event tort urodzinowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika meksykanka, 29 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. meksykanka

meksykanka Okazjonalny autor

Witam. Znaczną część tortu pokryłam czekoladą.
    Mam kilka pytań odnośnie owego eventu bo
    zauważyłam,że dublują się wszystkie 3 itemy potrzebne do cud.pnącza
    Czy coś stracę jeśli nie otworzę płytek dublowanych itemów?
    Nie dopatrzyłam się w poradniku,że udekorowanie całego tortu daje graczowi coś "ekstra", jedynie zapalenie wszystkich 6 świeczek odblokuje nagrodę w postaci dodatkowego itemu, który nie wchodzi w skład cud. pnącza.
    Mówiąc po żeglarsku, na godzinie 12 jest pomarańczowa świeca, a do niej prowadzą z prawej i lewej strony dwie drogi aby ją zapalić. Matematycznie bardziej opłaca się iść torem lewym ponieważ mniej bezów jest do tego potrzebne.
    Reasumując, proszę o informacje zadaną w powyższym pytaniu.
    Pozdrawiam wszystkich :)

piotrwan70 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niczego nie stracisz, nie ma żadnej dodatkowej nagrody za udekorowanie całego tortu.
    Do dyskusji na temat eventu zapraszam tutaj : >>>klik<<< i również pozdrawiam.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. meksykanka

meksykanka Okazjonalny autor

Dziękuję bardzo za odpowiedź. Chodziło mi o to czy czegoś nie przeoczyłam,ale skoro nic się nie traci lub nie zyska gdy tort z dublowanymi itemami nie zostanie dokończony to temat mozna zamknąć.
    Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro wszystko już jest jasne to również pozdrawiam, wzajemnie miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.