Opinie EVENT Walentynki 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Ty pewnie wiesz czy dadzą Gt w ten weekend i pewnie nam zdradzisz tą skrzętnie ukrywaną tajemnicę o_O

Nawet siła tych wszstkich Traktorów, co przyjadą dzisiaj do stolicy, nie zmusi mnie do zakupu czegokolwiek oprócz, sobie stoi przede mną Świnka Pieniążkowa a na niej napis Na Licencje mam na nic innego nie Dam :D wielu ma takie Świnki

2. sproketh

sproketh Okazjonalny autor

Ja się cieszę. Z bananów :). Co do pnącza - nie mam wszystkich gałęzi ale już mam 22 ekrany wypełnione. Za jakiś czas rano się zaloguję i jak od pnącza zacznę (bo taki mam zwyczaj) to do wieczora może dotrę na pola :p. Ale - co mi tam! Robię ten evencik. W całości! xD

3. Sloneczko1982

Sloneczko1982 Aktywny autor

Dla mnie nagrody są ok -szczególnie pnącze i banany. Przy moim 191 lvl na bahamie co 10 h otrzymam 6685 TPD. Roślinek do wysiania też niezawrotne ilości. Strzały zaczne kręcić od początku.

malinarp i toDzasta lubią to.
  4. foska75

foska75 Okazjonalny autor

Przeszczęśliwa jestem :) Zwolnienie lekarskie do 20.02 - 39 lat i dopadła mnie ospa... Coś mi się od życia należy, więc zakupiłam SP, lecę klonować, będę siała kwiatki, produkowała strzały i robiła event dlatego, że jest. W obecnej sytuacji to wystarczający powód:)

5. dziki-imbir

dziki-imbir Czeladnik forum

Event jak event, szalu nie ma, ale tez nie wyglada najgorzej. Banany dobra rzecz :) chociaz zajmowanie produkcji w mlynie juz nie jest takie dobre, trzeba sie postarac, coby jak najmniej strzalek zmarnowac na balony :p
    Milo, ze dzieki ploteczka w zgaduli mozna bylo przygotowac sie solidnie do zadan :music:

_Olenka47, malinarp oraz patrycja9922 lubią to.
  6. nefretete43

nefretete43 Nadzorca forum

foska75 zdrówka życzę a co do ewentu to nawet fajny również robię w całości a bynajmniej taki mam zamaiar

ela7114, gretag oraz patrycja9922 lubią to.
  7. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ja tez nie narzekam,by przejść poziom na Bahama ( mam 253 poziom ) musze juz miec ok 1.200.000 TPD , wiec kazdy zastrzyk mi się przyda. A dodatkowe ZB są tyż mile widziane:))))) Bo mimo że mam 229 szt ,to zbliżająca rafa mobilizuje mnie do wiekszej pracy:)))))

8. .Bozena60.

.Bozena60. Młodszy ekspert

ja mam 55 ,też zaczynam rano i zaczyna mnie to męczyć bo zjmuje masę czasu,tak jak Ty piszesz jeszcze troche i do wieczora zdążę

0olimpia0, malinarp oraz _Grani_ lubią to.
  9. halina54

halina54 Hrabia forum

marniutki ten evencik ale bede robic dla zasady,bananki sie przydadza,szkoda ze zamiast BB nie dali turbo mlyna, bo na oparach juz ciagnie i zaraz padnie

malinarp i patrycja9922 lubią to.
  10. tkoivusaari001

tkoivusaari001 Ekspert forum

Witam Wszystkich zapracowanych Farmerow :)
    U mnie lezy sobie coraz to wieksza i tlusciejsza anakonda-Andzia ( ta co kiedys w ramach G&T do mnie sie przeprowadzila da darmo, od super farmerki;)) ...a ta to dopiero centek jestxD

Event jak to zwykle ostatnio ...ciekawy ....szczegolnie to co daje pnacze.....czy to tez blad do naprawy?? i le jeszcze takich mamy na farmie??....zenujace:wuerg:....cos mi sie widzi ze i tego wizjonera "przezyjemy"..nie on pierwszy i......8)

Cos czuje ze glowne turbo dojenie w tej mini grze jest zaplanowane:music:

11. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Witam:)

Te mini gry to czemu mają służyć?
    Nie bardzo rozumiem.

_Olenka47, malinarp oraz patrycja9922 lubią to.
  12. Zatzny

Zatzny Forumowy żółtodziób

No, nie. Teraz jeszcze w jakieś mini gierki każą nam grać. ŻENADA...:mad::mad::mad:

malinarp i gretag lubią to.
  13. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Chyba temu aby zdobyć nagrody za to zadanie. Tak przynajmniej zrozumiałam z FAQ

Anetta41, patrycja9922 oraz malinarp lubią to.
  14. litkajestem

litkajestem Moguł forum

spodziewalam sie czegos lepszego, rozczarowana jestem, ale bede sie bawila w strzelanie, mam nadzieje ze strzala nie wyleci poza farmexDi okna u sasiadow beda cale..

15. -madzialenna-

-madzialenna- Czeladnik forum

a czy ktoś policzył ile czego potrzeba? Bo ja sie pogubiłam trochę. W tabeli jakoś niejasno napisane

patrycja9922 lubi to.
  16. Zatzny

Zatzny Forumowy żółtodziób

Jeżeli dobrze zrozumiałem, to np. w drugim zadaniu musimy trafić 15 razy aby zdobyć nagrody. Ale mogę się mylić.

malinarp lubi to.
  17. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

hmm mogli sobie darować te naklejki. Po co to komu...
    Zaś wypadajki... Z tym to różnie bywa... Jednym lecą jak głupie innym ledwie starcza a jeszcze innym prawie w ogóle i żadnego eventu nie mogą skończyć.
    Nagrody takie sobie. Poza złotymi banami, które przyjmę w każdej ilości. Ciekawa jestem co jest w tych balonach do ustrzelenia?
    Event postaram się zrobić w całości z przyzwyczajenia. Zobaczymy czy uda się zrobić cały.

Anetta41, patrycja9922 oraz malinarp lubią to.
  18. nefretete43

nefretete43 Nadzorca forum

cóż chyba się taki jeszcze nie urodził żeby wszystkim dogodził jaki by ewent ne był zawsze znajdzie sie ktoś kto narzeka ja jak nie podchodzi m ewent to go ne robie i już a nie narzekam na forum że toś mi coś każe nikt nikogo nie zmusza do robienia ewentu

19. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Witam;) Event do zrobienia choć po czytaniu zgaduli miałam większe nadzieje:sleepy:

patrycja9922, malinarp oraz ela7114 lubią to.
  20. agaszcz80

agaszcz80 Koneser forum

No nie wiem co mam napisać o evencie :eek: jasne, że robię dla samej siebie. Nagrody no cóż nie powalają, ale lepsze to niż nic. Jeden plus tego wszystkiego, że nie trzeba siać nie wiadomo ile roślinek :p

patrycja9922, ela7114 oraz toDzasta lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.