Opinie Event Szwajcarski: Zew latarni morskiej

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 29 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. martynka1428

martynka1428 Młodszy ekspert

Event idzie nieźle :) Z czekoladą skromnie, ale czasu jeszcze kupa, także zero stresu.
    Z zagród: wilki, bobry ++, koty, koguty i żaby :) Mnie tam pasuje :D
    Drzewka postawię jutro, jak już wszystkie skompletuję.

Pan_Plusz, Anuszki oraz ross2 lubią to.
  2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Aniu dziekuje,jestem megggggggggggaaaa zadowolona,teraz czekam na TS na glownej,czy mnie tez tak zaskocza ,hmmm...zobaczymy

wszystkiego na + a czekolady az...221 szt :):)

gratuluje tym co juz skoczyli evencik :):) a za pozostalych trzymam kciuki i zycze tez takich superrrr drzewek :D

3. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

gratuluję, ja jeszcze jestem e trakcie evenciku, skończę jutro rano postawię Ts i się pochwalę co wyrosło. Marzy mi się tamarynowiec, kowhai i kiwi zobaczymy jak wyjdzie.

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Ewcia grateczki xxl na wyspie:)

Pan_Plusz, ross2 oraz -mala159- lubią to.
  5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

szukalam tych xxl w gt ,nie udalo sie zdobyc to TS mi to wynagrodzil :):),teraz bede czekac na xxl z tych nowych drzewek wyspowych bo mam je odkryte :)

6. _agacik_

_agacik_ Czeladnik forum

Proszę poratujcie mnie czekoladą !...nie wiem czemu, ale przy każdym zbiorze wypada mi 1 lub 2 sztuki, a czasem nic......

Pan_Plusz i ross2 lubią to.
  7. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

gratuluję tym co skończyli xD

poszłam obejrzeć mój realny ogródek, ale ziiimmmmnnnooooo takie na dworze, że uciekłam do domu :(

o multikontach poczytałam i hmmm nie wiem czy jestem dużo mądrzejsza :p

u mnie dzieci też mają swoje konta, ale ich gra jest skromna, bo czas przy komp. mają ograniczony ;),

jeszcze 3 godziny musze czekać na szarotkę :sleepy:

Ostatnie edytowanie: 2 maja 2015
  8. Nela2361

Nela2361 Młodszy ekspert

Pod koniec każdego eventu wysyłałam wypadajki tym co potrzebują i niestety ale może polowa ludzi wyśle sówkę ze zwykłym dziękuje:(.Na wysłanie sowy z prośba jest czas ale później...szkoda gadać.Uprzejmość powinna działać w dwie strony.
    Event skoncze jutro,brak roślinek

9. _agacik_

_agacik_ Czeladnik forum

Gratulacje dla tych co skończyli ! zazdroszczę i podziwiam, nie wiem jak to robicie :)

eliza9070, Pan_Plusz oraz ross2 lubią to.
  10. azikowo

azikowo Fanatyk forum

co do ograniczenia kompa, to jesteś super mama:):):) nie wiem w jakim wieku masz dzieciaki, ale real i nawiązywanie znajomości w nim i przyjaźni jest duzo ważniejsze:):):) nauczą sie tego to sobie w zyciu poradza:):):)

11. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Witajcie ivencik po mułu do przodu ostatnia gorczyca na polach i zostanie jeden nie cały zasiew szarotki jutro zacznę dodawać do spółdzielni gratuluję tym co już skończyli

eliza9070, Pan_Plusz oraz ross2 lubią to.
  12. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Niby zgoda, z jednym skromnym wyjątkiem - nie ma lepszego sposobu nauczenia się języków obcych (w tym zwłaszcza tego uniwersalnego, czyli angielskiego), niż kręcenie się po necie.
    Wiem to po sobie... ale oczywiście trzeba wystawiać nos poza fejsa i różne polskojęzyczne stronki ;)

Event się robi.
    Ostatnią porcję maszyn zostawiam sobie na koniec, będą na pełnię.
    Mam zamiar zgarnąć wszystkie możliwe tajemniczości i zachomikować je na następny G&T xD

13. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Ja jutro skończę, wydawało mi się, że w pełni nie trzeba wypadajek , chyba, że kasztankowe do szybszego wzrost roślin zostawiłeś?

14. azikowo

azikowo Fanatyk forum

tak i tu się zgodze, chodzi mi tylko o coś takiego 8 latek wraca ze szkoły siada przed kompem i tak do pójścia spać:) i weekend caly przed kompem:):) umiar, umiar i jeszcze raz umiar:):):) a wierz mi znam rodziny gdzie 6 latek siedzi po 12 godz przed komepem bo jest święty spokój :eek::eek: a każdy potrzebuje normalnych znajomych takich realnych:)
    zamiast szarotki posadzilam proso :cry::cry:

15. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

moje dzieciaki to jeszcze maluchy :)

a farmę to właśnie syn ze szkoły przyniósł, bo koledzy mają i mogą grać na świetlicy szkolnej i on też chce, i poprosił bym mu założyła konto, no to się zgodziłam

a jakoś tak mi się spodobało, że założyłam drugie swoje :p

a co córcia powiedziała? że ona też chce prezenty otwierać od owieczki xD, i co zrobić.... trzeba było założyć też farmę młodej

jadę do sklepu, bo brakuje mi kilku skladników na ciacho, będzie do kawki w oczekiwaniu na szarotkę
    a może znajdę tam gdzieś również szwajcarską czekoladę xD

16. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

wszystkim dziękuję za ciepłe słowa i wsparcie:*
    co nieco do Ciebie poleci,ale sówki będą wykropkowane,bo czasu za dużo nie mam.
    za 9 min.zbieram szarotkę z głównej...............

17. azikowo

azikowo Fanatyk forum

oj Ewcia:):):) a miałaś juz nic nie słać :inlove:xDxD wiem to nie byla byś Ty :inlove::inlove::inlove::inlove:

18. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Ja dopiero ruszyłam z zadaniami. Robię tylko jeśli zdążę zadanie 1 wszystkie kampanię, 4 też całe - do itemów no i 6 dla pnącza.
    Czekolada coś słabo leci :/ . Ach..i jeszcze zadanie 5 - ale niewiem czy dam radę - dla wejścióówek.
    Pozdrawiam :)

eliza9070, ross2 oraz Pan_Plusz lubią to.
  19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ewa,kropkuj i się nie przejmuj jakimś rozwydrzonym podlotkiem :) Ja też wysyłam takie,bo nie chodzi o treść ale o wypadajkę przecież xD

20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

no właśnie,nie potrafię przejść obojętnie:D
    ale Wika już się u mnie nie pożywi..............
    witaj Gosiu:D
    dokładnie..................

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.