Opinie Event węgierski: Lisie sztuczki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 17 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy!

Jó napot (jak mawiają Węgrzy na powitanie), farmerze!
    Węgierski gąsior Matyi przybył z wizytą na farmę i chce zapoznać inne zwierzęta z kulturą swojego kraju.
    Ale ktoś (lub coś) ciągle mu przeszkadza!

Jeśli chcesz się przekonać kto (lub co) chce pokrzyżować szyki naszemu gąsiorowi
    zajrzyj do spółdzielni i weź udział w nowej misji "Lisie sztuczki"

Zagraj teraz, przeżyj świetną zabawę i zgarnij super nagrody!

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Poniedziałek 20.07.2015 godz. 14:00

Środa 22.07.2015 godz. 14:00

[​IMG][​IMG][​IMG]

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Event prosty, łatwy i przyjemny na parę godzin.

Nagrody adekwatne do włożonego czasu i siły.

Dobrze, że pnącze chociaż daje TPD bo inaczej byłoby lipnie.

Wielki minus za brak SP w nagrodach.

3. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

ja tym razem odpuszczam
    będąc w pracy 14 godzin na dobę nie dam rady :oops:
    powodzenia tym, co się podejmą tego eventu

4. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Ja trochę mniej bo 8h od 8-16 więc za wiele też się nie zrobi ,trochę przesadzili 2 dni na event z wypadajkami ,młynem itp. Bez siania to rozumie oddaje towar i dostaje nagrody na to wystraczą te 2 dni ,cały BP ośmiesza się jak zwykle :mad: oni myślą ,że nic innego nie ma do pracy tylko farma :(:(

5. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

Event faktycznie trwa krótko i dla ludzi, którzy są długo w pracy, bez dostępu do kompa może być trudniejszy do zrobienia. Osobiście uważam, że jak na takie ilości roślin i wypadajki nagrody są bardzo przyzwoite :)

6. amber♥

amber♥ Komandor forum

spróbuj na super polach ..może akurat na te zadania , na których Ci zależy starczy czasu i roślinek ??? Powodzenia ..:)
    a ja ..no cóż zacznę z poślizgiem - akurat mam wizytę u lekarza , nie wiem o której wrócę ???
    po 2 jakiś przesyt mnie dopadł ..
    po 3 nie podobają mi się TS-y jako nagrody ...wiem co dostanę
    po 4 jak się da to pominę te zadania z TS-ami ..
    pozdrawiam i powodzenia ...:)

7. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Ivent zrobię zapewne, ale gracze bez SN i dżemów nie dadzą rady, 2 dni o trochę mało jak na 11000 roślin do zebrania.

8. blau_grana

blau_grana Nadzorca forum

Nawet się nie zamierzam sprężać na całość xD
    Kawałek poniedziałku, dwa kawałki wtorku i maleńki kawałeczek środy - dziękuję, postoję ;)

9. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Evencik zapowiada się bardzo przyjemnie xD

dantic3, kotwbutach. oraz jolantos lubią to.
  10. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Gdyby nie ta naklejka to event do błyskawicznego zapomnienia , ten lis i jego wyraz twarzy .... no nie będę więcej pisał xD:cry:xD.
    Do tego jeszcze jakieś TSy do wyrwania , pnącze dość cieniutkie , osobne itemy dobre.
    Poziom przedszkolny , ewentualnie jakiś zaplątany 3 latek będzie miał kłopoty.

Bry jak mawiam ja na powitanie Farmerów.

11. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Chyba czas przestać się fochać po wędkarskim i wrócić do siania. Wolne mam, więc zrobię.

12. misiołajka

misiołajka Aktywny autor

No i 260 wypadajek to na dwa dni to wcale nie mało :( tym bardziej ze z eventowych zawsze słabo leci... nie każdy ma 1-sekundówki w szklarni... ostatnio w szklarni to coraz gorzej ulepszenia wypadają - ciągle tylko pd, sg i rośliny wypadają podczas "przeszukań"

kotwbutach. i nikki2676 lubią to.
  13. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Nie mam 3 lat, zaplątana nie jestem, ale kłopoty chyba będę miała xD Na moje oko nijak nie do wykonania będąc poza domem od 6.30 do 17.30 (praca z dojazdem) i żywiąc żywiołową niechęć do zarywania nocy:p

14. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Na czas pracy jakieś super pola i powinnaś dać radę ;) , w najgorszym wypadku sypniesz na badyla 6h delikatnie SN , choć nie wiem czy wg Ciebie nagrody są tego warte.
    Jakoś nie chciało mi się przeliczać przez te upały i rozleniwienie , ale jak mawiają lekarze od oczu : "Na oko powinno być ok".
    Czuję , że mimo wszystko zakończysz sukcesem:).

15. Konwalia

Konwalia Wielki mistrz forum

Ja jestem 12 godzin w robocie, więc też chyba sobie daruję.

kotwbutach., Anetta41 oraz nikki2676 lubią to.
  16. Megan

Megan Komandor forum

Spróbuję powalczyć z eventem, tyle ile zdołam wysiać to będzie, TS-y nie muszą być, każdą kropelkę SN zbieram, na tym bardziej mi zależy, bo w spółdzielni zadania gdzie nagrodą jest SN mało juz co zostało:)

Pogoda ma się popsuć po niedzieli, więc mogę trochę podziałać:)

17. gadek

gadek Fanatyk forum

Jej,ależ się trza będzie skupić przy tym evenciexD
    Fajnie,że taki szybki,ale tęskni mi się za tymi czasami co minuty odliczałam,by event skończyć,przynajmniej jakaś adrenalinka była:)

kotwbutach., Anetta41 oraz Rysia lubią to.
  18. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Liczyłam na super polach. Nie ma szans. Chyba, że się rąbnęłam, ale wychodzi mi, że max (bez zośki) to 2020 roślin z 1 rzutu (128 SP x 14 roślin + 76 małych poletek x 3 rośliny).

6 godzinna roślina 5.716 szt. - wtorek dzień 2.020 szt.; noc z wtorku na środę 2.020 szt.; reszta 1.696 szt. - rozsiew + noc z poniedziałku na wtorek,
    4 godzinna roślina 5.500 szt. - 2 popołudnia w poniedziałek i wtorek = 1.764 x 2 = 3.528 szt. Trochę dobiję z rozsiewu i trochę wysieję na noc z 6 godzinną, ale brakujących 2 tys. to nie da.

Powyższe przy założeniu, że będę miała rano (bardzo wcześnie rano) czas na farmę i że po południu będzie mi się chciało wymieniać w kółko pola. Chyba sobie odpuszczę ten event. I chyba jestem z tego powodu zła.

kotwbutach., Anetta41 oraz nikki2676 lubią to.
  19. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Żadna siła nie zmusi mnie do tego, żeby w piątek o godzinie 20 liczyć, czy dam radę zrobić event tylko na głównej i dzikiej. Jak zwykle będzie na żywioł, najwyżej doczołgam się do pnącza, a na itemy będę polowała na GT.
    Myślę, że taktyka 2-dniowego eventu, zwiększy nieco sprzedaż koszyczków:p;)

PS. Lecę dalej sprzedawać dziobaki, bo już 6 milionów zarobiłam, a idą jak świeże bułeczkixD

20. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

hejka,
    jaki event, takie zainteresowanie... zrobię ile dam radę, ale bez spinki, bez zapału jakiegoś.. ot z nałogu tylko

PSss.. a ja myslałam że ze stodoły coś będzie poza koniem...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.