Opinie EVENT Walentynki 2015

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. amber♥

amber♥ Komandor forum

Hejka wszystkim :)
    U mnie tak na razie to wygląda :) ..mam obawy co do zadań ze strzelaniem :oops:..nawet w renzo nie gram ..coś czuję że będę musiała dużo więcej posiać aby nad produkować tych strzał xDxD:p..powodzenia dla wszystkich :)
    Oczywiście stan wypadajek to zasługa ulepszonej bawełny + SN + pnącze i inne dopalacze ..:)

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim:)
    jesli masz turbo mlyn oraz dokupisz pnacze to w ciagu miesiaca mozesz miec 60 jednostek sp wiecej,,sprawa do przemyslenia wedlug mnie szczgolnie dla osob ktore duzo klonuja ev miksuja;):)
    kwestia nagrod bo tu co niektorzy narzekaja..10 zb nawet dla mnie sa cenne i dla nich warto robic bo jak bp daje cos w miare tanio to moze to oznaczac ,ze w niedalekiej przyszlosci moga Nas zlupic z nich;)

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

jeżeli to ma wyglądać tak jak na tym filmiku, to spokojnie dasz radę, bez siania większej ilości roślinki :)

malinarp i MOD_Kleopatra lubią to.
  4. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Zabawy z cebulką sprawiły, że mam 398 trzoneczków :) Z cebuli na SP wyleciało ich 267 sztuk [zużyte tyle samo SN], reszta to zasługa goździków przedeventowych [131]. Na rozpoczęcie produkcji strzał czekam do jutra, do kupna abonament, teraz jeszcze miele się moja SP :) Za 3 minutki zbiory roślinki i zmiana dużych poletek na małe. Wieczorem przewiduję koniec zadania i może w mini-gierce "zużyję" te 5 startowych strzał, żeby zobaczyć jak się gra...

Ostatnie edytowanie: 12 lutego 2015
    malinarp lubi to.
  5. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Witam. w 2 zadaniu 15 pkt. za "strzelanie" - a co, jeżeli nie zdobędzie się 15pkt? , można robić 3 zadanie?

malinarp lubi to.
  6. amber♥

amber♥ Komandor forum

Mam taką cichą nadzieję ..inaczej leżę i kwiczę xDxD..mam refleks szachisty - dlatego nie gram w gry zręcznościowe ...:)

malinarp i gosiagosia60 lubią to.
  7. chris975

chris975 Fanatyk forum

Zwłaszcza, że tyle osób marudziło, że nie ma ZB jako nagród ;)
    Teraz jest aż 10 także nawet tylko dla nich warto robić event ;) no i pnącze daje kolejny całkiem niezły zastrzyk tpd ;)

8. Agata00755

Roślinka rozsiana już na małych polach, teraz czekać do wieczora na zbiór :p

9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wetdy bedziesz musial znowu zrobic strzaly w mlynie i wrocic do tego zadania

10. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Dziekuje, ale to wynik dzieki cebuli którą po pól roku udało mi się wreszcie uszlachetnić - miłośc do SN. Podlana nim na super polach rosnie sekundę. Trzeba też wcześniej odpalić pnącze z kasztanami.

malinarp lubi to.
  11. hedonistka

hedonistka Okazjonalny autor

ja pączków w tłusty nie jadam, te sklepowe są tak okropne.. napompowane jak balon, miękkie jak gąbka, z cukrem pudrem na dodatek:wuerg:

2 zbiór na dużych do zebrania trzonów 568 (zapasy cebuli się kończyły):)

malinarp lubi to.
  12. tematusz1

tematusz1 Okazjonalny autor

A u mnie uszlachetnione goździki i cebula na super polach dojrzewają 1 sekundę, a uszlachetnione buraki cukrowe i róże ponad 2 godziny, mimo że posiane w tym samym czasie. W czym problem?

13. Agata00755

może w bonusach, które masz. Masz w slotach (podwójną) miłość do sn dla tych roślin?

14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No i 3:37 nudy na farmie -.- Ale jedną strzałę robię xD

15. tematusz1

tematusz1 Okazjonalny autor

oczywiście.

16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Roślinki już obsiane na całości.Wypadajki dobiły do 504.

17. amber♥

amber♥ Komandor forum

Ja nie wiem w czym problem , ale u mnie również róże ponad 2 godziny ..dziwne :eek:..( bawełna sekundę )
    a co do eventu za 10 min. posieję na małych polach i idę na TV ..:)

18. Agata00755

Dziwne, bo u mnie róże 1 s rosły, a mam w slotach miłość do sn, podwójną miłość do nawozu, rząd odpalony, do tego kerstol i biała niewinność. Sprawdźcie czy to wszystko macie.

19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Róże oprócz miłości do sn,potrzebują podwójnej miłości do nawozu - czyli w sumie dwa bonusy.

malinarp, MOD_Kleopatra oraz Agata00755 lubią to.
  20. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Dzięki. Miałam cichą nadzieję,że - strzałów 15, ale nie trafione zmniejszą tylko nagrody. Miłego dnia.

malinarp lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.