Opinie EVENT: Sylwestrowe myszy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 23 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

dynię mam i ją zjadam, pycha :) owieczka ciągle coś "gotuje" ale wolno to idzie :p do 4 poziomu brakuje mi bagatela 31435 punktów :), to nie to że ja leniwa ;) i czekam na darmochę, jak się dorobię to odwdzięczę się moim darczyńcom :)

gosiagosia60 lubi to.
  2. misiołajka

misiołajka Aktywny autor

chciałam tylko podpowiedzieć z tym chlebkiem bo wiele osób o nim zapomina i lekceważy a jest taniutki i gdy siejemy pszenicę jest bardzo przydatny ... teraz kiedy tak dużo pomocników w zadaniach dali warto chwilkę posiedzieć i skorzystać z okazji... a jak młyn wolny to mozna paszę dla kur porobić i zyski dużo większe :)

a jeśli chodzi o przetwórnię to warto kupować poncz jajeczny jest stosunkowo tani (a daje sporo punktów) i wrzucać go do przetwórni

ja robiłam mnóstwo chutneya podstawowego (potrzebny do chutneya m-j - więc jak juz wskoczyłam na 4 poziom miałam solidne zapasy :) a dżemiki dyniowe wolałam kupować bo były tańsze od samej dyni

event juz skończyłam - dzięki pomocnikom był całkiem miły :)

Ostatnie edytowanie: 2 stycznia 2015
    blazers, gosiagosia60 oraz ma-ter lubią to.
  3. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

dziękuję za dobre rady, pokombinuję i też narobię chutneya zanim wskoczę na 4 poziom :)

ma-ter lubi to.
  4. azikowo

azikowo Fanatyk forum

a masz przepis? bo on był do wygrania chyba w 2011 roku? inaczej trzeba go kupić w galerii, nie jest przypisany automatycznie do poziomu:(

5. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

:eek: nie mam trza będzie kupić, oczywiście za florki a co za tym idzie realne pieniążki :p ale to jeszcze szmat czasu :p

6. Piotrusia1

Piotrusia1 Okazjonalny autor

W życiu nie dam rady odblokować hibiskusa do misji bez realnej kasy (mam tylko 13 złotych bananów) i mimo starań ze wszystkich sił:cry: Z pnącza NICI:cry:

7. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zmykam już:D
    dobranoc:D

8. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Witajcie śpiochy,event zakończony Tsy klapa 2 razy myszy;) ,pomar świnki:mad: i czerwona kotlarnia;):)

9. izkor

izkor Forumowy żółtodziób

gdzie mogę kupić hibiskusa bo nie mam i nie otworze go

10. MorriganSalvi

MorriganSalvi Czeladnik forum

nie kupisz jak nie odkryjesz w swiatyni posagu

11. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim:)
    jesli ktos nie ma bahamy to moze tez rakiety robic;):) wystarczy wejsc do misji eventowej kliknac na symbol rakiety i przekieruje bezposrednio do mlyna..wiadomosc jest wiarygodna pochodzi z holenderskiego forum
    zrodlo

azikowo i gosiagosia60 lubią to.
  12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Witam poeventowo ;) Właśnie moje TS-y odkryłam:2 x lisy(mam teraz 5),1 x koty(piąte) i pomarańczowe króliczki :inlove::pxDFarma działa już od wczoraj na właściwych zasadach.:music:

moni15382 i azikowo lubią to.
  13. yogi16296

yogi16296 Wyjątkowy talent

witam. u mnie z TS: bez xl, poziomkowiec, nieśplik japoński i pinia czyli jestem zadowolony. lepiej niż stajenny

azikowo lubi to.
  14. Majowe

Majowe Baron forum

Witam znad gorącej, parujacej, rozgrzewającej i pobudzajacej kawki :)

Ja z dwóch krecikowych tojtoji mam bociany i gołębie (oba na wymianę) i teraz postawiłam kolejne dwa :)

azikowo lubi to.
  15. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Witam :) wczoraj ewent skończyłam, a rano odkryłam: koguty :inlove: , koty, orły, staw pomarańczowy.
    Z sadzonek: Czarny bez XXl, 2 x Czarny bez XL i Cytryna XL :oops:.

16. Konwalia

Konwalia Wielki mistrz forum

Zagrody: jeże :inlove:, pomarańczowe konie (kolejne), chomiki (kolejne), krety (kolejne)
    Sadzonki: czarny bez, 2 x cytryna XL i jodła XXL (pozostawiam bez komentarza)
    Do tego z wejściówek imprezowych same badziewia :cry:. Normalnie szaleństwo noworoczne :D

azikowo lubi to.
  17. Majowe

Majowe Baron forum

Co ja bym oddała za koguty :cry:

18. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Witajcie.
    Drzewka odkryte:
    2x jajeczne xxl - jakby ktoś chciał się wymienić , to zapraszam w G&T
    cytryna xxl
    jabłoń xl

19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zgadza się, w naszym poradniku też jest taka informacja :
    Źródło

20. lolek55

lolek55 Hrabia forum

Moje zagrody to : koty, pomarańczowe owce i pomarańczowy chlew, orzeł:cry::cry::cry::cry:xD:cry::cry::cry::cry:>:(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.