Opinie Event węgierski: Lisie sztuczki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 17 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

Tajemnicze sadzonki na farmie:
    - Kowhai
    - Tarnina
    - Jarząb domowy

- Jodła XXL x2
    - Morela XXL
    - Daktylowiec XXL
    - Buk XL x2
    - Dąb XL
    - Pinia XL
    - Czarny bez XL

Jarząb mój pierwszy, więc bardzo cieszy, kowhai i tarninę mam już na stanie, ale przyda się do kolekcji po kolejnej sztuce :)

Tajemnicze zagrody:
    - Pomarańczowy chlew x2
    - Pomarańczowa obora
    - Żółta mleczarnia dla kóz
    - Koguty

Aż się płakać chce nad tymi zagrodami :cry: żeby chociaż któraś była czerwona :cry: Jedynie koguty warte uwagi. Reszta co najwyżej na potrzeby szybkiego uzupełnienia stodoły.

2. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Event ukończyłam rano. Z wszystkich TSów cieszy tylko jarząb domowy - sztuk 1 :music:, gdyż nie posiadałam takowego. Reszta wylądowała w pasku 8)

{Monia} i toDzasta lubią to.
  3. nltog

nltog Aktywny autor

Postaw itemki na BH lub WS (te które można) i zbieraj TPD. Warto :).

4. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Witam!
    Fakt. 10 nasionek zauważyli wszyscy, a zagrody nikt. U Czechów jest tylko jedna. Zresztą od początku Czesi też mieli po 5 nasionek. Czyli błąd naszego poradnika. Można domagać się rekompensaty? (Zawczasu dodam, że to żart, taki, niskich lotów)

NASTKA.BURAN lubi to.
  5. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Pochwalę się i ja....
    Z sadzonek na Farmie:
    3 XL : klon cukrowy, grusza i morwa / z żalem z mojej strony powędrowały do paska:oops:/
    reszta rośnie, czyli
    XXL: czarny bez, migdałowiec, brzoskwinia i pigwa,
    3 nieśpliki japońskie,
    kowhai i tarnina :inlove:.
    Piękny zbiór:) do tego 2 zagrody: szopy / stoi na nich moje pomarańczowe ulepszenie/ i kotki / te w pasku z 3 innymi , bo na razie nie mam paszy, a kupować mi się nie chcexD/
    sadzonki na wyspie muszą chwilę poczekać, aż zrobię na nie miejsce czyli ... do piątku.

oskitom i gadek lubią to.
  6. oskitom

oskitom Młodszy ekspert

Event ukończony w całości. Dawno nie byłem tak zadowolony z TS-ów, a mianowicie: zagroda dla kiwi, pinia XXL, tamaryndowiec, baobab, kokkoloba gronowa XXL i inne.

gadek lubi to.
  7. visa77

visa77 Komandor forum

Melduję że TS-y obdarowały mnie dużą ilością drzew XXL a najbardziej godne uwagi to pinia i karambola :D a ze zwierza różowe strusie :inlove: moja pierwsza różowa zagroda :D reszta szkoda pisać :(

8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dopiero mogłem sprawdzić wartość TPD itemów z pnącza. Wyszło (z moimi standardowymi dopalaczami: sowy-6, wrony-6, smok-1,dżem wielkanocny) 7248 TPD. Czyli na dobę wyjdzie 14496 TPD, z pnącza by było 4000 TPD (tylko dwa zbiory). Dopóki mam miejsce na wyspie to pnącze będzie szare.

0olimpia0 lubi to.
  9. Asiulek_jo225

Asiulek_jo225 Czeladnik forum

a mnie wyszły bobry ++ razy 3 :(

10. ciamelek

ciamelek Okazjonalny autor

a ja nie miałam internetu 1,5 dnia i zmarnowałam tylko SN i Cmj itp i nic nie mam

eliza9070 lubi to.
  11. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Heja wszystkim!!! jestem tu nowy,ale się pochwalę..he Jarząb domowy *2 , amherstia *2 cedr..*3 i parę xxl ogólnie drzewka wporzo.. z zagrodami trochę gorzej, ale następnym razem.. Pozdrawiam!!

