event urodzinowy - kiedy?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika foczunia84, 24 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Kiedy zaczyna się event urodzinowy?W poniedziałek czy we wtorek?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

foczunia84, jak mówi Kalendarz imprez 2015 event urodzinowy powinien rozpocząć się 26 stycznia czyli w poniedziałek. Zapraszam do śledzenia Ogłoszeń eventowych, w których ukazują się wszelkie informacje dotyczące eventów :)

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Tak,skąd plotki jakoby na niemieckim oo,była podana data,że we wtorek?

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Witam ponownie :)
    W tym momencie informacje podane przez Was są sprawdzane. :)
    Gdy tylko uzyskamy jakieś oficjalnie informacje zostaną one Wam przekazane. W związku z tym proszę o odrobinę cierpliwości. :)

7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witam,
    Jak dobrze wiecie kalendarz imprez jest publikowany z dużym wyprzedzeniem i ma charakter orientacyjny. Wszelkie daty, a nawet całe wydarzenia mogą ulec zmianie. Zwykle ogłoszenia eventowe oraz poradniki są publikowane z wyprzedzeniem, więc raczej nie odbędzie się to na godzinę przed wydarzeniem (mam nadzieję ;)). Niestety mimo szczerych chęci i zaangażowania nie jestem w stanie stwierdzić dlaczego taka informacja pojawiła się na innym forum i nie mogę potwierdzić ani zaprzeczyć tej dacie rozpoczęcia. Jeśli będę miała taką możliwość, przybiegnę do Was z rewelacjami, ale niczego nie jestem w stanie obiecać.

juliuszka lubi to.
  8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

I tak dobrze,że chociaż ktoś z ekipy zajął oficjalnie stanowisko w tej sprawie.

9. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Odpowiedź na pytanie została udzielona, stąd wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.