Opinie Event węgierski: Lisie sztuczki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 17 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. flucy

flucy Komisarz forum

nic się nie martw ja gram około 5 i takie same dostałam + SURMIA XXL których mam na pęczki

2. ngienia63

ngienia63 Młodszy ekspert

Po obejrzeniu naszego eventu śmię stwierdzić że BP robi sobie z nas wielkie jaja ,albo traktuje jak idiotów ,kiedyś było że można zdobyć takie ,albo inne drzewko a dzisiaj dają nam tajemnicze sadzonki i wkładają byle co to samo jest z zagrodami.No bo jak można farmerowi na 90 poziomie dać jabłoń lub zagrode dla kóz, to kpina.:(:(:(:(:(:oops::oops::oops::oops::oops::(:(:(:(:(:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

3. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Na 93 też dostałam kozy i bobry ++, ale następne eventy przed nami, jak ktoś chce grać, to gra, zawsze można zamknąć komputer i nie zaglądać na farmę, przymusu nie ma :) :) :)

ania5757 i flucy lubią to.
  4. kamil250810

kamil250810 Czeladnik forum

też wolałabym wiedzieć o co konkretnie się staram w evencie (o zagrodę dla kóz bym nie walczyła), ale wielu farmerów pisało, że lubi tajemniczości, więc mamy to co mamy.
    Z obecnego eventu jedynie jarząb domowy i liczi XXL warte uwagi,reszta w pasku.

Ostatnie edytowanie: 23 lipca 2015
    ania5757 lubi to.
  5. farmerzw-wy

farmerzw-wy Forumowy żółtodziób

Witam wszystkich, mam pytanie do graczy, którzy ukończyli cały event, ile zagród dla gęsi, pomarańczowych z zadania 2, diamentowgo dopisało Wam do inwentarza. bo mi i moim znajomy tylko jedną a w nagrodach jest 2xzagroda dla gęsi II;pomarańczowa , jedną wcześniej miałam z eventu hodowlanego,i teraz drugą a powinnam mieć trzy w takim układzie,czy znowu błedy BP , czy może zostało to już gdzieś wyjaśnione a przeoczyłam informację o zmianach ?

6. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Mnie dopisało jedną zagrodę pomarańczową dla gęsi

7. kacper02052003

kacper02052003 Zaawansowany

ja też dostałem jedną zagrodę pomarańczową dla gęsi

8. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Jedna zagroda gęsi była jako nagroda. II oznacza pomarańczowe ulepszenie

9. farmerzw-wy

farmerzw-wy Forumowy żółtodziób

tak zgadza się ,ale w wierszu powyżej na końcu linijki jest 2x

10. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

No rzeczywiście coś jest na rzeczy

Event był tak szybki i zwariowany, że nawet tego nie zauważyłam:(

toDzasta i kaska860 lubią to.
  11. misiołajka

misiołajka Aktywny autor

u nas jest błąd - w niemieckim poradniku jest 1 zagroda pomarańczowa dla gęsi

12. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Rzeczywiście. Przepraszam również nie zauważyłam tego:

13. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Nie żeby mi tam bardzo zależało na tej drugiej zagrodzie. Jak trzeba to sobie zbuduję, ale może wielu graczy na nią liczyło. Szkoda, że u nas znowu jakieś błędy:( Ekipa chyba powinna się jakoś ustosunkować to tego.

14. hp25

hp25 Forum Pro

Czym się tak podniecacie. Napiszą zaraz że się pomylili i bardzo przepraszają i że powinna być jedna zagroda tak jak była.

juliuszka lubi to.
  15. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Odnośnie ilości nagród jest błąd w poradniku, został już zgłoszony odpowiednim osobom, kiedy tylko będzie taka możliwość poradnik zostanie poprawiony. :)

16. hp25

hp25 Forum Pro

Mówcie mi prorok:):):)

17. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

No i oplułam laptop xDxDxD

hp25, visa77 oraz babydelfi lubią to.
  18. dinomaciek

dinomaciek Forumowy żółtodziób

witam wszystkich mniej i bardziej zadowolonych,czytając wypowiedzi nie zauważyłem zeby ktoś pobił mój rekord-na 5 wygranych zagród uwaga- 4x bobry++ i koty,mistrzowstwo na 87 poziomie

rzabaa9 lubi to.
  19. hp25

hp25 Forum Pro

Jak przeze mnie, to przepraszam.

A tak w ogóle, to podsumowując event, to z TS-ów na Farmie mam czwartego niesplik japońskiego i reszta badziewia.

0olimpia0 lubi to.
  20. lolek55

lolek55 Hrabia forum

a ja takiego nie miałam, wszystko to to już było, nowości zero, wielkie zero:cry::cry::cry::cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.