Opinie EVENT Walentynki 2015

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by TL_Mouse, Feb 11, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. amber♥

amber♥ Komandor forum

Hejka wszystkim :)
    U mnie tak na razie to wygląda :) ..mam obawy co do zadań ze strzelaniem :oops:..nawet w renzo nie gram ..coś czuję że będę musiała dużo więcej posiać aby nad produkować tych strzał xDxD:p..powodzenia dla wszystkich :)
    Oczywiście stan wypadajek to zasługa ulepszonej bawełny + SN + pnącze i inne dopalacze ..:)

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim:)
    jesli masz turbo mlyn oraz dokupisz pnacze to w ciagu miesiaca mozesz miec 60 jednostek sp wiecej,,sprawa do przemyslenia wedlug mnie szczgolnie dla osob ktore duzo klonuja ev miksuja;):)
    kwestia nagrod bo tu co niektorzy narzekaja..10 zb nawet dla mnie sa cenne i dla nich warto robic bo jak bp daje cos w miare tanio to moze to oznaczac ,ze w niedalekiej przyszlosci moga Nas zlupic z nich;)

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

jeżeli to ma wyglądać tak jak na tym filmiku, to spokojnie dasz radę, bez siania większej ilości roślinki :)

malinarp and MOD_Kleopatra like this.
  4. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Zabawy z cebulką sprawiły, że mam 398 trzoneczków :) Z cebuli na SP wyleciało ich 267 sztuk [zużyte tyle samo SN], reszta to zasługa goździków przedeventowych [131]. Na rozpoczęcie produkcji strzał czekam do jutra, do kupna abonament, teraz jeszcze miele się moja SP :) Za 3 minutki zbiory roślinki i zmiana dużych poletek na małe. Wieczorem przewiduję koniec zadania i może w mini-gierce "zużyję" te 5 startowych strzał, żeby zobaczyć jak się gra...

Last edited: Feb 12, 2015
    malinarp likes this.
  5. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Witam. w 2 zadaniu 15 pkt. za "strzelanie" - a co, jeżeli nie zdobędzie się 15pkt? , można robić 3 zadanie?

malinarp likes this.
  6. amber♥

amber♥ Komandor forum

Mam taką cichą nadzieję ..inaczej leżę i kwiczę xDxD..mam refleks szachisty - dlatego nie gram w gry zręcznościowe ...:)

malinarp and gosiagosia60 like this.
  7. chris975

chris975 Fanatyk forum

Zwłaszcza, że tyle osób marudziło, że nie ma ZB jako nagród ;)
    Teraz jest aż 10 także nawet tylko dla nich warto robić event ;) no i pnącze daje kolejny całkiem niezły zastrzyk tpd ;)

8. Agata00755

Roślinka rozsiana już na małych polach, teraz czekać do wieczora na zbiór :p

9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wetdy bedziesz musial znowu zrobic strzaly w mlynie i wrocic do tego zadania

10. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Dziekuje, ale to wynik dzieki cebuli którą po pól roku udało mi się wreszcie uszlachetnić - miłośc do SN. Podlana nim na super polach rosnie sekundę. Trzeba też wcześniej odpalić pnącze z kasztanami.

malinarp likes this.
  11. hedonistka

hedonistka Okazjonalny autor

ja pączków w tłusty nie jadam, te sklepowe są tak okropne.. napompowane jak balon, miękkie jak gąbka, z cukrem pudrem na dodatek:wuerg:

2 zbiór na dużych do zebrania trzonów 568 (zapasy cebuli się kończyły):)

malinarp likes this.
  12. tematusz1

tematusz1 Okazjonalny autor

A u mnie uszlachetnione goździki i cebula na super polach dojrzewają 1 sekundę, a uszlachetnione buraki cukrowe i róże ponad 2 godziny, mimo że posiane w tym samym czasie. W czym problem?

13. Agata00755

może w bonusach, które masz. Masz w slotach (podwójną) miłość do sn dla tych roślin?

14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No i 3:37 nudy na farmie -.- Ale jedną strzałę robię xD

15. tematusz1

tematusz1 Okazjonalny autor

oczywiście.

16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Roślinki już obsiane na całości.Wypadajki dobiły do 504.

17. amber♥

amber♥ Komandor forum

Ja nie wiem w czym problem , ale u mnie również róże ponad 2 godziny ..dziwne :eek:..( bawełna sekundę )
    a co do eventu za 10 min. posieję na małych polach i idę na TV ..:)

18. Agata00755

Dziwne, bo u mnie róże 1 s rosły, a mam w slotach miłość do sn, podwójną miłość do nawozu, rząd odpalony, do tego kerstol i biała niewinność. Sprawdźcie czy to wszystko macie.

19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Róże oprócz miłości do sn,potrzebują podwójnej miłości do nawozu - czyli w sumie dwa bonusy.

20. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Dzięki. Miałam cichą nadzieję,że - strzałów 15, ale nie trafione zmniejszą tylko nagrody. Miłego dnia.

malinarp likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.