Opinie EVENT Walentynki 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

pewnie ze tanie i dobre perfumy;)xD

kybek93, malinarp oraz patrycja9922 lubią to.
  2. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Norbi:) .... ale zgodnie z tą aktualizacją to, aby z Twoich pomarańczowych wielbłądków dopisywał się nawóz do zbiornika musisz zejść poniżej 600 szt. ...... czyli ruszaj na targ z tą qpą;) daj farmerom czym podsypywać pola:) , bo ikonki wszędzie na targach szare:)

U mnie zbiór serduszek za 5 min.:)

3. agaszcz80

agaszcz80 Koneser forum

Roślin mam dopiero zasiane 2000 + to co na polach xD wypadajek mam 328, idę oglądać CSI :inlove: niech rośnie ta piękna roślina miłości :p

patrycja9922 i agi31 lubią to.
  4. {Monia}

{Monia} Komandor forum

A jeszcze kilka chwil temu miałam za 7 SG, ehhh czemu ja zawsze dowiaduje sie ostatnia! Zbieram badyle =)

5. -norbijas-

wielblady na razie w pasku;) trzeba najpierw sprzedac zapasy dzis pewnie duzo osob nie kupi ale jutro to ja licze na ladne pieniazki:)

6. est-orka

est-orka Fanatyk forum

To zniesienie limitu zostało dzisiaj zniesione, więc pewnie pozostanie:)

7. nana290159

nana290159 Książę forum

Znow przeczytalam bez zrozumienia o tej kupie. To, jak kupie 100 tysi, to ja mam? Dlatego wszystko na szaro i nie ma na rynku? Chcialam dokupic, zeby podlac hahah... .

malinarp i patrycja9922 lubią to.
  8. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Zgadza się :)
    Od trzech godzin, Ci co poczytali OO skupują nawóz....i mają jej kupę :D

9. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Napiszcie mi ile potrzeba w sumie badyli i wypadajek do ukończenia? Bo ja tego FAQ nie kumam...

10. nana290159

nana290159 Książę forum

No coz, obejde sie bez kupy, mam SN troche, a 16 strzal sie mieli. A co do kupy, jak przed kolejnym ewentem bede miala full, to moge jeszcze dokupic ile dusza zapragnie? Czy musze najpierw sprzedac zasoby?

11. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Tabelka w FAQ jest jasna:

Trzonów strzał czyli wypadajek potrzeba razem: 660 szt.
    a serduszkowego kwiatu 15 000szt.

12. -norbijas-

mozesz skupowac do woli,,1000,,100000000 .ile chcesz..natomiast nawoz z zagrod ev fabryk bedzie dopisywany do stanu tylko wtedy gdy Twoj ogolny stan kupy zejdzie ponizej stanu jaki moze pomiescic obornik np 300 sztuk

13. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Taka kupa nawozu to... kupa roboty. Ja stawiam na ekologiczny, znany mi obornik od moich własnych zwierzaków. Co mają się bydleta, oślęta i inne ....stresować, że wolę kupować niż dorzucać na stertę ich produkcję.;)
    Jak się starają to niech satysfakcję mająxD Kwiatki za pół godzinki zbieram. Musicie ze mną jeszcze trochę wytrzymać.:oops:

14. nana290159

nana290159 Książę forum

Dzieki, to super wiadomosc, ale chyba nie tylko dla mnie, bedzie wyscig po kupe hahah.

patrycja9922 lubi to.
  15. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Ja sadownik:).......więc kupkę kupki kupiłam:D
    Miłego czekania na zbiory życzę:)
    Ja już zmykam.... kwiatuszki na noc zasiane.....
    Dobrej nocki wszystkim:)

16. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

patrycja9922 lubi to.
  17. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Tak sie przygladam i nawet do serduszki różowej te nasze kwiatki podobne.

malinarp i Mojabonanza lubią to.
  18. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Dziewczyny, dzięki za odpowiedź. Teraz już wszystko dla mnie jasne. :D

Jak zaczynał się event miałam na targu zachowane 2 razy po 300 sztuk kupy, na podsypanie dzisiejszych zasiewów. Po 18tej pojechałam na targ, żeby odebrać co moje i podsypać kwiaty, żeby szybciej urosły, a tam okrągłe zero. A jak zaczynałam event było cos koło 4000 ofert. I tak sobie myśle, gdzie sie to podziało - to teraz juz wiem. -.-

Ludzie oddajcie moją kupe. :cry:

19. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Dzięki, nie dowidziałam.

patrycja9922 lubi to.
  20. rolniksam92

rolniksam92 Aktywny autor

no u mnie na targu też O.. i nawet jak jest w jednej sztuce to znika w oka mgnieniu! kwiecie pięknie kwitnie, zbiore rano i pierwsze zadanie bedzie ukończone:)

patrycja9922 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.