Opinie Event Szwajcarski: Zew latarni morskiej

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 29 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja wystawię tsy jak skończę sianie eventówki............
    no..............czas powitać jasia:D
    dobrej nocki życzę:D

Pan_Plusz i eliza9070 lubią to.
  2. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Ja też wystawię jak skończę event. Rano ostatni zbiór, więc w zasadzie już dzisiaj będę wiedzieć, czy jestem szczęśliwą posiadaczką entych bobrów XXL czy drugich kiwi :)
    Jakimś fajnym drzewkiem XXL też nie pogardzę:p

Ostatnie edytowanie: 3 maja 2015
    Pan_Plusz, mieczu oraz eliza9070 lubią to.
  3. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Witajcie ivencik skończony TS wystawione tylko kombajn zostawiam na jutro

4. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Witajcie ranne ptaszki! [​IMG] Słońce świeci, ale zimno. [​IMG] Czas do roboty. [​IMG] Wg matematyki, jeszcze 4 zbiory powinny starczyć do zakończenia eventu, i 50 czekoladek, więc powinienem dać radę.

*ewa*, AgiFarm83 cytat: "Ważna informacja: zwykłe drzewa z Wyspy oraz ich ulepszenia (np. papaja, palma kokosowa) możecie trafić tylko wtedy, gdy odblokowaliście odpowiednie posągi w Świątyni Małp. W przypadku graczy, którzy nie odkryli żadnego posągu drzew mogą pojawić się jedynie drzewka specjalne oraz ulepszenia bananowca (nie można jednak sprzedać jego owoców, a po usunięciu nie można go ponownie postawić jeśli nie odblokuje się posągu)." Tak napisano w poradniku Tajemnicze Sadzonki na Wyspie

5. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Witam wszystkich :)

Ale sobie policzyłam-.- Myślałam, że rano będę miała ostatni zbiór, a tu mi jeszcze brakuje. No trudno. Teraz to na pewno będzie mój ostatni rozsiew szarotki :)

Pan_Plusz, gosiagosia60 oraz eliza9070 lubią to.
  6. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Nie śpisz w ogóle? [​IMG]

Pan_Plusz i gosiagosia60 lubią to.
  7. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Czasami się zdarza, że śpięxD Ale tak średnio, to od 3 do 4 godzin na dobę :) Tak się przyzwyczaiłam i jakoś jeszcze funkcjonuję.
    Zależało mi na zbiorze roślin i zakończeniu eventu, no ale z tym muszę jeszcze poczekać :sleepy:

Pan_Plusz, gosiagosia60 oraz eliza9070 lubią to.
  8. kruszynka63

kruszynka63 Książę forum

Witam niedzielnie .To tak jak ja liczyłam ,liczyłam i się przeliczyłam ale ostatnie 70 szt . szarotki zasiane a potem czas na odkrywanie TAJEMNIC 8)o_O.Pozdrawiam wszystkich farmerów , życzę ukończenia eventu i zadowolenia z TAJEMNICxD

9. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

Odkryłam swoje tajemniczości i tak u mnie wyszło
    na wyspie:
    wianowłoska x 3
    liczi xxl x 2
    pistacja xxl x2 reszta xl -ki

na farmie:
    bez xxl x 2
    niesplik japoński x 3
    tarnina
    japońskie drzewo wisniowe reszta xk-ki

zwierzyna:

bobry ++ x 2
    czerwone konie
    bociany
    gołębie

10. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Czasami te nasze kalkulatory szwankują xD Tajemniczości jeszcze siedzą w pasku, nie chcę zajmować miejsca niepotrzebnie. Teraz powinno mi starczyć na bank, chyba:p

11. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Gratulacje, Ty kończysz a ja dopiero zaczęłam siac szarotki, co prawda lody już ukręcone i wypadajki idą na plus ale siania przede mną jeszcze sporo. O ile dobrze policzyłam to skończę dopiero jutro rano. Dam radę:)

12. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

dzien dobry ..u mnie jeszcze niecale 3 tysiace szarlotki i koniec :) swoje skarby wystawie jak wszystko nasieje ...wszystkim gratuluje zdobycia drzewek xxl

13. dzitka8

dzitka8 Okazjonalny autor

Witam wszystkich w słoneczny mazurski poranek:)
    Odkąd mam uszlachetnione róże i kasztanowe pnącze z wypadajkami mam spokój praktycznie zanim zrobię rozsiew ewentowych roślinek:)
    Z wyliczenia mi wyszło że jeszcze po jednym zbiorze każdej i powinnam skończyć, ale matematyka swoje a farma swoje:D

Tajemniczości również jeszcze stoją w paski:)

Pan_Plusz, AgiFarm83 oraz kruszynka63 lubią to.
  14. kruszynka63

kruszynka63 Książę forum

Dziękuje za gratki .Dasz radę jeszcze ok .30 godzin do zakończenia eventu .Trzymam kciuki .Jutro poczatek kolejnych zmagań mrocznych .

Dybilas4, Pan_Plusz oraz AgiFarm83 lubią to.
  15. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry :)
    event ma sie ku końcowi, zebrałam zagrody i resztę sadzonek, szału nie ma, sam badziew pomarańczowy +lisy i krety, drzewka na farmie- jedynie 2x kowhai godzien uwagi, raz surmia xxl xD dawno nie miałam, japońskie wiśniowe, 2 niespliki japońskie, reszta xl, na wyspie sam badziew:p
    z imprezówek +200% pd, nawet nie wiedziałam, że to jeszcze istnieje xD

16. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

A nie lepiej uszlachetnić coś, co Ci się przyda na farmie? Np. cebulę? Z niej np. zrobisz CMJ.
    Kasztanowe pnącze jest super. Też z niego korzystam przy każdym evencie, ale nie zbieram max wypadajek tylko połowę, żeby mieć święty spokój. Reszta sama potem wyleci :)

17. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

Witam niedzielnie :)
    event zakończony przed północą i z wystawionych tajemniczości większość wylądowała w pasku :p:)
    na zasługę zasługują jedynie drzewka 2 x amherstia i 1 x tarnina i to tyle :)

18. zolza661

zolza661 Czeladnik forum

Witam serdecznie...BARDZO PROSZE O CZEKOLADKI, POMOZCIE KOCHANI...z gory serdecznie dziekuje :)

Pan_Plusz i eliza9070 lubią to.
  19. dzitka8

dzitka8 Okazjonalny autor

Pewnie że lepiej:) W spiżarni miałam dużo róż to i szybko mi uszlachetnienie poszło i tak zostało:)
    Jednak masz rację trzeba się wziąć do wiosennej roboty w polu i zrobić z tym porządek.
    Dzięki za radę:)

Wypadajek tez nie zbieram do końca.
    Mam nadzieją na kiwi i dziobaki . bo tych zagró mi brakuje.

20. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Święta racja 8) Witam.Ja przed chwileczką zakończyłam żmudną pracę na roli.O zagrodach z TS-ów,to nawet nie wspomnę -.- A z drzew,to mam te do misji- 1 x Kowhai i 1 x Amherstia.Poza tym 3 Granatowce XXL,Figowiec XXL,Karob,Liczi XXL , jakieś Bzy XXL,Japońskie drzewo wiśniowe,2 Cytryny XXL i Brzoskwinia XXL-coś jeszcze ale schowałam do paska i nie pamiętam :p Ogólnie event szybki,łatwy i przyjemny xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.