event tajemniczy labirynt

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zoafi, 24 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

nie wiem o co chodzi. Ukazuje się tylko plansza z "kafelkami" do przekładania. A gdzie jest ta główna z ilością gier (lampionów)?

2. matzuz21

matzuz21 Czeladnik forum

• Też nie mam pojęcia o co chodzi i tak jak w kabarecie -choćbym sie ze..... to nie będzie kakała- próbowałam ale nie mam pojęcie jak z tego wyjść

3. teresa3000

teresa3000 Zaawansowany

trzeba wyjsc z tego labiryntu zajelo mi to godzine po tym jest reszta

4. wandadrozdowska53

wandadrozdowska53 Czeladnik forum

Ja również nie wiem o co tutaj chodzi. Gram tyle lat, ale tak niezrozumiałego eventu nie pamiętam. Proszę o pomoc. Dziękuje

FarmaBeatki37 i rozaagata lubią to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Straszne lampiony produkujemy w młynie, potrzebne są do wzięcia udziału w mini-grze, która jest właśnie tajemniczym labiryntem. Wykonanie zadania polega na ułożeniu ścieżki z kafelków, zebraniu skarbu czy skarbów i wyjściu z labiryntu.

Zapraszam do lektury poradnika, w którym znajdziecie szczegółowe informacje i grafiki: Tajemniczy labirynt.

Warto również śledzić wątek dyskusyjny, w którym Gracze dzielą się swoimi osiągnięciami czy strategią gry: Opinie >>Tajemniczy Labirynt.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

6. wandadrozdowska53

wandadrozdowska53 Czeladnik forum

nie, dziękuje. można zamykać

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

wandadrozdowska53 proszę bardzo, ale zaczekam jeszcze z zamknięciem na odpowiedź zoafi.

zoafi czy jako Autorka wątku masz jeszcze jakieś pytanie?

8. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

proszę zamknąć wątek. Dalej nic nie rozumiem, ale szkoda czasu. To co napisane w poradniku do mnie nie dociera, jakby nie zupełnie po polsku. Event sobie odpuszczam. Pozdrawiam.

FarmaBeatki37 lubi to.
  9. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Posty nie będące pytaniem ani pomocą w odpowiedzi usunęłam.
    Zgodnie z życzeniem autorki temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.