Opinie Event Szwajcarski: Zew latarni morskiej

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 29 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

kacper ja akurat z żab bym się ucieszyła, bo nie mam żadnych :p

u mnie zauwazyłam, że często dostaję ulepszenia warsztacików w Orionach :)

eliza9070 lubi to.
  2. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam
    Event zakończony, trzymam jeszcze ostatni kombajn do rozpoczęcia misji z dreszczykiem...
    Dziękuję za pomoc z czekoladkami i jednej farmerce za pomoc na starcie :inlove::inlove:
    co się tyczy tajemniczych to myślałam że po g&t to nic wyżej tarniny i kiwi cieszyć nie będzie ale w sumie teraz cieszy mnie wszystko... wiem że wszystko (prawie wszystko) może się kiedyś przydać. moje Rio przyniosło:
    Buk xxl:)
    jodła, pigwa, jabłoń, 2x daktylowiec, migdałowiec i czarny bez w wersji XXL:p
    2x czarny bez, pomarańcza to w wersji XL o_O
    Japońskie drzewo wiśniowe:D
    Liczyłam może jak nie tarninę czy kowhai na chociaż nieśplik japoński czy poziomkowiec bo mam pojedyncze no ale...
    Tajemnicze zagrody: żółta hodowla świń truflowych, koty, wilki:) i 2 x lisy jakoś mam do nich szczęście, wydałam na g&t i wróciły do mnie pewnie tęskniły xDxD

Ostatnie edytowanie: 4 maja 2015
  3. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

*ewa* bardzo dziękuję za wsparcie i przesyłam wirtualne uściski :inlove:

zostało mi 14 sztuk czekolady do zdobycia, ale długo rosnące jeszcze dojrzewają - może z samej kalarepy i laskowego wypadną

_agacik_ - zaraz ci podrzucę jedną czekoladę

4. visa77

visa77 Komandor forum

Melduję że evencik ukończony drzewa..... no coż z 4szt na farmie jedyne mogę cieszyć się z japońskiej wiśni (cytrynaXXL mnie pokochała) a na wyspie orzesznicy brazylijskiejXXL oraz kiwiXXL :D czekam na ostatnią partię ;)

Ostatnie edytowanie: 4 maja 2015
    ankak106, 0olimpia0 oraz .Robaczek. lubią to.
  5. Nutelina21089

Nutelina21089 Okazjonalny autor

Witam evencik ukończony wczoraj:) z TS wysły
    kreciki X 2
    koguty
    lisy
    kameleony czerwone :inlove:
    drzewka na farmie:
    cytryna XL
    migdałowiec XXL
    czarny bez XL
    brzoskwinia XL
    brzoskwinia XXL
    pomarańcza XXL *2
    kowhai :inlove:
    klon cukrowy XXL
    gruszka XL
    niesplik japoński :inlove:
    buk XL
    na bahama:
    wianowłoska *2
    cedrat :inlove:
    figowiec XXL
    orzesznica brazylijska XXL *2
    bananowiec XL
    bananowiec XXL
    pistacja XXL
    pistacja XL
    amherstia :inlove:
    papugowiec - myślałam że już miało go nie być

ankak106, 0olimpia0 oraz visa77 lubią to.
  6. piomon86

piomon86 Czeladnik forum

udało się skończyć....:D sadzonki i zagrody dopiero wystawione...zobaczymy co z nich wyrośnie, pozdrawiam jeszcze walczących

eliza9070 i visa77 lubią to.
  7. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

Witam, wróciłam wczoraj wieczorem z majówki i udało mi się zrobić tylko do zadania z tajemniczymi zagrodami. Po pracy dowiem się co dostanę. Szkoda, ze nie dam rady zrobić zadania z drzewkami, przydał by się drugi tamaryndowiec lub amherstia czy kowhai, no ale może innym razem.
    Gratuluję wszystkim, którzy event ukończyli. Pozdrawiam!

8. karolamba

karolamba Baron forum

tsy z eventu totalna lipa na 12 sadzonek na farmie 6 cytryn xl to jakas kpina 3 japonskie wisniowe,2 niespliki japonskie,1 buk xl ta różnorodność powaliła mnie na kolana :-D na wyspie podobnie tylko zamiast cytryn xl byly granaty xl porażka

.Robaczek. lubi to.
  9. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

TSy z wyspy
    Korab, cedrat 3 x, Wianowłostka 2x, Kakaowiec xl, liczi xl, mombin xl,orzesznica xl, Kiwi xxl, Kakaowiec xL.

