Opinie Event Szwajcarski: Zew latarni morskiej

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 29 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nutelina21089

Nutelina21089 Okazjonalny autor

U mnie tajemniczy stajenny w pasku ale jak wrzucę na farmę dam znać co wyszło :)

2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

no kurcze tu piszesz ,ze eventu nie skonczysz ,ktos chce Ci pomoc a ty takie rzeczy robisz?:https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/trolling-w-wiadomościach.20117/
    o_Oo_Opokasuj sobie te wiadomosci i juz -.-:eek:

3. dosias

dosias Generał forum

u mnie powoli do przodu, jednak znowu zatrzymuja mnie wypadajki, brakuje ok 10 lodów + jeszcze zwykła czekolada

ross2 i Pan_Plusz lubią to.
  4. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

u mnie też jak ktoś nie dośle wypadajek to będzie słabiutko ;/

5. ankagdw

napisz sowe -to posle :)
    u mnie nienajgorzej ..w mlynie krecenie skonczone ,jeszcze troche badyla ,reszta wypadajek i koniec..

6. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

dobry

wczoraj całe popołudnie i wieczór, baa nawet do 2 w nocy forum nie działało , brakowało mi Was :(

a w temacie, ostatni siew goryczki na polu, potem zostanie do siania i zebrania tylko szarotka xD

no i ciułanie wypadajek :sleepy:

eliza9070, ross2 oraz Pan_Plusz lubią to.
  7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Napisz sowę,wyśle czekoladkę.U mnie pomalutku-najpierw robię to,co najbardziej mnie interesuje.Mam już1 całe,2 srebrne,3 całe,4 i 5 srebrne,6 srebrne i złote.TS-ów na razie nie wystawiam,poczekam na koniec siania zielska.

Ostatnie edytowanie: 2 maja 2015
    eliza9070 i ross2 lubią to.
  8. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)
    U mnie event rozgrzebany, część sadzonek zebrana- 3 postawiłam na Baśce- tamaryndowiec, liczi xxl, cedrat, ładnie :)
    dwie imprezówki wykręcone- 8x super pasza i śpiewający tulipan
    roślin jeszcze trochę brak do końca, wypadajkami stodoła zawalona ;)

9. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Tajemnicze sadzonki zdobyte, na bahama postawione, te na farmę czekają w pasku bo u mnie każde poletko na wagę złota. do planu minimum tz. do orionów już niedaleko wypadajek zabrakło. O resztę zawalczę po powrocie z majówki czyli jutro wieczorkiem mam nadzieje że jeszcze imprezowe i brakujące itemy do pnącza uda się zdobyć. :p:p

10. _dorotek_

_dorotek_ Czeladnik forum

Event lekki, łatwy i przyjemny, ale z czekoladkami jakaś lipa u mnie! Uprzejmych graczy bardzo proszę o wsparcie :)

11. 10Rouge

10Rouge Okazjonalny autor

poki co zdobylam tajemniczego stajennego :) niedlugo dojda sadzonki, nic jednak jeszcze nie stawialam, jak juz zdobede wszystko to dam wam znac co mi wypadlo :)

Pan_Plusz lubi to.
  12. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    u mnie event pomału do przodu,pierwsze i drugie srebrne zrobiłam,ale tylko po to żeby mieć pomocników,bo nie chciało mi się ręcznie robić,goryczki mam już dość,teraz zabrałam się za szarotkę..........
    Wika prosiłaś o pomoc ,wysłałam Ci trochę czekolady z kont dzieci,w temacie i treści wpisałam ...............żeby było szybciej,bo ja nie mam nadmiaru czasu,nie oczekiwałam podziękowań,bo nie o to chodzi,ale to co napisałaś na forum sprawiło,że nigdy już nie dostaniesz ode mnie żadnej wypadajki,a dzięki Tobie nikt poza przyjaciółmi też ode mnie żadnej wypadajki nie dostanie,okazuje się,że nie warto być za dobrym.
    przepraszam,że to piszę,ale post Wiki mocno zabolał:(

13. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Ja sobie eventuję tak jak lubię - czyli powolutku:) Jutro ok. południa skończę z eventówką (z wypadajkami pewnie też) i pewnie wieczorem dowiem się czy zostałam szczęśliwą posiadaczką kiwi czy też nie :)
    Może to i dobry pomysł - krótki, okołoweekendowy event? Jest co robić, nie ma kiedy się znudzić...:music:

Edit.
    Tak bywa Ewa - wyszłaś na trolla zaśmiecającego komuś bezcenną przestrzeń w skrzynce:D Żartuję, Wika jest bardzo świeżym graczem i najwyraźniej nie miała pojęcia jaki jest mechanizm przesyłania wypadajek do obcych osób. Mimo wyjaśnień chyba nadal nie wie ...

14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie lody zrobione wczoraj,wypadajki już w komplecie,event powinnam skończyć jutro rano.Szybko,łatwo,przyjemnie.Nawet farmy nie demolowałam.

15. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Ja mam majówkę i ten "event" to jak krew z nosa leci.

Z doskoku robię, bo wolę na łono prawdziwej a nie pikselowej natury wyjść niż siedzieć przed kompem.

Zobaczymy ile uda się zrobić. Goryczka prawie już jest, Szarotki tylko trochę ponad 100, lody ukręcone, około 100 wypadajek brakuje.

Udanej majówki, nie tylko szwajcarskiej.

16. ankagdw

oj tu bym polemizowala ze az takim swiezym...moze nie gra od lat ale dobrze zorientowana...30 poziom uwierz wcale nie swiadczy o czymkolwiek...;) nie raz pisala ze nie gra tylko na forum wchodzi:) a to nie pierwsza sytuacja gdzie bezczelnosc bierze gore .
    ide zbierac badyl jeszcze 2 zbiory do konca :)

17. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Łono mojej nie pikselowej natury nadaje się dziś tylko dla żab, no może też dla dżdżownic8) W takim układzie wolę ciepły, suchy dom i od czasu do czasu komputer z eventem...

18. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

zostalo do zebrania 1470 goryczki ,za 2:47 zbior i ......koniec eventu,czekolady na +202 szt

TS stoja juz na wyspie,ciekawe co wyrosnie 8)8)

19. _agacik_

_agacik_ Czeladnik forum

Kolejny event który próbuję skończyć i pewnie kolejny raz mi się nie uda....jakoś czekoladki u mnie nie wypadają. Proszę o pomoc, jak ktoś ma więcej....Będę bardzo wdzięczna. :)

ps. czy ktoś ma problemy z młynem? zapuściłam produkcję lodów, niby produkcja trwa półtorej minuty, a młyn się kręci, kręci i nic....

Pan_Plusz i {Monia} lubią to.
  20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

nie wiem czy świeżość może tłumaczyć zwykły brak kultury.................
    w każdym razie u mnie ona i inni są spaleni,ja oddam ostatnie majtki,ale jak ktoś mi stanie na odcisk,to mocno to odczuje.............
    teraz dostałam od niej sówkę z przeprosinami,ale u mnie jest już spalona...........
    w temacie:za 40 min.zbiór szarotki z dzikiej i leśnej na dużych polach z sn.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.