Event Umowa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bronek82, 11 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Witam Wszystkich,
    Chciałbym się dowiedzieć jednej rzeczy a mianowicie.
    W Poradniku https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/event-komiks-vi-umowa.12815/ do w/w Eventu jest napisane "Event rozpocznie się 06.11.2014 (czwartek), a zakończy 13.11.2014 (środa) i będzie dostępny od 2 poziomu.
    Stopień trudności: średni
    "
    Chciałbym się dowiedzieć na jakiej podstawie jest określony stopień trudności jako średni?
    Ja mam 81 lvl i mam wielkie trudności z ukończeniem tego eventu i barwo do osób którzy przedłużyli ten event.
    Np. osoby które mają 2 lvl uważam że nie są w stanie ukończyć tego event gdyż: nie mogą korzystać z żadnych dopalaczy (cmj, sn) i mają tylko 1 pole.
    Na przysłość może napisać, iż poziom średni odnosi się do osób którzy np. (użyją 3 cmj, mają 2000 sn i mają 3 pola itp.).
    Ewentualnie nie pisać stopnia trudności, bo jak wiadomo punkt widzenia wygląda od punktu siedzenia.

Pozdrawiam
    Paweł

p.s.
    musiałem to napisać bo to trochę zaburza moją wizję co do eventu. No i jeszcze to zdobycia 950 wypadajek. Masakra jakaś.

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wątek nie jest dyskusyjny, więc tylko drobna uwaga: na poziomie 2 to raczej nikt nie powinien liczyć na ukończenie jakiegokolwiek eventu.
    A wypadajki... cóż, można to sobie zaplanować ;)

3. BA_Musa

BA_Musa Guest

Takie są założenia twórców gry, że event jest od 2 poziomu, każdy kiedyś zaczynał grę i nie kończył eventów, więc to wymaga czasu. Niestety nie znam założeń jakimi się kierują twórcy określając stopień trudności.
    Nawet gracze na niższych poziomach mogą skorzystać z dopalczy, jeżeli inny gracz wyśle to jak najbardziej można skorzystać z nich nie mając 40 poziomu w grze. Podam jeszcze poradnik Wypadanie przedmiotów ze zbiorów

Swoje zdanie możesz wyrazić w tym temacie EVENT: Komiks VI "Umowa"

4. dorka1170

dorka1170 Forumowy żółtodziób

mam pytanie kiedy dostane nagrody z 1 zadania komiksu skoro pisaliscie ze problem został naprawiony?

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

dorka1170, zapraszam do pomocy technicznej, mamy tam możliwość sprawdzenia Twojego konta.

6. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

pomimo zrobienia całego eventu brakuje mi na chmurkę itemu na 4 pola -dlaczego?
    Z kąt go wziąść

7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ten "item" to jedna z trzech żaglowni wygranych w evencie - dwie są na farmę, a trzecią trzeba dać na pnącze :)

8. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Ten poradnik mi pomógł, postawiłem ulepszacze pucharów i Johny Cytrynę tam gdzie ich miejsce a nie na ozdobnej łące jak do tej pory były i się dziwię dlaczego te wypadajki tak lecą jak krew z nosa :D:D:D:D:D

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorze czy masz jeszcze jakieś pytania w temacie wątku? :)

10. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Nie mam pytań, wszystko jasne. Jak dla mnie można zamknąć wątek.

11. BA_Chris

BA_Chris Guest

W takim razie dziękuję i wątek zamykam. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.