Żadnych nowości tym razem.:(

eliza9070 lubi to.
  10. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

po zbiorze kalarepy brak 3 czekolad, ale o to już jestem spokojna (jeszcze cebula, orzechy laskowe i buraki cukrowe na polach dochodzą)
    na razie wystawiłam oriony - zobaczymy co wyjdzie

na dzisiaj mam jeszcze 4 prezenty do rozdania, więc zmieniam wątek i idę do potrzebujących :)

eliza9070 lubi to.
  11. puszapek1

puszapek1 Stary wyjadacz

witam ja rano skonczylam,nie demolowalam farmy wiec sie zeszlo,z pierwszej tury drzewek z ciekawych to tarnina,druga dorasta,zagrody tez wystawione ale nie licze na nic ciekawego,u mnie zawsze slabe zagrody

12. mahartka

mahartka Baron forum

rzutem na taśmę będę kończyć event.. jednak trzeba farmę czasem zdemolować aby się tak nie stresować na koniec...
    z pierwszych sadzonek na wyspie dostałam kakaowca i liczi xxl oraz orzesznicę i granatowca xl.. reszta później zostanie postawiona..

eliza9070 lubi to.
  13. adamal

adamal Hrabia forum

ale niespodzianka, różowe kameleonki wylosowane,i dwa buki xxl .... [​IMG]

Ostatnie edytowanie: 6 maja 2015
  14. juras

juras Weteran forum

Witam! Event skończony, ponad stan 1szt lodów i 4 czekoladki; to stan alarmowy (nie po raz pierwszy). Trzeba przezwyciężyć lenistwo i coś z tym zrobić,... a więc puchary na drzewo i popracować w szklarni. Tak wiem, można jeszcze grzecznie poprosić o wypadajki, znaczy wysępić , ale nie mam pewności, że nie stałoby się to kosztem sąsiadów darczyńców; wolałbym nie ukończyć eventu, co nie jest żadną tragedią.;)
    Pozdrawiam i życzę ukończenia eventu nadal biegającym w gumiakach.

maryla51 i eliza9070 lubią to.
  15. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Takie mam wyniki z TS-ów na farmie :)

Cenne uwagi: tarnina i kowhai :)

16. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

Mam kiwi, mam kiwi! :inlove::inlove::inlove::inlove: stajenny nareszcie był dla mnie łaskawy :) i co z tego, że reszta to pom. owce i ryby, bobry++ i bociany (niby dobre, ale mam już kilka). Bardzo się ciesze :) Do zdobycia pozostały już tylko dziobaki....

17. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Czekam z końcówką do zakończenia, [​IMG] żeby mieć kombajn. [​IMG] To jednak wygoda. Wszystko posadzone. Po 13:00 wyniki. [​IMG]

18. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

pochwalę się TSami
    z zagród na każdym polu dostałam koty, a do tego pomarańczowe owce i kiwi
    drzewka - po 4 na każdym polu
    na głównej: japońskie wiśniowe, morela XXL, buk XXL i najbardziej oczekiwane kowhai
    na dzikiej: migdałowiec XXL, czarny bez XXL, buk XXL i tarnina
    na leśnej: czarny bez XL, daktylowiec XXL, klon XXL i kolejny kowhai :)
    na wyspie: wianowłostka x4, papaja XLx2 i papaja XXL, mandarynka XL, papugowiec, cedrat, karob, granatowiec XXL

jeśli o mnie chodzi, to jestem bardziej niż zadowolona z eventu :)

19. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

u mnie po odkryciu TS wyszło nastepująco:
    bobry ++
    lisy
    koguty
    stajnia pomarańczowa
    i ostatnia kiwi :inlove::inlove:

drzewka na farmie:
    3x japońskie drzewko wiśniowe
    2x jabłoń xl
    2x cytryna xl
    czrny bez xl
    brzowskwinia xxl
    2x morela xxl
    i tarnina :inlove::inlove:

na wyspie :
    2x papugowiec
    2x karob :D
    bnanowiec xl
    granatowiec xl
    granatowiec xxl :D
    mandarynka xl
    guawa xl
    orzesznica xxl
    winowłostka

ogólnie nie jest źle kiwi i tarnina rekompensują dla mnie wszystko więc jestem zadowolona xD

20. piter37

piter37 Forumowy żółtodziób

witajcie..mam pytanko - czy roslinki pozostaja w grze ???serdecznie pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.