka to naprawa błędów, jak nigdy nie było takiej możliwości, jedyne co, to tak jak pisałaś, dodawała się ponad stan obornika qpa z koła od Franaka, no jak bym palił to co tamci to pewnie bym w mig zrozumiał :D

Nagrody Walentynowe cienkie jak polsilver, w ostatnich eventach były i Wilki i Tarniny do wygania, a tu jakieś ciniuteńkie pnącze, no chyba że ja ślepy jestem jak z tą qpą, i ominełem w poradniku Super Dynksy :D

8. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Sądzę, że nie będzie tak źle z zakupem nawozu, pomiędzy eventami oczywiście...... bo, farmerzy zajmujący się hodowlą zwierząt muszą wystawiać qpę na targ aby jej nie stracić, ponieważ tylko qpa zakupiona na targu dopisuje się ponad limit zbiornika..... nawóz zbierany z zagród czy fabryczek jest objęty limitem i zależy od pojemności zbiornika jaki posiadamy.

Fakt, że na innych forach to OO o nawozie, nie było podane jako naprawa błędu ..... ale jako zmiana limitu obornika. Dlaczego u nas jest to podane jako naprawa, tego nie wiem.

Co do nagród ..... spójrz na nie tak:
    np. ja mam do przejścia z poziomu na poziom na Bahamie ok. 7 500 000 TPD , zbobycie 10 Złotych bananów to ok. 15 milionów TPD ..... w tym evencie mam je za dwa dni siania.......uważasz, że to cienka nagroda??
    Bo ja nie..... nigdy jeszcze w żadnym evencie czy misji nie zdobyłam tylu TPD :)

Ostatnie edytowanie: 13 lutego 2015
  9. rolniksam92

rolniksam92 Aktywny autor

Witam wszystkich:) teraz to nie ma szans kupić kupy i mieć 5000 bo cały czas ofert 0:p
    pierwsze zadanie skończone, strzały się robią, tak więc zaraz ruszam z strzelanką:)

10. .Farmeria.

Dla ciebie zdobycie 7,5 Mln TPD to jak dla mnie zdobycie 1000 PD, no fakt te 10 ZB na początku misji jest do zdjęcia, ale ja wolę kupić ZB w Biedronce po 2,99 za kilo, i dzięki temu mam na bahamie wszystko odkryte i jeszcze mi starczy na cztery Rafy :D

11. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Farmeria :) fakt 10 zb to nie lada gratka ale z Twoim levelem to chyba eksportował je będziesz ;)
    Pozdrawiam i udanych siewów i zbiorów życzę :)

12. kulubulu

kulubulu Czeladnik forum

Hahaha, zakopałeś swoją farmę guanem i się z niego tak łatwo nie wygrzebiesz.
    Zwykle o tej porze eventu kosztowała grubo ponad setkę, a teraz mniej niż 50SG.
    Nie chcesz sprzedać bo kupiłeś drożej i takich 'chapisiów' musi być znacznie więcej.
    Drogo się obkupili, teraz nie mogą sprzedać by nie stracić i kiszą się w gnoju.
    A na targu będą pustki aż się pogodzicie psychicznie ze stratami i nie wystawicie towaru taniej.

13. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

nie można nazbierać kupy ponad 300 bo przepada, to nie jest w porządku...

patrycja9922 lubi to.
  14. .Farmeria.

Eksoprtowywał to nie będe, przydadzą się na Rafę na 2016 o_O

Na bezrybiu i rak ryba, obskoczyłem już wszystkie wyprzedaże, wydałem majątek, więc co tu robić, trza siać te Welentyny :)

15. tkoivusaari001

tkoivusaari001 Ekspert forum

Witam wszystkich tyrajacych w tem sloneczny poranek.
    Towar nie zajac nie ucieknie...mozna sie na sianie przestawic az firmie rura zmieknie i rynek uwolni ,tak jak byc powinno. Nie jednego geniusza juz na tej farmie przetrwalam bez wiekszych strat..i pewnie nie tylko jaxD Na tym anoju(tak to sie kiedys pisalo..), salacie to sie farmerskie fortuny pikselowe tworzyly , choc roznice w zarobku byly takie ,ze obecny nowy gracz ...nawet by w klawiature nie klikal dla takiego zysku....
    Evencik ciekawy ...ale chyba dla starszych farmerow ...bo u mnie sie zanosi ze 3kurczaki na rosol pojda...nie dziwie sie te ilosci badziewia...a nagrody az powalaja:wuerg:
    Badyl rosnie ,ale nawet do mlyna jeszcze nie mam potrzebnej ilosci...ale za to wypadajki dzieki sekundowce ok:p

16. nana290159

nana290159 Książę forum

Miele strzaly normalnie, bo nie mam zasiegu i nie moge potwierdzic zakupu mlyna kodem.

patrycja9922 lubi to.
  17. Mojabonanza

Mojabonanza Mieszkaniec forum

Przyrzekłam sobie, że już na tym forum nigdy nic nie napisze, a to dzięki naszym kochanym, mniejsza z tym, ale czytając ten post naprawdę gulka mi skoczyła. Ogłoszenie o nieszczęsnej qupie pojawiło się kiedy cena jej na targu była max 9 SG wiem bo wystawiałam żeby sobie schować. Ogłoszenie czytałam, ale trzeba było coś wziąć jak napisał .Farmeria. żeby zrozumieć o co w nim chodzi. Atak na -nobijasa- uważam za niesprawiedliwy i bardzo niegrzeczny ( nie chcę używać ostrzejszych słów), to gracz który zawsze nam pomaga i służy dobrą radą - a nie musi - A teraz w temacie - serduszka rosną jak okiem sięgnąć - bardzo bym chciała je na stałe. Strzały się robią, event jak każdy- robię w całości. Pozdrawiam.

18. Atomcia

Atomcia Weteran forum

hahaha xD mydło w płynie tanio sprzedam,
    błąd BP skro dali taką możliwość to może zmieni się ilość pojemnika na obornik ?
    a w temacie baloniki zestrzelone :)

Y81S, .Farmeria. oraz patrycja9922 lubią to.
  19. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Ostatnia partia strzałek się kreci,, spokojnie,,Brakuje 4000 tys serducha do końca..i 150 sz wypadajki..
    rośliny sobie rosną potem jeszcze jeden zasiew na dwóch łączkach i jak te złamańce dopiszą to dziś będzie finito a jak nie to jutro..
    Mojabonanza,zgadzam się z Tobą..ten gracz naprawdę dożo pomaga..nowi gracze mogą dużo zyskać..a i ja nie twierdze iż nie skorzystałam na jego radach...mimo że gram już długo.
    Pozdrawiam

20. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Zabawne, że z takimi atakami zawsze występują jakieś multi 8)
    Odwaga cywilna jest towarem deficytowym, zwłaszcza wtedy, kiedy ktoś zabiera się do plucia.
    Smutne.
    Ja również uważam atak na Norbiego za niesprawiedliwy i niegrzeczny (mówiąc baaardzo delikatnie). Cóż, zawiść to bardzo brzydkie i niszczące uczucie.

A w temacie to postanowiłam jednak zrobić ten event, dla bananów oczywiście.
    No więc badyl rośnie, strzały wyprodukowane... luzik ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.