0olimpia0 i martaaw lubią to.
  12. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Brak internetu, to boli... [​IMG]

Event dla mnie udany, bo miałem nie robić (z braku czasu), a udało się skończyć (3 minuty przed zakończeniem). I dostałem 1 x jarząb domowy i 2 x amherstię, których nie miałem. Reszta do przełknięcia, ale już mam (bobry też, jakby kto pytał)
    Teraz rzuciło ni się dopiero w oczy, że jest karambola, karambola XL i karamboli XXL

Ostatnie edytowanie: 23 lipca 2015
    NASTKA.BURAN i dzitka8 lubią to.
  13. rysio

rysio Generał forum

z 12 sadzonek na farmie i 5 tajemniczych zagrod az 1 NOWOSC = pinia XXL, pozostale dolaczyly do pekajace tymi samymi zagrodami i drzewami paska.
    Na BH ani jednej nowosci!!!! Dla ciekawych podam 20 granat XL+XXL
    Dzieki Ci Farmeramo za az tyle dobroci!

Ostatnie edytowanie: 24 lipca 2015
  14. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Z TS na wyspie się cieszę , bo mam baobab :inlove: kilka XXL , na farmie to samo i od dawna nie dostałam jabłonki XXL :D,
    ze zwierzaków : wilk, bocian ,koty, schron.dla wron żółte , fabr. strusich jaj żółta :wuerg:.

15. martaaw

martaaw Okazjonalny autor

z TSów nie dostałam nic nowego
    z godnych uwagi to dwie tarninki, cedrat, tamaryndowiec i kiwi. reszta w pasku. nie dostałam bobrów ;)- nie żebym tęskniła :p
    z wejściówek drugi wesoły łubin, podczas gdy innych kwiatków wciąż brak... no ale na G&T będzie ;)
    event robiłam bez spinki, więc nie mam co narzekać :)

{Monia} lubi to.
  16. Tygrysek901

Tygrysek901 Naśladowca mistrzów

Ja dostałam 2x amherstia i 2x tmaryndowiec i jestem w szoku ciężkim :p A tak się nagimnastykowałam, żeby je zdobyć w GT... xD Na farmie jeden jarząb domowy (mój jedyny więc cieszy bardzo) i stadko dziobaków - aż 3 zagrody.

W ogóle event fajny, choć krótki bardzo i skończyłam go fartem - w ostatniej minucie (dosłownie) i na styk, bo zostały mi raptem 2 szt. roślinki eventowej w stodole :p

17. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Musiałam zdemolować farmę, ale udało się skończyć w całości. Z TS, tak, jak pisało wielu ludzi, otrzymałam 2x bobry ++ , 2x koty i żółte owce ( co przy 93 poziomie przyprawiło mnie o nagły atak śmiechu), drzewa poszły do paska.
    Ale event był fajny, lubię takie szybkie akcje.

nadine0308 lubi to.
  18. janafarm

janafarm Wielki mistrz forum

mam złe zdanie jeżeli chodzi o losowość nagród ,ale otrzymałam baobaba , i co usta mi zamknęli.
    Ale ,,Rybek" nie odpuszczam.

19. mahartka

mahartka Baron forum

zwierzaki się nie popisały.. : wilki, szopy, myszy, bociany oraz czerwone indyki [których nie miałam],
    a z drzewek na farmie to z ciekawszych 2 tarniny, 2 niespliki japońskie i kowhai :)
    na 4 drzewka na wyspie dostałam mój pierwszy baobab :D:D:D, ale poza nim to same xl :/, teraz postawiłam następne 4, a jutro rano ostatnie :)

a z planu eventowego udało się wszystko :)
    edit: z pozostałych drzewek to wypadł mi tamaryndowiec :D, karambola xxl, a reszta niewarta uwagi.. obrodziło xl-kami...
    orzesznic mam tyle, że nie wiem po co ;);) jak i pistacji i granatowców ...

Ostatnie edytowanie: 24 lipca 2015
  20. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Z szybkiego eventu jestem zadowolona:) Chociaż zbyt dużo poszło mi super nawozu, ale cóż. Z tajemniczości dostałam jarząbka jednego i baobaba jednego, reszta do paska, bo sporo xl. Wyczekiwałam żółwi lub dziobaków, ale niestety krecik się nie popisał:(

.Farmerkaa. lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.