Opinie Event Szwajcarski: Zew latarni morskiej

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 29 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Triangiel

Triangiel Młodszy ekspert

A ja przepraszać nie będę i napiszę prosto z mostu!
    To, co jeszcze mnie w tej grze trzyma, to nie eventy, nie jakieś wyprzedaże. Trzyma mnie Brać Farmerska.
    Nie zdarzyło się, że gdy poproszę o pomoc, nie zostanie mi ona udzielona. Wręcz przeciwnie - Brać leci wręcz na wyścigi, żeby pomagać. I to jest właśnie największy atut Farmeramy.

Wika7022 - zapamiętam Twój nick. Tego możesz być pewna. Inni też zapamiętają. Nie potrafią Cię wychować Rodzice - my to zrobimy. Ale wiedz, że nauka od obcych zawsze boli. Bardzo boli. A zło, które się wyrządza drugiemu człowiekowi - wraca w dwójnasób.

P.S. Rośliny rosną - event się robi.

2. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

goryczka już w całości w stodole,
    teraz mam 5 godzin wolnego po szarotka rośnie, więc chyba wykorzystam ten czas i pójdę na ogródek posiedzieć :music:

eliza9070, Pan_Plusz oraz ross2 lubią to.
  3. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Za kilkanaście minut koniec i to bez "kasztanowego" (zostawiam na Pełnię , żeby skrzyń z PD pootwierać do bólu xD).
    Ts-y na Farmę niebawem wystawiam , a na Baha trzymam w pasku i czekam na Pitombę w wiadomym rozmiarz i resztę drużyny "zapomnianych" ;).

4. juliuszka

juliuszka Generał forum

Witajcie w Dniu Flagi !

Jeśli wolno swoje 3 grosiki wtrącić, to ja robię tak:
    1. Piszę sówkę, że wypadajka już leci;
    2. Wysyłam wypadajkę;
    3. W przypadku, gdy gracz ma przekroczony limit prezentów - piszę mu o tym i wysyłam (jeśli mogę) po północy.

Zawsze w temacie piszę o co chodzi, bo to ułatwia przeglądanie poczty.
    Nigdy nie gniewam się na sówki bez tematu albo z kropkami lub emotikonkami.
    Każdą czytam i staram się odpisywać.

A propos Wika7022:
    Każdy z nas miał swoje początki i nie do końca rozumiał zasady gry (i jej smaczki) a tym bardziej zasady porozumiewania się na FF.
    Postarajcie się zrozumieć. Przecież to (raczej) nie było celowe.
    Osobiście sówki były dla mnie wielką niewiadomą przez jakieś kilka miesięcy.
    Teraz już wiem / już znam / już korzystam.

Więcej tolerancji życzę (jak przy G&T) i wyrozumiałości.
    Przecież każdy z nas chciałby za zwykłe kury dostać koguty (albo wymienić kurnik na coś różowego).

Jeszcze tylko 1 pełny zbiór goryczki i 1 zasiew na dwóch łąkach. I tak jak Rafał - bez kasztanowego pnącza (zostawiam na upiorne).
    A potem trochę luzu przed kolejnym evencikiem ;)

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

doberek wszystkim:)
    chyba jestem przed Toba:);)
    a co sie tyczy Ts-ow ja stawiam wszystkie w tych na baha nie bedzie zrobiona aktualizacja;)

6. FarmerMC

FarmerMC Stały bywalec

POTRZEBUJĘ szwajcarskiej czekoladyy xD

Pan_Plusz i ross2 lubią to.
  7. azikowo

azikowo Fanatyk forum

ale multikontach swietnie wie??? jakoś nie mogę w to uwierzyć -.--.-

a baedyl sobie rośnie spokojnie:)
    Ewcia a jak i tak dziękuję za to że jesteś i co robisz:):):)

8. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

mam watpliwa przyjemnosc spotkac ta osobe nie pierwszy raz i nie zrozumiem droga sasiadko :( przejaw bezczelnosci wylazi od wieeeelu miesiecy nie tylko tu .... :oops: a 30 poziom to nie poczatek tylko bardzie właz na forum ..
    zaraz zbior ... jakos nie mam zapału do tego eventu :sleepy:

9. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka,
    nie wierze Ci Norbi...moje poczekają, w pasku krzywda im się nie stanie...

Lody topią się w stodole, a ja kończę sianie....zaraz....musiałam sprawdzić...bo psisko kończy...jeszcze 2,3 kiełbaski i będzie...

I wczoraj... i dziś jakieś pechowe te dni...zamiast truskawek...wysyp mało znających zasady dobrego wychowania

10. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Uważasz , że o rodzaju drzewa (zagrody zresztą też) decyduje moment zakupu , wygrania sadzonki , czy chwila postawienia jej na polu ?
    Mimo wszystko czekam jak Nastka , cierpliwy jestem 8).

W temacie .... gratuluję ;).

