Opinie Event Szwajcarski: Zew latarni morskiej

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 29 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rolniksam92

rolniksam92 Aktywny autor

evencik nie ma bata bym zrobiła w calości:p za godzine mam ostatni zbiór i zdecyduje co wybrać stajennych czy ostatni item na pnącze...ale chyba jednak tych stajennych.a nuż widelec na jakiś żółty kurnik trafie:D przed chwilą wystawiłam ostatnie dwie sadzonki i troskliwym okiem na nie patrze aby przynajmniej jedna znich to była tarnina:D wszystkim gratulujemy i zdobyczy i ukończenia. jakby ktoś miał zbędna czekoladkę to proszę o wysłanie:)

2. KODI2011

KODI2011 Młodszy ekspert

Bardzo dziękuję :) :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

3. ZieloneBukowo

ZieloneBukowo Naśladowca mistrzów

Event zakończony wczoraj... z TS otrzymałam
    lisy, staw pomarańcz, myszy owczarnia pomarańcz i szopy.
    Drzewka dopiero posadziłam.... czekam na wynik o_O:p

eliza9070 lubi to.
  4. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

A u mnie jeszcze tylko troszkę roślinek i 3 lody i koniec. :p
    Z drzewek tylko na wyspie udało mi się trafić nowość Papugowiec
    czy jakoś tak się zwie..a na pozostałe czekam.
    Pozdrawiam i powodzenia... :p

0olimpia0 i eliza9070 lubią to.
  5. kamilcia4666

kamilcia4666 Hrabia forum

ja na 6 drzewek trafilam nowosc na wyspach papugowiec a tak to pistacje granatowiec i banany a tak to niesplik japonski japonskie ddrzewo wisniowe tarnina sliwke xxl jodl xxl morele xxl i czarny bez xxl za 2 godziny mam zbiory to zobaczymy nastepne sadzonki zagrody zagadkowe sie dopiero robia

eliza9070 lubi to.
  6. madzika2

madzika2 Mieszkaniec forum

Jako, że długo nie grałam proszę o oświecenie czy to cenne nabytki czy nie:

jeże? bobry xxl to raczej do kolekcji ;) myszy, koty też pasek ;)
    czarny bez xxl (dla mnie tak bo lubię wszystkie drzewka xxl)
    morela xl, nieśplik japoński, japońskie drzewo wiśniowe, cytryna xl (wolałabym xxl :D ale cóż, albo brzoskwinie xxl :D :D)

orzesznica xxl, granat xxl, papugowiec (czyli warsztatcik już nie potrzebny ;) wianowłostka królewska

7. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Nie,

Po evencie rośliny nie pozostaną w grze, lecz zostaną zamienione:
    - goryczka - 2 PD i 2 SG,
    - szarotka - 4 PD i 3 SG.

8. nowelationka

nowelationka Czeladnik forum

witajcie

eventu w całości nie zrobię, ale chciałabym 6 - te zadanie zrobić.

Brakuje mi 12 sztuk czekolady , może ktoś podesłać ?
    z góry serdecznie dziękuję

9. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Na farmie porażka kompletna... Cytryna XXL w dwóch sztukach i Migdałowiec XXL. Dostałam też Czarny Bez XXL, który trafił do paska. Ze trzy Japońskie jeszcze, na G&T się przyda. Reszta jakieś zapchaj pasek. Ze stajennych 2x koguty, pomarańczowe indyki i kameleony i oczywiście nieodzowne Bobry++....

eliza9070 i kropelka04 lubią to.
  10. kgospoda

kgospoda Forum Pro

To jednak musze sie pochwalic - jeszcze nigdy TSy nie były tak łaskawe :D:D

Wystawiłam na razie 4 zagrody i po 8 drzewek, zaraz stawiam reszte ;)

Z zagrod: czerwone kameleony :D żabki :) (miałam jedne) koguty :) (po GT zostały mi tylko jedne) i... kiwi :inlove::inlove:

