Opinie Event Szwajcarski: Zew latarni morskiej

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 29 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

U mnie evencik pomalutku, ostatni raz ta krótsza posiana, potem zostanie dosianie dłuższej, jutro powinien być koniec.

2. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Przy wysyłaniu wypadajek nie oddajemy ich ze swojej stodoły, więc tekst "kto ma ich więcej" jest błędny.

Wysyłając prezent "generuję nową wypadajkę" a z mojej stodoły nic nie ubywa. Zawsze możesz poprosić w wątku do tego przeznaczonym, żeby Ci, co mają wolne prezenty, wysłali ci czekoladę.

Edit: Co do Wiki... Też miałam kiedyś 30 poziom, eventów nie kończyłam i nie wkurzałam się na cały świat, że przez "głupie pszczoły" eventu nie ukończę. To jest gra - jak popracujesz nad swoją farmą to i PD wleci, a wraz z nimi poziomy. Co do tego tematu o trollingu, nie komentuję.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

_agacik_, o wypadajki prosimy w specjalnie w tym celu utworzonym temacie : >>>KLIK<<<
    Tutaj Twój post usuwam.

kotwbutach. i Pan_Plusz lubią to.
  4. 10Rouge

10Rouge Okazjonalny autor

ok u mnie farma ogarnieta :D zaraz lecimy na prawdziwa xD (dzialka i gril) zycze do wieczora wszystkim kiwi i dobrych drzew.

kotwbutach., Renia1920 oraz Pan_Plusz lubią to.
  5. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Ostatni zbiór przed wyjazdem zrobiony przerzuciłam na super pola żeby mi chwastami chociaż nie zarosło do powrotu... I zabrakło mi 2 ( słownie dwóch) czekolad żeby zgarnąć oriony. Jak by mógł ktoś poratować dwoma czekoladami na cito była bym mega wdzięczna.
    Wiem że jest oddzielny wątek do takich próśb ale dziś tu mało kto zagląda a tam to już tylko wiatr hula ... Zlitujcie się nad małym biednym Robaczkiem :sleepy::sleepy::sleepy:

Pozdrawiam Wszystkich .Robaczek.

Dzięki dwóm dobrym farmerom udało mi się zgarnąć te oriony. Dzięki wielkie ...
    Ja już na dziś kończę z farmą wracam do reala, jutro wieczorem zajrzę do Was żeby zobaczyć komu się trafiło moje kiwi, tarnina, kowhai i amherstia xDxD
    bo u mnie jak zwykle pewnie pomarańczowa królikarnia ....

Ostatnie edytowanie: 2 maja 2015
  6. FarmerMC

FarmerMC Stały bywalec

A u mnie zostało jeszcze 3 tajemnicze stajenne za 1.30 min do zebrania :D a oto co dostałem z dwóch pozostałych xD
    http://www.tinypic.pl/7x6grzqx78gt
    Nie wiem czy mam się cieszyć czy nie :) Ale za niedługo expres san gigantica xD

Jak dodac zdjęcie np farmy bo nie wiem ??????

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Salka

Ostatnie edytowanie: 2 maja 2015
  7. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

8. myszulka

myszulka Ambasador forum

dzielny mysliwy Orion troche mnie rozczarowal, przyniosl owczarnie pomaranczowa, owczarnie czerwona, lisy, golebie i szopy.
    Jak znalazl bedzie baranina na grilla, lisy i szopy wypuszcze do lasu, a golebie do Krakowa.

9. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

ja sadze powoli bo szkoda mi drzewek usuwac :( wypadajki tez leca jak krew z nosa ech ale jeszcze chwila czasu jest... a i jakbym miala pisac sowy do kogos komu cos daje to tylko to bym robila ...szybko trza pisac kropka kreska byle poszlo :p

10. ross2

ross2 Komandor forum

Ale dobra nauczka na przyszlosc .Mimo ze swiezy gracz to nie upowaznia ja do tego zeby Serdeczna osobe wdeptywac w bloto .Koniec z altruizmem w stosunku do nie znanych farmerow i to sie tyczy wszystkich eventow i mini eventow .A"dziekuje"od tego "swiezego"gracza to utknelo w tunelu ?

11. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Dlaczego mnie obgadujecie?!
    Przepraszałam Cię już... skąd miałam wiedzieć, że to będziesz ty? Jest ponad 5 milionów innych graczy...

Pan_Plusz i ross2 lubią to.
  12. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ale jakie ma znaczenie czy to ja czy ktoś inny?
    ktoś chciał Ci pomóc..........

13. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

a co to za roznica kto to wyslal czy Ewa czy 5 mln innych graczy ? ktos chcial pomoc a ty jak zachowalas sie jak zwykle.
    zero kindersztuby i tyle. a obgaduje sie za plecami a nie na forum ogolnodostepnym.
    zbior goryczki za godzine ...

14. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

u mnie za 17 minut ostatni zbiór goryczki xD

potem zostanie jeszcze tylko 2,5tys szarotki :D

15. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Zawsze laptopa można wziąć na łono natury. [​IMG] I przyjemne i pożyteczne. [​IMG]

16. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Dopiero zaczęłam. Myślę że to będzie przyjemny evencik. W młynie już się przygotowują 10 lodów... Nie wiem czy nie zrobiłam babola bo myślałam ze na początek dostaliśmy po 10 roślinek i zaczęłam na super polach... Więc mam po jednym super polu i resztę na normalnych... Cóż Będzie dobrze :) Wypadajeke na dzień dobry ponad sto... :D

17. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

widzę,że tu jakieś zamęty.. a ktoś chciał pomóc i jeszcze dostał burę... eh.. to już nie te życzliwe czasy :(
    evencik powolutku do przodu, lody prawie gotowe, eventówka rośnie, wcale się nie śpieszy. a wypadajki to już wgle :p lecą leniwie i majówkowo.
    przepięknej pogody życzę na farmie i w realnym świecie :)

18. ross2

ross2 Komandor forum

Jesli sie o kims mowi wprost i w oczy to to nie jest obgadywanie -a ja to zrobilam wprost .Musialam bo sie zawstydzilam po tym co zrobilas -zabilas to co w Farmerskiej braci jest najpiekniejsze -wlasnie niesienie pomocy Wszystkim bez wyjatku i bez patrzenia na wlasne zyski .Bez wzgledu na to kto do Ciebie pisal sowki a pozniej Cie wspomagal -nalezalo dziekowac i kropka .Przeciez nikt Cie nie obrazil a tylko chcial dobrze dla Ciebie i akurat trafilo to na jedna z Najwspanialszych Farmerek !!!!!!!Przepraszam jesli Cie to ubodlo ale taki mialam cel zebys wreszcie cos zrozumiala -popros kogos z sasiadow lub bylego mentora niechaj Ci wyjasni jak sie postepuje jesli sama tego nie wiesz .Przepraszam !!

19. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

A ja się rozpędziłem i lodów zbyt wiele nakręciłem:D
    I tym oto sposobem mam zero czekolady:sleepy:
    Chwilowo zero;)

20. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Powolutku ,pomalutku jakoś idzie,lody się kręcą,szarotki mam juz ponad 2440 szt ,goryczki 1950,wyzuwam gumiory i idę robić serniczek na zimno,pyszotka:pxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.