11. -norbijas-

Rafal jestem tego na 99.9% pewny ze dycyduje moment kupienia..wygrania,,,czasami pojawiaja sie posty ze ktos z tam z staroci dostal cos nowego ale ja w to nie wierze;)
    dzieki:)

12. azikowo

azikowo Fanatyk forum

ale zwróć uwagę,że co to sa multikonta świetnie wie, a sowki nie rozumie? jakoś ciężko mi w to uwierzyc zwaszcza,ze (chyba?)czyta forum i tu często o sowkach jest mowa:):):) więcej nie piszę, ale takie postępowanie prowadzi do jednego nie pomagaj:( a jak wczesniej było pisane to jest fajne,ze napisze potrzebuje pomocy to tą pomoc dostanę albo jak przeczytam to udziele :) teraz jak zobacze żółtodzioba to się zastanowię:) a co do GT to też duzo naciągaczy bylo z niskim poziomem ale rożowości chce i pierwszy nie wysyła, co nie znaczy broń boże,że wszyscy tacy są:) mnie to nauczylo znam z forum daję, nie znam nie daję:) czemu większość niestety wie:) koncze, ale mnie ta cala sytuacja zdenerwowała:)
    czekoladę mam, lody ukręcone jeszcze tylko roślinka i koniec eventu dziś lub jutro.

13. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Od postawienia i ...błędów....
    Norbi, po co mam kłamać...Morelę xxl dostałam dzień przed wprowadzeniem do gry i 1 TS z nią.
    Poczekam...a co....Chociaż jest coś za tym, że nie wyjdzie nic ...kod drzew i zagród jest w nazwie Ts-a :"Orion", "Borneo"

14. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

ja gram od stycznia
    mam 75 poziom i pierwsze słyszę o multikontach :eek:

jak czytałam na forum o "sówkach" to się zastanawiałam o co chodzi :p, ale poszperałam w wątkach i się dowiedziałam, że to zwyczajowa nazwa na wiadomości, więc wydaje mi się że do wszystkiego potrzeba odrobiny własnych chęci i samozaparcia

w G&T o różowości nie śmiałam prosić, bo wiem że nie miałam nic ciekawego do zaoferowania

a w temacie tego eventu: szarotka rośnie, a ja idę doglądnąć roślinek w realnym ogródku, nimi też trzeba się zająć :)

aha ale najpierw idę poczytać o tych multikontach xD

15. -norbijas-

Nastka:) wierze ,ze moglas dostac morele xxl..moze byl jakis blad w kodzie ;)

16. dosias

dosias Generał forum

witam was serdecznie własnie wrociłam ze spacerku i czekam na zbior szarlotki ale on jest dopiero za 1,5 h wiecna razie nie mam co robic, zostalo do zebrania ok 130 wypadajek

eliza9070, Pan_Plusz oraz ross2 lubią to.
  17. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Mam w domu dwa takie gagatkixD Wyszczekane toto, a że młode to i niezbyt mądre, co by o sobie nie myślałoxD
    Ja mądrzałam z wiekiem i mam nadzieję, że to dziedziczne... Wychodzę z założenia, że życie każdego utemperuje.
    A event sobie dłubię, i dłubię, i dłubię ...

18. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

event zakonczony :))

z TS na wyspie wyszlo:
    granatowiec xxl,bananowiec xl,cedrat x2,kokos xl,papugowiec,orzesznica xxl,wianowlostka,moringa xl i ....najwieksze hity dnia : pandanus xxl,moringa xxl,ostrokrzew xxl

ale to nie koniec

zrobilam zadanie "zamki z piasku" 15szt TS :

karambola x3,granatowiec x2,granatowiec xl,awokado xl,pistacja,pitaja xl,kakaowiec xxl,,karob,mandarynka xxl,ostrokrzew xl i .....znowu hity :tamaryndowiec,kokkoloba xxl

Ostatnie edytowanie: 2 maja 2015
  19. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

jak kompletny osiołek zebrałam szarotkę z 2 pół bez CMJ :cry: zamiast długo rosnących na noc trzeba będzie to to jeszcze powysiewać :sleepy:
    co do teorii spiskowych to nie wiem czy mi jednej porcji lodów nie wcięło -.-

a tak na serio to nie rozumiem żalu o bezinteresowną pomoc - jakby nie było, żeby taką wypadajkę wysłać to trzeba kilkanaście razy kliknąć:
    mapa->miasto->poczta->"napisz wiadomość"->adresat->temat->treść->"wyślij"->"skrzynka nadawcza"->zaznaczyć osobę->dodaj do znajomych->"znajomi"->znaleźć delikwenta i odhaczyć->"obdaruj"->kliknąć w sezonowe-> kliknąć wypadajkę->potwierdzić, że wiem co czynię
    sam fakt, że komuś się chciało to już jest dużo, a że jeszcze z kont dzieci to prawdziwy anioł :inlove:

sama kiedyś dzięki pomocy bezinteresownych graczy zdobyłam w którymś z eventów moje pierwsze świetliki :music:

20. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

ja z zamkow z piasku mialam samo badziewie .Gratuluje Ewa swietne drzewka :inlove: i to w jakiej imponujacej ilosci

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.