Drzewa na farmie: klon cukrowy XXL, migdałowiec XXL i dąb XXL :D:D, bez XL i 2 cytryny XXL (to najgorsze :eek:) oraz.. tarnina :inlove::inlove::inlove: (nie udało się zdobyc na GT i jest) i kowhai :inlove::inlove::inlove: (nawet nie marzyłam)

I drzewka na wyspie: mango XXL, figowiec XXL, kokos XXL :D:D (wszystkie pierwsze), kolejne papugowiec, wianowłostka i orzesznica :eek:, a na deser amherstia :inlove::inlove::inlove:

Co do eventu, muszę tylko kupić świnki do ostatniego zadania - bo wczoraj się zagapiłam i sprzedałam za dużo (co prawda po ponad 2 tys. ;)), wczoraj roślinki i wypadajki miałam w komplecie koło południa...
    Evencik przyjemny, cieszę się że nie musiałam wykorzystywać zapasów kuponów - pomocnicy w nagrodach byli bardzo pomocni - jeszcze będą przez ponad 37 godzin :p:D:D
    Poza tym przypomniał mi się mój 3 miesięczny pobyt w Szwajcarii :music::music:

11. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

Można, można, tylko droga jak piorun:)

eliza9070 i toDzasta lubią to.
  12. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

oczywiście jak event skończyłam to wypadajki lecą aż miło, już przeszło 30 na +:p

13. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Witam:)

Oddane wszystko,nagrody zgarnięte:)

Event łatwy i na spokojnie do zrobienia.

Ostatnie edytowanie: 4 maja 2015
  14. RudyFelek

RudyFelek Okazjonalny autor

A ja też już mam ts zagródki, ale jeszcze czekają na wolne pole, bo reszta roślin mi dochodzi, chciałem i drzewka zdobyć i kombajny, ale czekolady wystarczyło na zadania srebrne ale już zabrakło w 6 złotym zadaniu, a tam drzewka. Zostawiłem po drodze wszystko inne dobro, i chcę tylko drzewka ... zbiory mam za 1,45 i za 2,35 ale nie wiem czy tyle czekolady mi wyleci.
    Ewent jest krótki, tylko 4 dni, a z tego miałem wyjazd i nie przypilnowałem farmy. Od wczoraj u mnie tylko problem czekolady występuje:p, jestem łasuchem, ale przecież nic nie podjadłem ;), a ciągle mało.
    Kgospoda - gratuluję i powiem skromnie, że ja tez bym tak chciał :D
    Pozdrawiam i szczęścia życzę przy odkrywaniu ts-ów

15. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Szkoda, że nie można wysłać jako prezent- chętnie bym się podzieliła, bo u mnie do paska. Miłego dnia.

16. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

kacper szkoda, może w następnym G&T będzie okazja się wymienić xD

nudzi mi się bez eventu :p a do 14 jeszcze tyle czasu :sleepy:

17. nowelationka

nowelationka Czeladnik forum

dziękuję Wam serdecznie za czekoladki, jeszcze 6 sztuk i zdobędę Tajemnicze drzewka :)

18. zaneta9

zaneta9 Forumowy żółtodziób

Meczę event ale brakuje mi czekolady ,jeśli ktoś może to poratujcie proszęęęę

19. kropelka04

kropelka04 Generał forum

witam :) dosc dla mnie niespodziewanie udalo mi sie dzis rano skonczyc c a l y event, siejac tylko na glownej lace (bo nie chcialo mi sie farmy demolowac. takze ciesze sie :) tajemniczosci wystawilam, za 1,5 godziny bede wiedziec czym mnie BP obdarowalo ;)
    gratuluje tym, ktorzy skonczyli, a tym ,ktorzy jeszcze sieja i zbieraja zycze powodzenia.
    zycze milego dnia

.Robaczek. lubi to.
  20. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Ja tam już się przygotowuje [​IMG]
    xD

RudyFelek lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.