Event urodzinowy - przerwanie zadania

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika KittyGrace, 30 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KittyGrace

KittyGrace Forumowy żółtodziób

Mam nadzieję, że ktoś mnie oświeci, dlaczego po przerwaniu zadania u Bunnylin następne zadanie dostałam dokładnie takie samo? Przerywałam je dwa razy: raz przy pomocy budzików, raz z użyciem florenów. Za każdym razem ponownie pokazywał się ten sam produkt do oddania. Próbowałam odświeżyć stronę, a nawet się przelogować; efekt był ten sam - czyli brak efektu. Po co to przerywanie zadań, skoro potem dostajemy dokładnie to samo?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

KittyGrace, jak podaje ten poradnik: ..::klik::..
    "Po wybraniu komory klikamy w nią i dostarczamy towary, jeżeli nie jesteśmy zadowoleni z losowo dobranych towarów, możemy zadanie uruchomić ponownie" nie jest powiedziane jakie produkty trafisz, oraz czy nie będą podobne/takie same. :)
    Pewnie to Cię nie pocieszy, ale u mnie jest dokładnie tak samo, w końcu przestałam wymieniać towar i udałam się na targ, w tym momencie jestem bankrutem :p

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. KittyGrace

KittyGrace Forumowy żółtodziób

Czytałam poradnik i to kilka razy. Miałam jednak nadzieję, że twórcy gry nie są aż tak wredni. Ale chyba się pomyliłam :/
    Cóż, pozostaje mi iść Twoim śladem i udać się na targ ;)
    Więcej pytań nie mam, można założyć kłódeczkę.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Nie idź w moje ślady... zostaniesz bankrutem ;)

Pozdrawiam nocną porą, skoro już wszystko jasne i można zakładam kłódeczkę :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.