Opinie Event węgierski: Lisie sztuczki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 17 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Flaga juz stoi na wyspie, utknelam w 4 i dopiero z rana stamtad rusze.

2. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

u mnie powojnik już na małych polach na dzikiej i leśnej
    a dzika róża dochodzi na dużych na głównej i też zaraz pójdzie na małe pola

toDzasta lubi to.
  3. Annanasek

Annanasek Książę forum

A u mnie błędy na farmie>:(Rozsiałam te 5 nasion owocu dzikiej róży, podlałam je Zośką i przed zbiorem zjadłam chutney. Pokazywało prawidłowo, że plonu będzie 45 szt. Zebrałam, a tam w stodole 34 sz>:(Niby to niewielka różnica, ale nie dość, że na start tylko po 5 nasion, to jeszcze mi ukradli 11 roślin!!!:cry: Napisałam do PT i czekam na odp.

4. zagma

zagma Chodząca legenda forum

A probowalas sie przelogowac? W poprzednim siennym tez tak mialam i przelogowanie pomoglo

.Robaczek. i Annanasek lubią to.
  5. Annanasek

Annanasek Książę forum

Faktycznie pomogło:D:D Dziękuję, nie wpadłabym na to, że przelogowanie coś daxD

6. 11eveline

11eveline Książę forum

Ja też zwykle miałam problem z wypadajkami, a teraz mam już ponad stan. Ogniste poncze wyprodukowane, zadania srebrne zrobione. wszystko oczywiście dzięki uszlachetnionej róży i sporym zapasom SN. :)

babydelfi lubi to.
  7. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Czyli nie ukradli , ale bezpodstawne oskarżenie poszło.
    Zresztą kto okradł ?
    BP , V. , czy ktoś zupełnie inny ?

Co za czasy ....

Sypie sobie SN na 6-kę , żeby lekko przyspieszyć i kolejny raz siejąc wkurzam się na rozwiązanie śmierdzącej sprawy z kupą na targu.

Bry luźne do granic.

8. Annanasek

Annanasek Książę forum

To było w przenośni powiedziane. Nie chciałam nikogo urazić, a tak prawdę mówiąc to błędy są ostatnio na porządku dziennym. Nie łapmy się za każde wypowiedziane słowo, bo moje było w afekcie i rozpaczy. Napisałam, że się naprawiło, prawda?

bari06 i blau_grana lubią to.
  9. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Znając życie, niektórzy już pokończyli? ;) Jutro cały dzień mnie nie ma a event zaczęłam z godzinnym poślizgiem. Potrzebuję jeszcze 130 papryczek a rośliny nadal w lesie, tzn. na polach: 60 róż i chyba jakieś 180 powojnika. Szkoda, że na Bahamie nie można siać 8)

kheme, babydelfi oraz Farmani15 lubią to.
  10. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Czyli najpierw piszesz wciskasz enter a dopiero potem czytasz co napisałaś? Słowa mają wielką moc..Te nieprzemyślane również:)
    Wypadajek komplet ale zadania zrobię dopiero po uzyskaniu pełnej ilości roślin

11. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witom eventowo :)

Papryczek na początek 290 sztuk, ewncik luzacki, nawet dla Ślimaka do zrobienia w 24h :)

12. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

ale macie fajnie, ja papryczki cierpliwie zbieram sztuka po sztuce :)

cebule i róże mam uszlachetnione ale gorzej z zapasami SN :p
    a nie chcę ze wszystkiego się wyprztykać, bo przecież za 4 dni event przyjacielski, gdzie też trzeba będzie siać :(

ale jak ktoś mnie obdaruje papryczką to się bardzo ucieszę xD

kheme lubi to.
  13. ross2

ross2 Komandor forum

Witaj w Klubie ;) To tak jak ja ,juz bardziej nie mogli tego sknocic :wuerg: Nie dosyc ze mozna oferty tylko po 100szt ustawiac ,to jeszcze na dobitke tylko 20 ofert mozna ustawic przy ograniczonym oborniku -to jakas paranoja ogarnela firme . Czy tam nie ma ludzi myslacych ,czy nikt nie pomysli logicznie -ja caly czas puszczam qpke w kosmos i doprowadzili swoimi pomyslami do tego ze podczas eventow brakuje towaru na targu :wuerg::cry::wuerg:

Ale pelny luzik -moze ktos wreszcie zrobi cos porzadnie i nie na szkode farmera

14. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Po wysianiu roślin tych po 5 szt. po dodaniu wody. qpy, super nawozu i nawozu zośki czas wzrostu 2:10 min i 1:23min.
    w slocie teraz mam cjm, białą niewinność i kerstsol. a czas mam bez zmian. coś źle zrozumiałam?

15. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A w jakiej kolejności dałaś, bo:
    6-godzinna
    + woda + nawóz + super nawóz + w slocie: biała i kerststol
    [​IMG].....[​IMG]
    4godzinna:
    + woda + nawóz + super nawóz + w slocie: biała i kerststol
    [​IMG].....[​IMG]

Warto może też się przelogować.

0olimpia0, ross2 oraz blau_grana lubią to.
  16. AsiaPelasiax

najpierw dałam wodę później nawóz później tą zośkę i na końcu super nawóz czyli tak jak napisałaś a mimo to nic się nie zmieniło. :( jakiś błąd cholerka czy co

a jak mam najpierw ten kerstsol a później białą to muszę usunąć i od nowa kupić i powkładać w sloty??

ross2 lubi to.
  17. Agata00755

Ale w którym momencie zjadłaś kerestol i białą? Przed daniem SN czy już po? Logowałaś się na nowo? Nadal czas bez zmian?

ross2 lubi to.
  18. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

a masz w slocie białą niewinność i kerstsol?

ross2 lubi to.
  19. AsiaPelasiax

te wszystkie dodatki zjadłam dopiero później . czy to źle?

ross2 lubi to.
  20. Agata00755

Żeby dopalacze skróciły Ci czas Super nawozu to musisz je dać przed podlaniem roślin SN.

Wszystko co skraca czas wzrostu należy najpierw dać, aby skróciło czas.

ross2 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.